- Poruka
- 145
malipichak okani se ovih zenturacha ti si vako solidno fina kake su one!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba niko nikoga da spaljuje... treba podići svest ženama... da se ne upuštaju mlade u seksualne odnose... i treba im predočiti posledice...Ne....... treba da nas spale na lomaci zbog greha.......
U apstinenciji nije resenje.
A ko propagira da to radimo ubijene od alkohola, sa nepoznatim tipom....? Jel to tvoje vidjenje sexa?
Cak ni moja cerka od 12 godina ne misli tako![]()
Nisam ni ja rekla da nije...Vidi, sex i jeste extra-ultra-super stvar.
Ovo ostalo je tvoje viđenje sexa. Šta ću ti ja![]()
Ne treba niko nikoga da spaljuje... treba podići svest ženama... da se ne upuštaju mlade u seksualne odnose... i treba im predočiti posledice...
Ne mogu stvarno više da ponavljam... ko izlizana ploča...
Kakav stav tvoja ćerka ima prema seksu? Šta joj pričaš o istom?
Nisam ni ja rekla da nije...
Problem je što to čitaju i slušaju devojčice od 13 godina pa i one hoće da probaju... a mama i tata ih nisu obavestili o posledicama...![]()

Mnogo si bre straomodna cicak...a zivis blizu evrope...![]()

vi ste ludi.
Ne treba niko nikoga da spaljuje... treba podići svest ženama... da se ne upuštaju mlade u seksualne odnose... i treba im predočiti posledice...
Ne mogu stvarno više da ponavljam... ko izlizana ploča...
Kakav stav tvoja ćerka ima prema seksu? Šta joj pričaš o istom?
Nisam ni ja rekla da nije...
Problem je što to čitaju i slušaju devojčice od 13 godina pa i one hoće da probaju... a mama i tata ih nisu obavestili o posledicama...![]()
cruella, jeste teze, ali ne mnogo teze nego kad smo mi odrastali
nasi roditelji su to prevazilazili cesce pravljenjem tabua
ali bice da je istina da sto se ti normalnije prema sexu odnosis, imaces veci uspeh kod svog deteta koje su zdrmali hormoni

ali bice da je istina da sto se ti normalnije prema sexu odnosis, imaces veci uspeh kod svog deteta koje su zdrmali hormoni

http://zdravlje.krstarica.com/l/tegobe/alkohol-i-zdravlje-zene/
evo idi i stavi da je text los na kub...
pazi recenicu:mislim po kom principu.... joj sta se sve ovde pise...U porodici u kojoj je žena (devojka) sklona preteranom opijanju problemi su još veći nego u onoj u kojoj se muškarac opija.
Eto, što moderator može da bude partibrejker, to niko ne može![]()

ne znam da l se ugojila ili su prave grudi uglavnom resim da je pitam sta je ukapirala od proslog puta ali potpuno opusteno i ona je zaista bila opustena rekla mi je "znam kad bude moja semenka resila da izadje onda ce i krv da ide,ali mama kako da ti kazem odmah ako sam tad u skoli"

rekla mi je "znam kad bude moja semenka resila da izadje onda ce i krv da ide,ali mama kako da ti kazem odmah ako sam tad u skoli"
. ona me je pripremala na mecu jos od 7. godine jer sam tada vec bila poprilicno razvijena.
2.27
nismo bas vredne bile

e pa da to je mana
pošto je onlajn kurs govornog jezika pojma nemam sa pisanjem
mislim, još nemam pojma ni sa govorom ali napredujem u tom smislu
ne znam da li će i kada da se uvede pisanje
al ok, neću da trčim pred rudu što bi rekli mi mladi =)
a jes to nezgodno kad preko jednog stranog jezika učiš drugi i to onaj koji ti je srodan
al 28 iljki je 28 iljki
a i prošla bi me želja do septembra, znam se.
nešto sam tužna ovih par dana, jedino me učenje ruskog uveseljava
kolko to bolesno zvuči?

pa nije onlajn sad se i sama sebi čudim što sam napisala to
nego sam skinula kurseve sa neta pa učim
što?