Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne volim kisu, osim kad sam bas bas doboro razpolozena pa mi se hebe za sve, al to su izuzetno retki momenti
najmanje mi smeta uvece, kada ne planiram nigde da idem a napolju je mracno, tako da ne vidim sive oblake

i da, ne volim da nosim kišobran, ako ne kaplje jako - ne ponesem ga
ako pokisnem dok se vraćam odnekud nije strašno, u suštini meni je samo važno da mi nisu mokre noge dok sedim negde.
zato mislim da je bitnije poneti rezervne čarapice nego kišobrančinu =)

Sto sam starija to vise volim kisu.
Ima nesto u tome kad dobuje u ritmu tam tama kroz noc .
I sve manje joj dozvoljavam da mi kvari planove.
Prosto se nekako utopim u kisni dan i lelujam.
Da mi danas odredjene persone nisu podigle pritisak bila bi ovo jedna perfektna kišna nedelja.
Nije kiša kirva ...mi smo ....mi smo ti koji ne umemo da se sazivimo sa njom :)

Sad samo kad dodje vreme da se seta pas pomislim kako mi ne prija kisa.
Deo problema sam resila ....tigrastim gumenim cizmama ....ostaje jos da nabavim kabanicu za mene al i za Laku i onda nam kisa ne moze ama bas nista.

e neka je i tu pala :)))
ovde je lila mesec dana bez prestanka..
dosadila i bogu i narodu..
kisobran nosim..
a moram da kupim i gumene cizme..
inace nema teorije da noge budu suve :(
deca naravno imaju svu potrebnu opremu za gackanje po baricama..
a danas..
divan suncan dan :)
i nije da nisam nasla lepotu i u kisi :rumenko:
(sta cu ..moram)
ali sunce mi je draze..

Ја волим летњи пљусак. Али не са олујом, само пљусак.
И волим да покиснем тад. И имам обичај да се изујем и боса газим градом док пада летња киша. (Ако се затекнем у граду тад, наравно)
Али ову што најављује ладноћу не волеееммм!!!

uvek kad odem kod frizera pada kisa,e nije promasilo poslednjih 7-8 god:roll:
ne volim kisu jer mi kvari koncept (oblacenje,aktivnost...) volim jedino u nedelju,kad sedim kod kuce ili hocu da spavam,onda mi ne smeta
i volela sam dok sam imala bastu,da ne moram da zalivam:mrgreen:

kisa je ok, pranje blatnjavih sapa je najsmor... nisu mi jasni ljudi koji kada pada kisa ne izlaze iz kuce, otkazu dogovor da se nadjete, a setnja je makar rominjalo njima nemoguca... uz adekvatnu garderobu, cak i ovo danasnje sipavo kisce meni ne smeta, samo da ne duva jak vetar, e tu je vec malo nezgodno za po sumama i gorama, ulicama i adama...

kisa je ok, pranje blatnjavih sapa je najsmor... nisu mi jasni ljudi koji kada pada kisa ne izlaze iz kuce, otkazu dogovor da se nadjete, a setnja je makar rominjalo njima nemoguca... uz adekvatnu garderobu, cak i ovo danasnje sipavo kisce meni ne smeta, samo da ne duva jak vetar, e tu je vec malo nezgodno za po sumama i gorama, ulicama i adama...
pa obuj neke cizme:mrgreen:

jao duhovita sam do mojega:confused::rumenko:

ja sam giletu pravila od providnog najlona kabanicu :lol: kad pada kisa a ima svez front. pa jadnicak suska kad hoda, gleda se u cudu i sav je izdeprimiran... a i drugi psi ga cudno gledaju :lol:

Mi smo jednom Laki mucenom od neke tempro kese to pravili da prekrijemo mesto sa frontom :roll: izgledao je ko oni sto nose kesu na glavi kad pada kisa ....siroma.

Da psi umeju da govore sta li bi nam rekli??? :think:

Eto to je moj predlog teme za sutra ...da vas kucni ljubimac ume da govori sta mislite sta bi vam rekao , ili sta o vama misli ???

Може!
И сутра ћу о томе писати!
А сад да завршим са кишом.
Кад је јако топло, кад знам да је благородна, да ће због ње бити жита, кукуруза...онда поднесем, чак и волим, иако ми не прија. Е, сад, кад би ми неко рекао да ова данашња киша доприноси нечему, поднела бих. :) Овако ми је тужна, па тужна...

Eto to je moj predlog teme za sutra ...da vas kucni ljubimac ume da govori sta mislite sta bi vam rekao , ili sta o vama misli ???

-Sto si takva stipsa...daj mi vise puta na dan da jedem,a ne samo jednom.
-Tako bih usao malo unutra da vidim sta tu ima,a ti mi bas nedas.
-Vodi me kod moje devojkeeeeeee!
-Zasto me nikad ne pustis da malo povijam one lutalice?

Verovatno jos mnogo toga...ali nemogu sada bas da razmisljam...odo da spavam.

pa nemam kucnog ljubimca :(
jesam li vam pricala o tome?..
macke nam nisu dozvoljene za drzanje..
mi zivimo u stanu...i one mogu da izadju na terasu ili predju kod komsije
i to nije prihvatljivo..
kucice moze..
ali prvo da ceo ulaz dodje kod mene na ''upoznavanje'' sa psom.
i da svako svojim potpisom aminuje..
i tako..odustasmo..
nesto mi to mnogo komplikovano..
a deca pate..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back