Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žene... mojoj mami i tati danas mačak pao sa 3 sprata...:eek: bio otvoren prozor, a on voli da šnjura svuda, i okliznuo se i pao... :neutral:
Za sada je živ... jede... šeta... bojim se, da nema neko unutrašnje krvarenje... ali valjda bi se do sad manifestovalo u nekom obliku...:confused:

pusika... ti imaš mačkicu... daj neki savet?:D

Pusika se sad prekrstila i ima savet da ga odvedete kod veterinara, ne znam kakav drugi savet si mislila da ti dam.

jao boze mileva al si ti osetljiva zena :eek:
mene boli stomak vec izvesno vreme,ne mogu da odredim koji (digestivni ili ginekoloski deo) i jadnu mene niko nije odveo na snimanje
kladim se da te boli doope :lol: a ne da si tuzna
a film nisam odgledala cim sam videla pateticni naslov i one rasirene noge,izvinjavam se,ne znam da l sam ja bezdusni skot al uopste se ne lozim na ovu vrstu marketinga
neka mi se jave na pp osobe slicne meni :mrgreen:

da
frog.jpg

problem opisan u filmu je vredan paznje, ali nacin na koji je prezentovan i razglasen je pateticni bljaks+ sto je po kadrovima koje je mileva stavila poprilicna zloupotreba malolenica... mislim sto bi bilo koja od njih pristala da joj se krvava spavacica, abortus i poza u ginekoloskoj ordinaciji siri po svetu pod nalepnicom savesnog dokumentarca... propaganda podmazana lovom ili samo teskom obmanom...

cicak,moja macka je dva puta pala sa petog sprata.prvi put kad je bila mlada mackica,ne znam kako,samo uvece nje nigde nema u stanu sve smo pretrazili.nasla sam je u ponoc na drvetu,ne povredjenu.drugi put je pala na moje oci i slomila je karlicu.jos uvek ima sraf i oseti se kad je mazim.rekao je veterinar da nikad nece biti kao sto je bila,ali eto nje kad je odnesem kod mojih u kucu trci po krovu,skace.inace njene infuzije,bolnicko lecenje i operacija su me kostali 400 eura.naravno da mi nije zao,al da je mnogo,mnogo je.

Poslednja izmena:
jao boze mileva al si ti osetljiva zena :eek:
mene boli stomak vec izvesno vreme,ne mogu da odredim koji (digestivni ili ginekoloski deo) i jadnu mene niko nije odveo na snimanje
kladim se da te boli doope :lol: a ne da si tuzna
a film nisam odgledala cim sam videla pateticni naslov i one rasirene noge,izvinjavam se,ne znam da l sam ja bezdusni skot al uopste se ne lozim na ovu vrstu marketinga
neka mi se jave na pp osobe slicne meni :mrgreen:

ti možeš sama da odeš

onog trenutka kad uzmeš ljubimca postaješ odgovorna za njega

a mačak koji je pao i nije odveden veterinaru definitivno nije primer adekvatnog ponašanja

to je mačka =I
što nije pazila demet
i ajd što nije pazila, ajd pala je, svakom može da se desi
ali rekla je devojka da veterinar nije radio
i nije rekla da neće da je odvede nego je pitala šta da radi
jbte
niste morale odma drvlje i kamenje
i još važnije
mene isto niko nije ožalio kad sam jutros pisala kako me je jako bolela glava
ni ovde ni na ljisu
pa sam zvala redom i žalila se
isto nikog nije bilo briga
samo mi je mamu bilo briga. umereno.
=)

problem opisan u filmu je vredan paznje, ali nacin na koji je prezentovan i razglasen je pateticni bljaks+ sto je po kadrovima koje je mileva stavila poprilicna zloupotreba malolenica... mislim sto bi bilo koja od njih pristala da joj se krvava spavacica, abortus i poza u ginekoloskoj ordinaciji siri po svetu pod nalepnicom savesnog dokumentarca... propaganda podmazana lovom ili samo teskom obmanom...

Poslednjeg dana programa "Vrelo", koji se bavi angažovanim dokumentarnim filmovima, biće prikazan film norveškog režisera Dejvida Kinsele "Killing girls". Film govori o problemu abortusa među devojčicama u Rusiji

Killing Girls
Norveška/ Rusija, 2009, 80’

Režija: David Kinsella
Killing Girls je priča o moralnim izborima i ekonomskim mogućnostima u savremenom ruskom društvu. Ovo je priča o tri devojčice koje su u nekom trenutku svog života odlučile da prekinu poodmaklu trudnoću. Ovo je priča o lekarki koja izvodi te abortuse. Ko su ti ljudi? Koje su njihove priče? Film prati svoje junake skoro tri godine. Kroz njihove priče učimo o životnim uslovima mlađe generacije u Rusiji – o onima koji sanjaju o glamuroznom zapadnjačkom načinu života, ali su osuđeni na to da žive tragajući za novcem koji im može kupiti makar trenutak sreće. Niko više nema vremena da ima decu. Boreći se da pronađu izvor prihoda u društvu sa niskim platama, deca neminovno postaju problem.

to je mačka =I
što nije pazila demet
i ajd što nije pazila, ajd pala je, svakom može da se desi
ali rekla je devojka da veterinar nije radio
i nije rekla da neće da je odvede nego je pitala šta da radi
jbte
niste morale odma drvlje i kamenje
i još važnije
mene isto niko nije ožalio kad sam jutros pisala kako me je jako bolela glava
ni ovde ni na ljisu
pa sam zvala redom i žalila se
isto nikog nije bilo briga
samo mi je mamu bilo briga. umereno.
=)

uvek postoje dežurni veterinari bar to znam
i to odgovorno tvrdim

to sam prvo pomislila da l sve te zene imaju pojma da su na tom snimku

i koliko sam prtocitala maloletne su... nego samo da iskopam text sa krste da ga malo proucimo.....

http://zdravlje.krstarica.com/l/tegobe/alkohol-i-zdravlje-zene/
evo idi i stavi da je text los na kub...

pazi recenicu:
U porodici u kojoj je žena (devojka) sklona preteranom opijanju problemi su još veći nego u onoj u kojoj se muškarac opija.
mislim po kom principu.... joj sta se sve ovde pise...

Poslednjeg dana programa "Vrelo", koji se bavi angažovanim dokumentarnim filmovima, biće prikazan film norveškog režisera Dejvida Kinsele "Killing girls". Film govori o problemu abortusa među devojčicama u Rusiji

Killing Girls
Norveška/ Rusija, 2009, 80’

Režija: David Kinsella
Killing Girls je priča o moralnim izborima i ekonomskim mogućnostima u savremenom ruskom društvu. Ovo je priča o tri devojčice koje su u nekom trenutku svog života odlučile da prekinu poodmaklu trudnoću. Ovo je priča o lekarki koja izvodi te abortuse. Ko su ti ljudi? Koje su njihove priče? Film prati svoje junake skoro tri godine. Kroz njihove priče učimo o životnim uslovima mlađe generacije u Rusiji – o onima koji sanjaju o glamuroznom zapadnjačkom načinu života, ali su osuđeni na to da žive tragajući za novcem koji im može kupiti makar trenutak sreće. Niko više nema vremena da ima decu. Boreći se da pronađu izvor prihoda u društvu sa niskim platama, deca neminovno postaju problem.
ma daaaaaaj
još jedan zapadnjak koji je sebi stavio u zadatak da nam otkrije svu trulost i dehumanizaciju post-socijalističkog neo-kapitalističkog ruskog društva
..glamurozni zapadnjački život.. niske plate... kupti trenutak sreće...
koje su to otrcane frazetine
ali ako
neka snima čovek sve dok ima ko da gleda. ja znam da ja neću.
to nije način da se protiv bilo čega izborimo. mislim da nije ni pokušaj.
to je jedan odvratni senzacionalizam
i ništa više od toga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back