Šešeljov povratak 2009

• Začetnik teme Začetnik teme see
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stvarno ne znam kako su povezane te dve cinjenice: mlad covek koji je poginuo u vreme Slobine vlasti i to da li ja mogu da nadjem decka ili ne? Da li si surov i nemas postovanja prema mrtvima ili si samo beskrajno glup?

Hvala na savetu, ali nema potrebe da brines o mom ljubavnom zivotu, ti brini o svom, jer mozes samo da sanjas devojku koja prica i 1% "gluposti" koje ja pricam i cak i da je nadjes neces razumeti sta ti govori, suvise ti mozak jednostavno funkcionise i nije sposoban za vise procese.

Drzi se glupih radikalki nek ti peru noge u pecini, a u samotnim nocima sanjaj zene kao sto sam ja.

@Modzo Dzodzo

Evo, ja sam kandidat za tebe. Imam sve preduslove :

dvoglavo_prase1.jpg

250px-opanci.jpg

sajkaca_letnja.jpg

Cangkul.jpg

Sljivovica%20Rakia.jpg

U ovom si licio barem na coveka,a ne izasaosi iz ovoga i odmah bi u evropksu kujinu...nece tebe tamo niko veruj mi...:klap:

Poslednja izmena:
to je atrasno da si takva kao sto pises u pola tri bi bila u krevetu sa nekim kao sto sam ja. ok::ok::bye::bye::bye: razmislio,ali neverujem...

Pa sta ti trazis u pola tri odgovarajuci meni?I ja mogu vise stvari da radim u isto vreme,imam selektivnu paznju na visokom nivou.I zasto uvek kad ste gluplji nego obicno sto jeste ,potezete veze,muskarce,zene? Citiras moj post o poginulim za vreme Slobe i odjednom se prebacis na ovakve stvari,idi na LJIS pa resavaj svoje frustracije kompleksasu jadni.

Poslednja izmena:
Dobro je dok ne podrzavas stetocinske maloumnike.
:super::super:
:mrgreen:

Ma ja sam Tadic lichno. Evo, sad sam poslao Ivicu da te istambura po labrnji jer mi vredjash simbol stranke i pochivsheg uzora.

Kakve veze ima 2009 kad su izbori 2012?:think:

Pa sta ti trazis u pola tri odgovarajuci meni?I ja mogu vise stvari da radim u isto vreme,imam selektivnu paznju na visokom nivou.:D

Ti imas selektivnu paznju na visokom nivou. Strasno: verujmi nebi da polemisem sa tobom,a te ljude sto ti navodno znas,to si preko neta upoznala,a meni tu prodajes mu?. za bubrege.:bye::bye::bye: ne odgovaraj:banovati::banovati:

Ti imas selektivnu paznju na visokom nivou. Strasno: verujmi nebi da polemisem sa tobom,a te ljude sto ti navodno znas,to si preko neta upoznala,a meni tu prodajes mu?. za bubrege.:bye::bye::bye: ne odgovaraj:banovati::banovati:

Sve to sta mislis, ne menja cinjenicu da sa zenama ne umes da raspravljas neobavezno o politici a da posle dva minuta ne pocnes da vredjas i da se prebacujes na polje seksa,sto samo pokazuje tvoju bespomocnost.Zato mi te je zao,zato ste vi primitivni i tupi muskarci koji izumiru i koji ne dozvoljavaju da zena ima svoje misljenje o bilo cemu.... ali tako se ponasaj prema svojoj devojci ako ti to dozvoli, a ovde tema je politika i seselj.

Poslednja izmena od moderatora:
Pripreme za povratak Šešelja

BEOGRAD - Predsednica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić izjavila je da je "vrlo realno da se u neko dogledno vreme Vojislav Šešelj vrati u Srbiju, a da bude kažnjen sa osam godina zatvora".

- On je već dovoljno dugo u Hagu da bi taj preostali deo kazne verovatno potpao pod neka pravila koja omogućuju da se on nađe na slobodi - rekla je Kandićeva i dodala da ne veruje da će Šešelj dobiti kaznu od 20 ili 30 godina, te da bi tom kaznom bio skinut, odnosno, udaljen sa političke scene, već da očekuje da se on vrati.

- Ono, međutim, što je imao pre hapšenja, Šešelj više nema. Odnosno, nema više političkog polja na kojem bi mogao da ima važno mesto - zaključila je Nataša Kandić.

Pa znas sta,onako odoka se vidi da je covek psihopata,patoloski lazov,paranoican, sklon egzibicionizmu,pun cinizma,osvetoljubiv,cesto sebe zamislja kao junaka nekog naucno fantasticnog filma,agresivan je....itd. Pa ako je tebi sve ovo zdravo,onda ce se vratiti zdrav!

Iskren , pravdoljubljiv , dobar politicar , dobar Srbin su samo neke od osobina SESELJA . A lazov sigurno nije

СРС није идеална странка, али је свакако у поплави партијашења мање зло од других, посебно у односу на странке које су биле у ДОС-у. Више сам за Шешеља и СРС него за било коју другу партију јер се они једини залажу против изручивања у Хаг, против уништавања војске, за раскидање дипломатских односа са свима који признају независно Косово и Метохију, за савез са Русијом и Белорусијом, за ослобођење Р.С.Крајине итд.
И радикали су недоследни, противречни, делимично примитивни ... због чега су свакако понекад лоша појава и ја уопште не знам да ли ће се они у случју доласка на власт придржавати прокламованих начела или не, али ме ништа не кошта да гласам за њих као потенцијално мање лошу варијанту. Другим речима, надам се да би њихов однос према, војсци, Хагу, криминалцима-богаташима, ЕУ, НАТО-у, Русији, и окупацији српских земаља био бар у неким питањима онакав какав сада заговарају, то јест суштински другачији, од односа демо(но)кратског блока по тим питањима.

Back