Samo da dodam: I vise prijateljica i majki i sestara i zena uopste kao sto je ta moja prijateljica Vanda.![]()
pridružujem se....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da dodam: I vise prijateljica i majki i sestara i zena uopste kao sto je ta moja prijateljica Vanda.![]()

Tad sam se baš baš iznenadila, stvarno nisu normalni! 

)))
a vi me obradujte 

Mr. No, i M. Misteriju... AF, naravno... Fantoma, Mandraka, uvek sam se ložila na Modesti Blejz ... DD
... a od ovih grafičkih romana se ložim na MAUS (neko je pitao za knjigu o Jevrejima?
) i Persepolis... Stripoteka... eh... i čitala bih još, ali sada samo viđam skupe stripove... i baš su skupi... što nije rođendan jednom mesečno?
i njegove borbe sa neprirodnim
sve žene seku vene na Dylana.Da, ima DD za 1000 dindzi, mislim da ima 6-7 knjiga... treba na taj rođendan pozvati celu porodicu
Ja sam čitala sve - i Zagora, i Bleka Stenu, i Kapetana Mikija, i Komandanta MarkaMr. No, i M. Misteriju... AF, naravno... Fantoma, Mandraka, uvek sam se ložila na Modesti Blejz ... DD
... a od ovih grafičkih romana se ložim na MAUS (neko je pitao za knjigu o Jevrejima?
) i Persepolis... Stripoteka... eh... i čitala bih još, ali sada samo viđam skupe stripove... i baš su skupi... što nije rođendan jednom mesečno?
Zaboravih Sendmena![]()

Pa kad je lep![]()
![]()

u mamicu im lopovsku

)
Читала Команданта Марка, Блек Стену, Алана Форда, Загора... (Увек ме дирне она безобразна песма ,,Звијезда тјера мјесеца, ЗАГОРУ га затјера..'')
И волела стрип Астерикс.
Остале које спомињете нисам читала..![]()
Stvarno bezobrazno...