Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O ljubi vas majka, sad ću da vam otvorim naloge :lol:

Ravnopravno koristim većinu raspoloživih "komunikatora" :D
Msn, skype, icq... kao i druge neke ...
Neophodno je zbog posla, brzina je ponekada veoma bitna stavka...
A i mnogo je prijatelja otišlo u beli svet (i nedostaju mi mnogo), pa je
super da imamo mogućnost i da četujemo i da za dž razgovaramo :D

Imam msn, skype, FB...najvise koristim skype jer me mrzi tipkaati pa najcesce koristim mikrofon i kameru za pricu.Cesto je laptop na radnom stolu, kamera ON, mikrofon ON , prica se (najcesce sa EU) i radi;) Razmisljam kucni telefon iskljuciti jer ga ne koristim, razgovore ovdje obavljam putem mobitela, a sve razgovore van zemlje putem skype.
Msn imam zbog par ljudi koji nemaju skyp ili ne koriste, a i kad sam u gradu dobro mi posluzi ako sjedim u guzvi na autocesti i nemam sto radiiti, tipkam sa fona jer uvik nekog bude on line kojeg iz ovog ili onog razloga ne cujem cesto:)
FB mi je spas jer zivim di zivim, pa ne saljem pojedinacno mailove sa slikama nego ih tu okacim i adio. Naravno na popisu prijatelja iskljucivo obitelj i kumovi:)

Ma mene je sve to pocelo uzasno da nervira tako da u poslednje vrijeme ne koristim ni jedan chat program. Ako imam nekome nesto da kazem fino mu posaljem poruku.
Dok sam bila navucena na FB svako vece sam kuckala i vise mi dosadilo, a i bilo je interesantnije dok su mi prijatelji bili samo ljudi koje poznajem pa smo se bas znali zezali.
Imam jednu poznanicu pa kada god sam na FB bila online ona se odmah pojavi sa svojim ''bujaaa, 'de si?'' :) A sta gdje sam, tu sam kao i svako vece.

Jedino mi je Google talk stalno aktivan, ali to je da pratim dragog da li je online :mrgreen:

Имам само Јаху месинџер..и то годинама. Дааавно, дааавно било је добро форумско друштво са којим сам се редовно куцкала преко месинџера :) , неки су још увек ту, неки повремено навраћају, али одавно се већ не куцкамо. :(

И то је све.
Већ пар година га скоро уопште не користим. :confused:

hehe:mrgreen:
ja sam se na krsti učalnila u udruženje protiv facebook/a
taj me fb baš nešto nervira, mnogo je napunpan, mislim
a jednom sam htela da instaliram icq, i ništa, jednostavno ne znam ni ja gde je već zapelo...
ma forumi su zakon
isto ko i fb, samo si pod nickom, a pravo ime otkriješ kome hoćeš, i ostale lične podatke

hehe:mrgreen:
ja sam se na krsti učalnila u udruženje protiv facebook/a
taj me fb baš nešto nervira, mnogo je napunpan, mislim
a jednom sam htela da instaliram icq, i ništa, jednostavno ne znam ni ja gde je već zapelo...
ma forumi su zakon
isto ko i fb, samo si pod nickom, a pravo ime otkriješ kome hoćeš, i ostale lične podatke

Takooooooooooo je CARICE !
I mene fb NERVIRA stravicnooooo! ! !
Slazem se forumi su zakon !
KRSTA je zakon ! Tek sam dva mjeseca ali prilicno navucenaaaa!:hahaha:
A prijatelji mi se uzasno ljute zato sto im ne dozvoljavam da mi otvore
profil ! Ma sranje u bojama ,meni je ljepse ovdje sa vamaaaaaaaa:D

Ја на Фејсбуку нумем да се снађем. Што је тамо мени досадно! А сви ме јуре, шаљу ми којешта за фарму која ме ни не занима! :besna:
Али зато управо чекам неког да се пишемо на скајпу. :)

Е, ја мало причам сад..
На ФБ мој син поставио клип са песмом ,,Нисам био ја за њу'', и ја мислила да баш ЈА треба да одговорим на то, и пошљаем коментар у фазону:,,За кога ти ниси био? Цмок!''.
Кад ми стиже приватна порука на Фејсу, од детета које седи за својим компом у другој соби:,, Буди љубазна и не пиши ми коментаре. Успут, написала си ,,Цмок'', што подсећа на Банетову маму која њега зове телефоном да га пита да ли је обукао поткошуљу! Уздржи се убудуће од коментарисања, није теби намењен клип!'' :eek::eek:

Ја исто одговорим приватном поруком, обећам да више нећу, он се љубазно захвали. :zcepanje:
Онда одем до његове собе, па га изљубим и исмејемо се и испричамо. Али ми је цела прича била слатка, а замислила сам се, каква ћу свекрва бити... :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back