Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Kapetan Miki i Komandant Mark..![]()
dada, uvek tako izmesam
komandant mark sa onom kapom sto ima rep pozadiDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapetan Miki i Komandant Mark..![]()
komandant mark sa onom kapom sto ima rep pozadi

.A ja bila pametnica i naučila da čitam sa 5 godina.
Čitala sam sve novine,ali bukvalno sve.I naravno stripove.
?Aha!
Ali nisam ostala tako pametna!![]()
И нећу више да те чујем ни прочитам да говориш и пишеш овако! 

takođeJa sam čitala sve - i Zagora, i Bleka Stenu, i Kapetana Mikija, i Komandanta MarkaMr. No, i M. Misteriju... AF, naravno... Fantoma, Mandraka, uvek sam se ložila na Modesti Blejz ...
slažem se za uterivanjeЧитала Команданта Марка, Блек Стену, Алана Форда, Загора... (Увек ме дирне она безобразна песма ,,Звијезда тјера мјесеца, ЗАГОРУ га затјера..'')
И волела стрип Астерикс.
Остале које спомињете нисам читала..![]()

u neko predškolsko vreme dok su sve devojčice želele da budu balerine, ja sam htela da budem radnica u kiosku da bi čitale sve moguće stripoveMoja mama provela čitav radni vek u kiosku.A ja bila pametnica i naučila da čitam sa 5 godina.
Čitala sam sve novine,ali bukvalno sve.I naravno stripove.
Komadant Mark,Zagor,Kapetan Miki,Blek Stena,Mandrak,Rip Kirbi,Fantom,Alan Ford,Kit Karson...sve su to junaci mog detinjstva.
Najboljoj drugarici sam ja čitala stripove,jer ona nije znala da čita pre polaska u školu.I kada smo već bile studentkinje,njeni mama i tata su se često sećali tog prizora,i uvek smo se smejale,jer mora da smo bile interesantne.
Prve godine ovog veka moja drugarica se odselila u Kanadu.Imamo dogovor da na jezeru Ontario pronađe Komadanta Marka,Blafa i Žalosnu Sovu,pa da me zove da se upoznam sa njima.
Još ih traži.
Gašo,![]()
![]()
Cuj mame , evo moj muz vriska ovuda po kuci kad se pomenu stripovi iz 70-tih![]()
I stripovi uopšte.
Dolazi covek pre neki dan kuci iz parka , menjao se sa komsijskim klincem .
Tj pozajmio od klinca Umpah paha nekog i dosao sav srecan kuci da cita.
Inače u detinjstvu sam se i igrala sa braćom od tetke i mojoj sestrom kao mi smo junaci stripa, ja sam uglavnom birala jednog Kita Telera, pomalo sam i bila zaljubljena u njega (a i komandanta Marka)
...

)Види, душо, Кит Телер и командант Марк су МОЈИ!!! Јасно???
Ти се задовољи Загором или Блеком, не марим....
(А богами, у нашим годинама и Жалосна Сова долази у разматрање...)

...............

...može neko dogovor oko Fleša Gordona?...volim plavušane, a njega zaboravih...

Не може! Удала сам се за њега!
(И немој да ти причам у шта се претворио...)
...DOBRO!!!!...neka ti ga onda...