Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
дивна тема
шта би реко мој мачор тоша, сам у овом тренутку? па не знам баш, ено га дрема под лампом.
мада зна и он да каже по неку, да није тако остао би поред контејнера мокар и гладан.
саће га видите:
crni1.jpg
crni2.jpg

шта кажете, а?

dobra ti sulja :)

a macor je pravi vesticasti i ne ide uz kosulju...

hm...
posto ce sad svi ovde mirki da cestitaju rodjendan,
da spojimo lepo i korisno, da izbegnemo chat
neka tema za danas bude slavite li rodjendan, s kim, kako , gde
i da li vam i sta znaci taj dan

Slazem se :klap:

Evo ovako...mm i ja slavimo rodjendane ali ne kao nekad.Uvek napravimo nesto slano mada ja imam vise srece jer sam ja na prolece pa ponekad padne rostilj ili kotlic,a on je opet zimsko dete...i naravno napravim tortu.Ne zovemo nikoga ponaosob vec ko se seti taj i dodje.
Naravno za decu je druga prica.Za njih to bude dva dana jedan za prijatelje,a drugi za drugare...ali deca su deca.

HVALA :)

Nisam bas neki fun rodjendana al nesto sam resila da ova proslavim kako dolikuje.
Stalo mi je neto na put , al preskocicu to nesto :)
Volim to okupljanje i nasmejane face na rodjendanima, al ne volim promasene poklone , kad ti neko koga znas 25 godina kupi nesto sto nikad ne bi ni pomislio da pozelis. E to me izludi.

Takodje ne volim kupovinu poklona tek da se kupi, nesmislene , i olako kupljene .
Volim da poklonim nesto sto ce da ima smisla makar to bila i sitnica i trudim se kad kupujem poklone tako da istinski obraduju rodjendanca.

Naravoucenije : dacu vam spisak , sta da mi kupite :mrgreen:

Mirka, srećan rođendan!!! :klap:

Mile, Toša je :heart:, vidi se, najbolji macan u kraju :D

@tema

Slabo ja to sa rođendanima....obično se spontano okupi uski krug i to je to.
Nije da ne volim rođendane, ali meni je rođendan u decembru, a tad obično padam na nos od posla, pa mi nije ni do čega, pogotovo ne do nekih ludih žurki.

Mirka....:heart:.....:rodjendan:

Nekad sam volela rođendane...sada onako...ne zbog godina, već
eto ko zna, ni sama nisam baš svesna razloga...:eek:, bude u
kući uvek da se počastimo ako neko naiđe, ko se sam setio, ali
ne slavim odavno....

Deci sam dok su bile mlađe slavila....kasnije kad su malo
porasle....uvek je to nešto bilo organizovano van kući...ne
zovem rodbinu..ako pamte neka dođu sami, dobro došli,
ako ne....nikom ništa...tako se ponašam i ja, čijeg se
rođendana setim rado odem, poklon uvek ponesem, nekad
mali ali kupljen s'pažnjom....:D

Srecan rodjendan, Mirka...

Slavim rodjendan. Sada obicno kuci, u krugu najblizih, znaci ja, mm, cerka, roditelji i par prijatelja... Umesim kolace, spremim neko pecenje, pice, muzika i tako...
A poklone obozavam. Nije bitno sta su mi doneli, volim onaj trenutak kada otvaram poklone :D
Takodje slavimo i cerkin rodjendan, napravimo malu zurkicu za njene drugarice i drugove iz vrtica... :heart:

i od mene čestitke Mirki za rođendan,sve najljepše:heart:
slavim rođendan sa svojim odabranim društvom,nekad u stanu a nekad u gradu,zavisi kako kome odgovara,a što se tiče poklona,pitamo jedni druge šta nam treba,a uz to obavezno neka zezalica,šampanjac....
i da, znači mi taj dan,mislim da ću ga uvijek slaviti..

Pridruzujem se cestitkama z:hi:

Sto se tice rodjendana ne slavim ih vec odavno vise obiljezim tako sto pozovem par prijatelja na kolac i kafu a sa dragim uglavnom izadjem na veceru ili rucak ako je vikend.
U stvari i ta kafa je sasvim spontana, uglavnom me pozovu da mi cestitaju rodjendan a ja se naravno zahvalim i uzvratim sa dodji na kaficu.

moj rodjendan je u novembru
uvek bude hladno ili pada kisa
onda se meni cini da su i ljudi sumorno raspolozeni, pa se smorim oko proslave
i uvek kazem necu da slavim i uvek bude suprotno :mrgreen:
sam taj dan mi ne znaci nista posebno, ali volim da okupim drage ljude u kuci ili restoranu, svejedno :heart:

imam drugaricu kojoj je rodjendan 1. januara i zna se svake godine gde se ide na "reprizu" doceka ng :zper:
to je vec postalo nesto kao tradicija i ne postavlja se pitanje proslave
medjutim njoj dosadilo i jedne godine pobegne sa deckom van grada da ne bi primala gomilu gostiju kuci
citavo njeno drustvo pojavilo se na vratima njene kuce te veceri i lepo slavili njen rodjendan do zore sa njenim ukucanima :eek: :zcepanje:
sta ti je moc navike :)

p.s. mirka :cmok:

E a jel vam neprijatno kad vas zovu i pitaju "Sta zeliš za rodjendan" ???
Mene tako par njih zvalo danas a ja :rumenko:
Vise volim ono kad cuju u ragovoru sta bi zelela pa bas to dobijem.
Do sad sam narucila nekoliko knjiga .
Racunam svakako bi ih kupila, pa eto prilike da bar malo ustedim...

A koji vam je rodjendanski poklon ostao posebno u secanju ???

Мирка, срећан рођендан! :heart:

Писала сам већ о својим рођенданима на некој теми.
Ја волим свој рођендан и то сви знају. И увек кажем да га не славим, али увек дође бар 20 - 30 људи. И буде нам лепо, а ја будем приправна, па их све угостим и буде луда журка до зоре.

Не питају ме шта ћу за рођендан. Сви моји пријатељи знају да ми је неважан поклон, да се обрадујем честиткама.

А поклони који су ми остали у сећању?
Не спомињем оне које сам добила као дете, а многе памтим. :heart:

Мој осамнаести рођендан, у школи ме дочекује одељење тако што ми сви певају рођенданску песму и покуповали ми пластичних и гумених играчака на тоне. Била сам једина којој су то урадили и било ми је прелепо.
Враћам се кући, а на кревету ме дочекује звечка жута паткица и на њој цедуља:,,Срећан рођендан! П.С. Немам пара за нешто више, али ти знаш да си најбољи брат на свету. Воли те ....Хелен'' :heart::heart:

ne pamtim da je neki bio nesto spec, svi su lepi, ali se nijedan ne izdvaja
secam se da sam jedne godine ceo dan radila nesto vazno i bivsi decko se nekako raspitao gde sam i dosao i doneo mi poklon :roll:

mom suprugu je rodjendan u avgustu i prosle i pretprosle godine smo ga proslavili u parizu, uz veceru na brodu plovili senom
i to nije fer, jer je moj rodj u jesen, hocu i ja romantican rodj, u toplim krajevima, da ga proslavim na nekoj plazi uz zalazak sunca :besna:
eto, to hocu za rodjendan, ne treba mi spisak ;)

A koji vam je rodjendanski poklon ostao posebno u secanju ???

Ne mogu da izdvojim samo jedan, zato sto za svaki rodjendan dobijam divne poklone od porodice...
Npr, u secanju mi je ostao automobil koji sam dobila za 18 rodjendan od mame i tate (ko bi to zaboravio).
Na svaki rodjendan, muz me iznenadi tako sto priredi divnu veceru za dvoje a uz to je obavezan i poklon. Najlepsi poklon koji sam dobila od njega je vikend za dvoje u Dubrovniku (koji nikad necu zaboraviti) :heart:

I da ne zaboravim - prosle god sam od cerke dobila crtez na kome je nacrtala mene i nju i jedno srce izmedju, i prelepu crvenu ruzu... :heart: :heart:

Ne mogu da izdvojim samo jedan, zato sto za svaki rodjendan dobijam divne poklone od porodice...
Npr, u secanju mi je ostao automobil koji sam dobila za 18 rodjendan od mame i tate (ko bi to zaboravio).
Na svaki rodjendan, muz me iznenadi tako sto priredi divnu veceru za dvoje a uz to je obavezan i poklon. Najlepsi poklon koji sam dobila od njega je vikend za dvoje u Dubrovniku (koji nikad necu zaboraviti) :heart:

I da ne zaboravim - prosle god sam od cerke dobila crtez na kome je nacrtala mene i nju i jedno srce izmedju, i prelepu crvenu ruzu... :heart: :heart:

:heart::heart:
Сад сам се разнежила и још ћу да пишем. :)

Од своје деце сам једне године добила дивне поклоне. Први пут се десило да су без тате ишли у град, сами, сами бирали неке ситнице, и написали ми дивну честитку која се појавила кад сам укључила комп. Напомињем да су имали 9 и 7 година тад. :) Јако сам срећна била.

Srećan rođendan, Mirka :)

Ja obeležim rođendan, ali ne kažem svake godine da mi je rođendan, samo kad sam baš raspoložena da budem slavljenica... A od gomile divnih poklona bih izdvojila jedan koji je bio savršen za mene: od prijatelja sam dobila flašu fenomenalnog viskija i knjigu o Hičkoku (intervjuisao ga je Trifo) :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back