Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vandi će baš da bude loše, vidim ja....
Ako je neko slučajno pšitao za mene, a nije, a i da jeste, ja samn još uvek živa, postala sam pravi pušač ponovo, i radim kao nenormalna.
Eto, umesto da dodjem ovde.... to su bila vremena kad nisam izlazila iz ispovedaonice, a ovo sad.... samo rad, rad i rad... ma bezi bre, kakva globalizacija... i peace i ostala s.ra.nja

Vandi će baš da bude loše, vidim ja....
Ako je neko slučajno pšitao za mene, a nije, a i da jeste, ja samn još uvek živa, postala sam pravi pušač ponovo, i radim kao nenormalna.
Eto, umesto da dodjem ovde.... to su bila vremena kad nisam izlazila iz ispovedaonice, a ovo sad.... samo rad, rad i rad... ma bezi bre, kakva globalizacija... i peace i ostala s.ra.nja

Де си, бре, нема те?! :D

(Некад се говорило:''Нема те ко тоалет-папира....'' :lol:.ал' то беше у прошлом веку.....)

Ne znam o cemu pricate, bas danas nemam zivce citati nesto mi se skupilo pa cu ovdje samoj sebi dati oduska i upitati vas kako se vi nosite sa zimom i hladnocom?
Sjedim i gledam kroz prozr, nebo tmurno, sivo, puse neki vitar.....jesen uveliko, a za koji tjedan evo nam i prvog snjega..... mrzim ga:besna:
Ovdje gdje sam ja temperatura sa vjetrom dodje nekad i do -50C, snjeg je od Novembra do Aprila... i vec mi je muka jer se upravo blizi taj period....pokusavm mislit pozitivno(danas bas ne ide, opet ce me spucat nostalgija za Jadranom:roll:) bude lipih dana kad padne snjeg, dica doma, muz doma, odemo na skijanje, grudanje....ali ona bljuzga, vjetar u lice, kape, salovi, djeca zabundana sa 5 slojeva odjece na sebi idu u skolu bacaju me u tesku depresiju:(
Mrzim zimu isto kao i onaj iz one izbjeglicke price koji je pisao o jelenima kako su graciozni, snjeg krasan i preljep, grtalicama i lopatama....:(

Sta sam tila reci? Nemam pojma, samo znam da mi je vec muka od zime koja nije jos ni dosla:(

Де си, бре, нема те?! :D

(Некад се говорило:''Нема те ко тоалет-папира....'' :lol:.ал' то беше у прошлом веку.....)

Ma ne pitaj:lol:
Mislim da ni orden da dobijem ni zlatan sat necu nauciti da se treba izvlaciti od posla.... evo ja sedim i smaram se, jer su svi normalni ljudi citaj nasi dobavljaci otisli kuci, a mi sedimo do 6 jer eto to smo mi!:roll:
Ludilo, zezanje:lol: ne super je sto sedim do 6, bas sam onako happy
E a nigde nikog

..pa to i kazem.. :) ..neko ce reci - a djaci? :treptrep: ..a ja pitam - a pacijenti? :smrknutismajli:

nisam shvatila....ne radi mi mozak, posle napete radne nedelje...da mi je jedan seminar, da se malo brčnem negde u nekom bazenu i da zapalim cigaretu sa dubokim uzdahom....

Ma ne pitaj:lol:
Mislim da ni orden da dobijem ni zlatan sat necu nauciti da se treba izvlaciti od posla.... evo ja sedim i smaram se, jer su svi normalni ljudi citaj nasi dobavljaci otisli kuci, a mi sedimo do 6 jer eto to smo mi!:roll:
Ludilo, zezanje:lol: ne super je sto sedim do 6, bas sam onako happy
E a nigde nikog

kad pročitam tvoje postove, osetim se kao poslednja lenčuga...:rumenko:

nisam shvatila....ne radi mi mozak, posle napete radne nedelje...da mi je jedan seminar, da se malo brčnem negde u nekom bazenu i da zapalim cigaretu sa dubokim uzdahom....

kad pročitam tvoje postove, osetim se kao poslednja lenčuga...:rumenko:

Nisi ti lencuga, nego je nama malo haoticno sad, no Ljubinka cvrsto veruje da ce posle tog famoznog otvaranja moci opet da se dise i zivi ko nekad.... jadna, nada mi je jedino preostala

Ja sam zimogrožljiva. Ali, kad pročitam Fjakin post o -50, shvatim da mi nije tako loše.;)

I ja...doma sam uvik u kratkom rukavu i bez carapa ali izludjujeme vrime vanka....najgore kad je ona bljuzga, snig se ovdje tovari u kamione i odvozi sa ulica jer ga nemaju di maknut u stranu koliko ga je, ali kad bace sol sve je mokro i odvratno.
Ne pitaj kako je na -50, mogu ti reci od prilke kad bude par dana -50 i onda se popne temperatura na -10c u kratkom rukavu odem bacit smece ili na brzinu izvesti psa piskiti....bude "toplo" na -10:(

Ne znam o cemu pricate, bas danas nemam zivce citati nesto mi se skupilo pa cu ovdje samoj sebi dati oduska i upitati vas kako se vi nosite sa zimom i hladnocom?
Sjedim i gledam kroz prozr, nebo tmurno, sivo, puse neki vitar.....jesen uveliko, a za koji tjedan evo nam i prvog snjega..... mrzim ga:besna:
Ovdje gdje sam ja temperatura sa vjetrom dodje nekad i do -50C, snjeg je od Novembra do Aprila... i vec mi je muka jer se upravo blizi taj period....pokusavm mislit pozitivno(danas bas ne ide, opet ce me spucat nostalgija za Jadranom:roll:) bude lipih dana kad padne snjeg, dica doma, muz doma, odemo na skijanje, grudanje....ali ona bljuzga, vjetar u lice, kape, salovi, djeca zabundana sa 5 slojeva odjece na sebi idu u skolu bacaju me u tesku depresiju:(
Mrzim zimu isto kao i onaj iz one izbjeglicke price koji je pisao o jelenima kako su graciozni, snjeg krasan i preljep, grtalicama i lopatama....:(

Sta sam tila reci? Nemam pojma, samo znam da mi je vec muka od zime koja nije jos ni dosla:(

Е, сад си ме бацила у бедак...:sad2:

Јао, што мрзим јесеееен и зимууу!!! :besna:

Е, сад си ме бацила у бедак...:sad2:

Јао, што мрзим јесеееен и зимууу!!! :besna:

Mislim da ne bi trebala biti neraspolozena zbog mog posta, pa kod tebe nije tako hladno nit je zima toliko duga kao ovdi! ;)

(znam da sam uprskala stvar postom sad se pokusavam izvuci jer ne bi da vi budete neraspolozene pred vikend, sorry cure:( )

Citam pa se setih dnevnika izbeglice koga si spomenula na kraju...
nego da te podsetim....bambi u dvoristu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back