bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
znaci parka je dala 5kako nas je slagala ni trepnula nije
ne znam kako si to izracunjala.. 11 glasova ima..
donamileva je dala 5
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci parka je dala 5kako nas je slagala ni trepnula nije
i ja žmurim dok su strašne scene
a i uši zatvorim da me ne plaši muzika
ma to mi je jasno
ali koji interes ima (mislim gde je tu lova) dotični Ivan
pa ovi sto iskacu s reklamama mu placaju
pa ondak nudi internet
pa sigurno ima tu jos samo mi nemamo pojma,nisam istrazivala druge delove krstarice

donamileva je dala 5

donamileva je dala 5

nisam ni znao da je alal tolki huligan.. zamisli ti sta ona radi, ide po temama i daje keceve

sram je bilo
nego sto ne moze dva puta da se glasa?je l mogu preko proksija da ga spustim na cist kec?![]()

nisam ni znao da je alal tolki huligan.. zamisli ti sta ona radi, ide po temama i daje keceve
obucem kostim robina (ne huda) i delim kecevesram je bilo
nego sto ne moze dva puta da se glasa?je l mogu preko proksija da ga spustim na cist kec?![]()
zivim na iviciobucem kostim robina (ne huda) i delim keceve
Linda, ako treba, da palim i drugi računar da dam keca![]()

zubimajep i otvorim dvolitarsko ni'sicko
zaboravio si da su me pretprosle godine zvali "devojka koja zna da zameni akumulator"vid ti male sto se izrazava.. instalira ves masine, uskace preko proksija.. strasno..
trebalo bi da mozes.. po ip adresi te odjеbava

izgleda da je hani uspela, spao je na 2, 94 ali jos uvek nije u minusu hajte ljudi da mogu da odem na spavanje![]()

da l da upalim i onaj mali komp
mm me vec gledao cudno kad sam mu objasnila zasto mi je potreban njegov komp![]()
izgleda da je hani uspela, spao je na 2, 94 ali jos uvek nije u minusu hajte ljudi da mogu da odem na spavanje![]()

da l da upalim i onaj mali komp
mm me vec gledao cudno kad sam mu objasnila zasto mi je potreban njegov komp![]()

mene tako gledaju kad počnem da se smejem ko luda dok čitam forum

pa da si u ruci držala čašu još bi te i čudnije gledao =)
crno u elegantnoj sa stopom
samo ga je pogledao, i prepisao vitamine... a on sirotan još uvek šepa... niko ne zna šta mu je...