Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da zapocnem dan bez kafe :kafa:
Ne mogu da se se ne cujem sa sestrom svaki dan (bukvalno) :telefon:
Ne mogu bez interneta, zbog istog skoro da i ne gledam tv
Ne mogu bez putovanja, stalno nesto planiram i svaki mjesec mora negdje da se zbrise bar na vikend :metla:

e, slicno i ja:D
ne mogu bez jutarnje kafe, iako nisam neki strastveni ljubitelj kafe, ta jedna mi je dovoljna.
ne mogu da se ne cujem (ili ne vidim) sa sestrom bar jednom dnevno.
ne mogu bez interneta, definitivno, dan mi je propao ako pukne adsl:mrgreen:
ne mogu bez pola sata za sebe, u tisini uz neko pice

..meni mirka odsechno zabranila da pomenem sve ono bez chega stvarno ne mogu.. :lol:

:lol:
Posle celodnevnog razmisljanja ( ko me terao da zadam ovu temu :roll:) zakljucila sam da ne mogu bez :

- plazma keksa
- interneta u globalu
- sata na ruci
- sjaja za usta ili labela
- usb-a
- zare :)

Sledi objasnjenje....
1. jer je to valjda jedini slatkis koji volim
2. jer odatle dolaze informacije, dobre virbacije, saveti...a i vi ste tu :)
3. Jer kad ne znam koliko je sati pocinju zivci da mi rade
4. jer me mrzi da se sminkam pa se time pomazem
5. jer imamo dva prokleta kompa u kuci i stalno je zauzet onaj sa koga mi nesto treba :evil:
6. jer je to jedino mesto na svetu gde moja cerka ima strpljenja da ostane 2 h bez zvocanja.

i ja tako
mogu i bez interneta,i bez kozmetike,i bez slatkisa,i bez alkohola
bilo bi uzasno da postoji nesto bez cega ne mogu nedajbozepujpujpuj
ali sve te stvari cine moj zivot laksim i lepsim
bila sam lisena mnogih stvari silom prilika,i prezivela,jednom sam cak prespavala na ulici,na kartonu i preko njega peskir,pusila sam caj jer nije bilo cigara,nisam imala mobilni pa sam zavrsila u nekom selu kod bazela zavejana u sneg
i eto ziva sam
znaci mogu:D
a od ljudi ,ne zelim da saznam bez koga ne bih mogla:(

ah da. sto se ljudi tice... neke tragedije su me naucile da se bez svakoga moze i mora... veoma mi je tesko da govorim o tome...
ali zato, treba svaki dan obratiti paznju, makar onu najmanju na osobe koje volimo. uzivati u njima uvek, govoriti im koliko ih volimo, ne provoditi vreme u bespotrebnim diskusijama i svadjama... trebamo uzivati sa njima, verujte mi, nekad mozda zazalimo sto nismo vise i bolje...

i ja tako
mogu i bez interneta,i bez kozmetike,i bez slatkisa,i bez alkohola
bilo bi uzasno da postoji nesto bez cega ne mogu nedajbozepujpujpuj
ali sve te stvari cine moj zivot laksim i lepsim
bila sam lisena mnogih stvari silom prilika,i prezivela,jednom sam cak prespavala na ulici,na kartonu i preko njega peskir,pusila sam caj jer nije bilo cigara,nisam imala mobilni pa sam zavrsila u nekom selu kod bazela zavejana u sneg
i eto ziva sam
znaci mogu:D
a od ljudi ,ne zelim da saznam bez koga ne bih mogla:(

:rumenko:

dakleM, pre ponoći da stignem da se upišem
poštujući Mirkine smernice
ne mogu bez
sunca i svetlosti - ako je dan sunčan meni je sve potaman makar i nemalo razloga, mračne prostore ne volim
čokolade i kokakole -tu sam već upala u fazu ovisnosti
mobilnog i kompijutera - toliko malo brojeva telefona pamtim da ne smem da pomislim šta bi bilo kad bi izgubila telefon
kreme za lice i maskare
nečega za čitanje
svih udobnosti koje podrazujmevaju struja i voda (kampovala bi ja samo ako u toj divljini ima struje, tekuće vode i to tople i bežičnog neta, a nema buba)
dve vlažne njuške i dva repa koja će da jednog dana odpadnu koliko se njima maše od sreće kad smo zajedno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back