Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
******,niko nije napisao nishta o tome kakwa je shkola,da li je upisati,kakwi su profani,koliko je teshka,drushtwo,bla bla....samo kenj-kenj na 10 strana....ajde molim was napishite neshto...zanima me dal da je upisujem ili ne,nisam bash najbolji djak u osnownoj (chitaj:KRSH sam )
Pa da...vama je lako, 'ajd u XIII ... a to shto NEKO treba ovde da se budi u cik zore da bi stigao (la) u shkolu...to nikom' nish'... a inache ste mamlazi...drzhite se tog drushtva iz XIII...a ostale koji nisu IZ ODATLE, ili mene, provincijalke... ko yeb'... ajm rili nau pisd of...
bezi od ove skole dok jos mozes...svi moji se zale da je katastrofa,5.je jos teza a ako imas poena za 3. upisuj to jer tamo samo lade jaja i ne rade ama bas nita,jedino sto je drustvo.....no coment
Da li neko zna koji ce profesori preuzeti prvake ne ove,nego sledece godine?
Ako neko zna neke please napise kakvi su posto planiram da upisem sestu!!!
I jos nesto koji je smer najbolje upisati?
Razmisljam da upisem sestu gimnaziju, prirodni smer.
Pa ako mozete da mi kazete kakvi su nastavnici, da li se puno uci...
Nisam vukovac ali sam sve razrede polozila sa odlicnim uspehom.
mene zanimaju profesori biologije (neka zena) , matematike i informatike. Kazu da mnogo obaraju, mnogo traze da su smesni kao bioskop i da nemaju pojma... Je l to tacno???
hvala