gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
- 11.724
Znači opet će da prolazi gola kroz restoran?!![]()
![]()
e pusika i ovo ako nije pakos' onda je podlos'

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači opet će da prolazi gola kroz restoran?!![]()
![]()

Ма ужас, отишла да се пати три дана на семинару, у хотелу са базеном... Неће јој бити лако, има да цркава тамо док ми овде уживамо на Крстарици...![]()
Vandi će baš da bude loše, vidim ja....
Ako je neko slučajno pšitao za mene, a nije, a i da jeste, ja samn još uvek živa, postala sam pravi pušač ponovo, i radim kao nenormalna.
Eto, umesto da dodjem ovde.... to su bila vremena kad nisam izlazila iz ispovedaonice, a ovo sad.... samo rad, rad i rad... ma bezi bre, kakva globalizacija... i peace i ostala s.ra.nja
.ал' то беше у прошлом веку.....)zar nije bolje da ide od utorka do petka, pa slobodan vikend?
..neko ce reci - a djaci? :treptrep: ..a ja pitam - a pacijenti? :smrknutismajli:

Де си, бре, нема те?!
(Некад се говорило:''Нема те ко тоалет-папира....''.ал' то беше у прошлом веку.....)

ne super je sto sedim do 6, bas sam onako happy..pa to i kazem....neko ce reci - a djaci? :treptrep: ..a ja pitam - a pacijenti? :smrknutismajli:
Ma ne pitaj
Mislim da ni orden da dobijem ni zlatan sat necu nauciti da se treba izvlaciti od posla.... evo ja sedim i smaram se, jer su svi normalni ljudi citaj nasi dobavljaci otisli kuci, a mi sedimo do 6 jer eto to smo mi!
Ludilo, zezanjene super je sto sedim do 6, bas sam onako happy
E a nigde nikog

Dolazi jesen. Nabacila sam džemper i ispod bodi, zatvorila prozor.
Mrzim hladnoću.![]()
ja se smrzla danas, prevarila sam se pa obukla haljinu, muz me nagovorio, a imala sam jedan sastanak samo, badava sam se oblacila .... sad cu se lepo smrznem do kuce

nisam shvatila....ne radi mi mozak, posle napete radne nedelje...da mi je jedan seminar, da se malo brčnem negde u nekom bazenu i da zapalim cigaretu sa dubokim uzdahom....
kad pročitam tvoje postove, osetim se kao poslednja lenčuga...![]()
Ja sam zimogrožljiva. Ali, kad pročitam Fjakin post o -50, shvatim da mi nije tako loše.![]()

O da
Da iskoristim priliku da se javno izvinim svim svojim kontaktima koje sam u naletu svog besa izbrisala, i svojih promena raspolozenja, ostali ste mi dragi, bas sam ispala glupa, no nema veze....

Ne znam o cemu pricate, bas danas nemam zivce citati nesto mi se skupilo pa cu ovdje samoj sebi dati oduska i upitati vas kako se vi nosite sa zimom i hladnocom?
Sjedim i gledam kroz prozr, nebo tmurno, sivo, puse neki vitar.....jesen uveliko, a za koji tjedan evo nam i prvog snjega..... mrzim ga
Ovdje gdje sam ja temperatura sa vjetrom dodje nekad i do -50C, snjeg je od Novembra do Aprila... i vec mi je muka jer se upravo blizi taj period....pokusavm mislit pozitivno(danas bas ne ide, opet ce me spucat nostalgija za Jadranom) bude lipih dana kad padne snjeg, dica doma, muz doma, odemo na skijanje, grudanje....ali ona bljuzga, vjetar u lice, kape, salovi, djeca zabundana sa 5 slojeva odjece na sebi idu u skolu bacaju me u tesku depresiju
Mrzim zimu isto kao i onaj iz one izbjeglicke price koji je pisao o jelenima kako su graciozni, snjeg krasan i preljep, grtalicama i lopatama....
Sta sam tila reci? Nemam pojma, samo znam da mi je vec muka od zime koja nije jos ni dosla![]()

1. nisi
2. svi imamo svoje nalete, kako ih zoveš...
p.s. ko je ljubinka![]()

Е, сад си ме бацила у бедак...
Јао, што мрзим јесеееен и зимууу!!!![]()
)Ne znam o cemu pricate, bas danas nemam zivce citati nesto mi se skupilo pa cu ovdje samoj sebi dati oduska i upitati vas kako se vi nosite sa zimom i hladnocom?
Sjedim i gledam kroz prozr, nebo tmurno, sivo, puse neki vitar.....jesen uveliko, a za koji tjedan evo nam i prvog snjega..... mrzim ga
Ovdje gdje sam ja temperatura sa vjetrom dodje nekad i do -50C, snjeg je od Novembra do Aprila... i vec mi je muka jer se upravo blizi taj period....pokusavm mislit pozitivno(danas bas ne ide, opet ce me spucat nostalgija za Jadranom) bude lipih dana kad padne snjeg, dica doma, muz doma, odemo na skijanje, grudanje....ali ona bljuzga, vjetar u lice, kape, salovi, djeca zabundana sa 5 slojeva odjece na sebi idu u skolu bacaju me u tesku depresiju
Mrzim zimu isto kao i onaj iz one izbjeglicke price koji je pisao o jelenima kako su graciozni, snjeg krasan i preljep, grtalicama i lopatama....
Sta sam tila reci? Nemam pojma, samo znam da mi je vec muka od zime koja nije jos ni dosla![]()
Mislim da ne bi trebala biti neraspolozena zbog mog posta, pa kod tebe nije tako hladno nit je zima toliko duga kao ovdi!
(znam da sam uprskala stvar postom sad se pokusavam izvuci jer ne bi da vi budete neraspolozene pred vikend, sorry cure)