Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja mama provela čitav radni vek u kiosku.A ja bila pametnica i naučila da čitam sa 5 godina.

Čitala sam sve novine,ali bukvalno sve.I naravno stripove.

Komadant Mark,Zagor,Kapetan Miki,Blek Stena,Mandrak,Rip Kirbi,Fantom,Alan Ford,Kit Karson...sve su to junaci mog detinjstva.

Najboljoj drugarici sam ja čitala stripove,jer ona nije znala da čita pre polaska u školu.I kada smo već bile studentkinje,njeni mama i tata su se često sećali tog prizora,i uvek smo se smejale,jer mora da smo bile interesantne.

Prve godine ovog veka moja drugarica se odselila u Kanadu.Imamo dogovor da na jezeru Ontario pronađe Komadanta Marka,Blafa i Žalosnu Sovu,pa da me zove da se upoznam sa njima.

Još ih traži.

Gašo, :heart: :heart::heart:

Ja sam čitala sve - i Zagora, i Bleka Stenu, i Kapetana Mikija, i Komandanta Marka :lol: Mr. No, i M. Misteriju... AF, naravno... Fantoma, Mandraka, uvek sam se ložila na Modesti Blejz ...
takođe
Читала Команданта Марка, Блек Стену, Алана Форда, Загора... (Увек ме дирне она безобразна песма ,,Звијезда тјера мјесеца, ЗАГОРУ га затјера..'' :zcepanje:)
И волела стрип Астерикс.
Остале које спомињете нисам читала.. :sad2:
slažem se za uterivanje:mrgreen:
Moja mama provela čitav radni vek u kiosku.A ja bila pametnica i naučila da čitam sa 5 godina.

Čitala sam sve novine,ali bukvalno sve.I naravno stripove.

Komadant Mark,Zagor,Kapetan Miki,Blek Stena,Mandrak,Rip Kirbi,Fantom,Alan Ford,Kit Karson...sve su to junaci mog detinjstva.

Najboljoj drugarici sam ja čitala stripove,jer ona nije znala da čita pre polaska u školu.I kada smo već bile studentkinje,njeni mama i tata su se često sećali tog prizora,i uvek smo se smejale,jer mora da smo bile interesantne.

Prve godine ovog veka moja drugarica se odselila u Kanadu.Imamo dogovor da na jezeru Ontario pronađe Komadanta Marka,Blafa i Žalosnu Sovu,pa da me zove da se upoznam sa njima.

Još ih traži.

Gašo, :heart: :heart::heart:
u neko predškolsko vreme dok su sve devojčice želele da budu balerine, ja sam htela da budem radnica u kiosku da bi čitale sve moguće stripove

Cuj mame , evo moj muz vriska ovuda po kuci kad se pomenu stripovi iz 70-tih :lol:
I stripovi uopšte.
Dolazi covek pre neki dan kuci iz parka , menjao se sa komsijskim klincem .
Tj pozajmio od klinca Umpah paha nekog i dosao sav srecan kuci da cita.

Unpahpah je car
i danas često koristim izjave iz tog stripa tipa -mi ravni tabani nemamo ništa

Inače u detinjstvu sam se i igrala sa braćom od tetke i mojoj sestrom kao mi smo junaci stripa, ja sam uglavnom birala jednog Kita Telera, pomalo sam i bila zaljubljena u njega (a i komandanta Marka)

Ovaj moj Alfa je toliko bio zanesen Zagorom(a i dalje) da sam mu skoro nabavila majcu sa Zagorovim znakom i baš ga obradovala.
Ono istina nosi je na pecanje, al ajd...

Inače u detinjstvu sam se i igrala sa braćom od tetke i mojoj sestrom kao mi smo junaci stripa, ja sam uglavnom birala jednog Kita Telera, pomalo sam i bila zaljubljena u njega (a i komandanta Marka)

...

Види, душо, Кит Телер и командант Марк су МОЈИ!!! Јасно??? :evil:

Ти се задовољи Загором или Блеком, не марим....:mrgreen:

(А богами, у нашим годинама и Жалосна Сова долази у разматрање...:zcepanje:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back