Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, Mirka srećan ti juče bio rođendan :lol:

Mene poslednjih nekoliko mojih rođ. smaraju, pola ljudi nije u BG, šta ću kad sam rođena u sred jula... Kad sam bila đak baš sam bila tužna što nikad nisam delila bombone kad mi je rođ. :lol:

Inače, jedno super ultra iznenađenje su mi priredili mama i tata, bila sam na Kosmaju, na kampu, oni napravili ogromnu tortu za svih nas 50ak i došli ladno! A nisu me zvali da mi čestitaju rođendan, ja se već istripovala što ih nema do 17h... kad eto njih! :eek: Tad sam se baš baš iznenadila, stvarno nisu normalni! :heart:

volite li stripove?
citate li ih, skupljate, razmenjujete, imate li neku kolekciju?

bas volim kad se zavalim, prinesem kafu i grickalice i uzmem strip... leti na plazi, zimi pod cebetom :D
redovno kupujem alan ford
citala sam ga i kao klinka
mogu da kazem da mi je to omiljeni strip
mm kupuje dilan god i marti misterija, pa ih citam i ja
a nekada sam citala blek stena i zagor :)

jao gaston... sad sam se setila gastona
da, bio je to dobar strip
i asterix i obelix

zao mi je sto vise uopste nisam u toku sa strip-desavanjima kao nekada :(

Ja sam totalno nezainteresovana za stripove :(
Pojma nemam sto.
Nisam ni kao dete citala.
Po malo Alana Forda , malo vise one dizni decije , al ozbiljne stripove -nikad.

Vidim da sad na trafikama ima stripova :)
Da u knjizarama ima stripova ...
Bas mi je to super.
Kao da se strip ovde ponovo vraca u zivot .
Il ja nisam u toku :confused:

Kao dete nisam bila previše zainteresovana za stripove. Mislim, čitala sam klasike, Asteriksa, pa Dilana Doga i Zagora, pa Alana Forda....ali neredovno i, šta znam, tad mi se nije primilo.
Danas mi se čini da je to propust, već neko vreme razmišljam da zađem po trafikama i buvljacima, da "popunim rupe".

ja sam ljakse za ovu novu strip umetnost,
ali zato volim, ovim redom
alan ford
dilan dog (sehu)
mr no
marti misterija
zagor (kad sam bila mala čitala sam sa starijom drugaricom i oni su ga svi zvali čikooo, kao čika, čikica=) )

sad, ako neko iskoči sa persepolisima, mangama, krambovima o.O i to, poštujem, ali zna se šta je strip - lunov magnus strip =D

odrasla sa Lunov Magnus stripom..bre..
ali i sa Max Bunkerovim chedima..
citala Asterixa i Hogara..
ali i Modesti Blejz i Ket Klou..
skrasila se sa Dilanom Dogom..
mada rado procitam i Martija Misteriju..
u poslednje vreme kupujem samo tvrd povez..
(ha..pre godinu dana :))))
sto znaci..za sledeci rodjendan..ima DD..
u knjizari Omen na Obilicevom Vencu..1000 dindzi..
e tako..
instrukcije sam dala :rumenko: a vi me obradujte :lol:
(ovo tek da nisam preskocila jucerasnju temu)

Poslednja izmena:
E pa da Hogar je strip a Hogar je car .
I snoopy je strip , i snoopy je moj idol.
A popaj ...popaja tek sto volim.

Politikin zabavnik je bio i ostao moj jedini izvor stripova ...
Nego sta prica ova Ch ??
Kakav rodjendan kakav poklon ???
A gde je meni poklon :besna:

Da, ima DD za 1000 dindzi, mislim da ima 6-7 knjiga... treba na taj rođendan pozvati celu porodicu :)

Ja sam čitala sve - i Zagora, i Bleka Stenu, i Kapetana Mikija, i Komandanta Marka :lol: Mr. No, i M. Misteriju... AF, naravno... Fantoma, Mandraka, uvek sam se ložila na Modesti Blejz ... DD :heart:... a od ovih grafičkih romana se ložim na MAUS (neko je pitao za knjigu o Jevrejima? :) ) i Persepolis... Stripoteka... eh... i čitala bih još, ali sada samo viđam skupe stripove... i baš su skupi... što nije rođendan jednom mesečno?
Zaboravih Sendmena :heart:

Da, ima DD za 1000 dindzi, mislim da ima 6-7 knjiga... treba na taj rođendan pozvati celu porodicu :)

Ja sam čitala sve - i Zagora, i Bleka Stenu, i Kapetana Mikija, i Komandanta Marka :lol: Mr. No, i M. Misteriju... AF, naravno... Fantoma, Mandraka, uvek sam se ložila na Modesti Blejz ... DD :heart:... a od ovih grafičkih romana se ložim na MAUS (neko je pitao za knjigu o Jevrejima? :) ) i Persepolis... Stripoteka... eh... i čitala bih još, ali sada samo viđam skupe stripove... i baš su skupi... što nije rođendan jednom mesečno?
Zaboravih Sendmena :heart:

6/7 stripova,daj objasni jer da narucim il jok
:mrgreen:
zezam se za "jer"
sa'cu se upisem na k"ad ste se poslednji put napile":rotf::rotf::rotf:

Lep, zgodan, zaljubljive prirode, pristupačan, osećajan, nije ni malo agresivan...i mnogo voli da se šetka golišav :) :heart:

(Linda naručuj!)
dilan_dog_giganti.jpg

Ja još nemam, ali se spremam...

Poslednja izmena:
Читала Команданта Марка, Блек Стену, Алана Форда, Загора... (Увек ме дирне она безобразна песма ,,Звијезда тјера мјесеца, ЗАГОРУ га затјера..'' :zcepanje:)
И волела стрип Астерикс.
Остале које спомињете нисам читала.. :sad2:

Читала Команданта Марка, Блек Стену, Алана Форда, Загора... (Увек ме дирне она безобразна песма ,,Звијезда тјера мјесеца, ЗАГОРУ га затјера..'' :zcepanje:)
И волела стрип Астерикс.
Остале које спомињете нисам читала.. :sad2:

:zcepanje: Stvarno bezobrazno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back