Šešelj stiže iz Haga

Председник по закону нема никаква посебна овлашћења.Овај садашњи је ипак узурпирао разна овлашћења и забрљао где год је стигао.

...mlade nove snage na vlast..za starim govnima treba povuc vodu,a za ove nove treba odmah organizirat Gestapo koji ce ih kontrolirat...

a zasto kad je nevin?

to isto vi tvrdite za Gotovinu, al vi bi ste da Seselj istrune tamo zato sto je vodio propagandu protiv vas, bez obzira sgto ovi 8 godina jos nista nisu dokazali protiv njega

....Gotovinu i njega se ne moze usporedit...jedan je profesionalni vojnik a drugi pravnik i kvazi politicar....za Sekija postoje pisani,filmski zapisi,kako je mislio,sta je radio i sta je pokrenuo...on samo ceka osudu...a ona ce bit gadna...

BEOGRAD - Vojislav Šešelj, lider radikala, neće dobiti malu kaznu, ali on je već osam godina u pritvoru u Sheveningenu i bilo kakva kazna da bude, on će uskoro biti pušten na slobodu, tvrdi Nataša Kandić, predsednica Fonda za humanitarno pravo.
123382_1020-seselj-foto-predrag-mitic-novosti_f.jpg

Vojislav Šešelj 1993. u Skupštini SR Jugoslavije

- Šešelj će biti u Beogradu, biće pušten iz pritvora vrlo brzo, za mesec-dva. I pre izbora, politička scena Srbije dobiće starog znanca - kaže Nataša Kandić za „Blic”.
Ona objašnjava da proces u Tribunalu traje jako dugo, da je tokom suđenja promenjen veliki broj onih koji su učestvovali u pripremanju i pisanju optužnice, dok je sudsko veće potpuno podeljeno, a kako vreme protiče, sve je manje svedoka koji iznose relevantne dokaze i podatke jer su zaplašeni.

- Tu nema pobede pravde jer je Tribunal na primeru pokazao koliko ta pravda postaje udaljena - kaže Kandićeva.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/240243/Seselj-stize-iz-Haga

Мислим да Тома и Вучко већ славе Шекијев долазак.

Kandicka je nesto "skrta" na kritikama Seselja, prosto ne lici na nju. Nesto mi govori ( njen ton) da ima pouzdane informacije. Svi ce se sad naprasno utisati:mrgreen:

....Gotovinu i njega se ne moze usporedit...jedan je profesionalni vojnik a drugi pravnik i kvazi politicar....za Sekija postoje pisani,filmski zapisi,kako je mislio,sta je radio i sta je pokrenuo...on samo ceka osudu...a ona ce bit gadna...

pa druze vec 8 godina ovi u Hagu samo se blamiraju nista da dokazu

zovu svedoke optuzbe pa posle Seseljevih ispitivanja oni ne uvazavaju njihove iskaze, a oni ih zvali

BEOGRAD - Vojislav Šešelj, lider radikala, neće dobiti malu kaznu, ali on je već osam godina u pritvoru u Sheveningenu i bilo kakva kazna da bude, on će uskoro biti pušten na slobodu, tvrdi Nataša Kandić, predsednica Fonda za humanitarno pravo.

- Šešelj će biti u Beogradu, biće pušten iz pritvora vrlo brzo, za mesec-dva. I pre izbora, politička scena Srbije dobiće starog znanca - kaže Nataša Kandić za „Blic”.
Ona objašnjava da proces u Tribunalu traje jako dugo, da je tokom suđenja promenjen veliki broj onih koji su učestvovali u pripremanju i pisanju optužnice, dok je sudsko veće potpuno podeljeno, a kako vreme protiče, sve je manje svedoka koji iznose relevantne dokaze i podatke jer su zaplašeni.

- Tu nema pobede pravde jer je Tribunal na primeru pokazao koliko ta pravda postaje udaljena - kaže Kandićeva.

Ако је ово тачно то је онда предивна вест!!!

:klap::klap::klap:

ЖИВЕО ШЕШЕЉ!!!

:vatromet::vatromet::vatromet:

Таман мало да се утешим након што сам изгубио на тикету. Неће 2+ током целе утакмице.

SESELJ ZA PREDESNIKA!!!
Jedini covek koji moze da nas spase...

Nemoj pogresno da me shvatis, ali ta konstatacija tvoja me navodi na misao da si probala svoj nik, izvini ali ko tog(stavite sta zelite) smatra za bilo sta pametno da moze da uradi, kad nikada i nije kad je imao najvecu podrsku.
Ja sam iskreno nekada mislio da je ozbiljan i verovao sam mu, dok nije izdao srpstvo i napredak zemlje, ako bi nam Seki bio premijer mi bismo zaratili sa celim svetom, ne samo sa natoom nego i sa Gadafijem i sa eskimima bi smo zaratili, nazalost to je jedina istina, voleo bih da se i drugi osveste kao sto sam i ja i da shvate da je Seselj najveca podvala srpstva!!!

Госпоџо,
да вам кажем, посе*ем се у вашу правду и тзв. владавину права.
Вас на хиљаде плаћеника из разних ''слободарских'' удруга уз подршку највеће демокрацијске силе и милијоне долара нисте успели доказати ни В од вербалног деликата ЈЕДНОМ човеку, без ичије подршке коме је чак и земља која гарантира сва права њеним становницима злурадо окренула леђа.
То све говори о Вама и онима који Вас плаћају и чије интересе слепо заступате.
Да имате имало образа и да знате шта је то, никада се више не би бавили политиком и тзв. људским правима, док Вам се кољачи народа испред кога се прсите слободно шетају Вашим тзв. слободним и демокрацијским свијетом.:bljak:

pa druze vec 8 godina ovi u Hagu samo se blamiraju nista da dokazu

zovu svedoke optuzbe pa posle Seseljevih ispitivanja oni ne uvazavaju njihove iskaze, a oni ih zvali

..pa mora taj copor haskog suda nesto da jede...pa jedan njihov sudac ima mjesecnu placu koju ti neces zaradit za 5 godina...institucija je to koja se odrzava radi sebe...oni vec znaju koliko ce uvalit Seselju,koliko Gotovini vec prije par godina..a kazne nece bit male..Seselj ce da plati radi Milosevica,a Gotovina radi Franje...Pedro mora da visi..

Nemoj pogresno da me shvatis, ali ta konstatacija tvoja me navodi na misao da si probala svoj nik, izvini ali ko tog(stavite sta zelite) smatra za bilo sta pametno da moze da uradi, kad nikada i nije kad je imao najvecu podrsku.
Ja sam iskreno nekada mislio da je ozbiljan i verovao sam mu, dok nije izdao srpstvo i napredak zemlje, ako bi nam Seki bio premijer mi bismo zaratili sa celim svetom, ne samo sa natoom nego i sa Gadafijem i sa eskimima bi smo zaratili, nazalost to je jedina istina, voleo bih da se i drugi osveste kao sto sam i ja i da shvate da je Seselj najveca podvala srpstva!!!
Neka je zdrav i ziv Seselj,a sto se politike tice,on je proslost . :)

Ако је ово тачно то је онда предивна вест!!!

:klap::klap::klap:

ЖИВЕО ШЕШЕЉ!!!
Vidi ti Jadikale kao vole Kandicku, e svasta cu ja da cujem od ovih jadikala, prosto je neverovatno, a da je rekla da nikada nece izaci onda bi sad samo citali pljuvanja po doticnoj, ovako oni idu kako vetar duva, uskoro cemo citati od Jadikala da su DS i SPS najbolje stranke u Srbiji, jadni vi jadikali, ne znam kako vas nije sramota, pa sad ispade da verujete tom srbomrcu Kandicki, pa neverovatno jedan dan od radikla cujes pljuvanje po istoj a sutradan ispade kako se raduju tome sto srbomrzac kaze, pa kad lazete Srbiju kad je pljujete ili kad odobravate sta ona lupeta???

Ma nek je ziv i zdrav, ja mu to iskreno zelim ja nikome ne zelim zlo, sto se mene tice iskreno mu zelim da zivi 100 godina i on i njegovi potomci i porodica, ali da bude sto dalje van politike jer ce nas vratiti u 90 te, sto nadam se niko normalan ne zeli.
Да,да,сад смо у 22.веку...мсм јесмо,изгледа ко Одисеја 3000.те после нуклеарног рата.Мада,још увек има превише људи на планети.

Vidi ti Jadikale kao vole Kandicku, e svasta cu ja da cujem od ovih jadikala, prosto je neverovatno, a da je rekla da nikada nece izaci onda bi sad samo citali pljuvanja po doticnoj, ovako oni idu kako vetar duva, uskoro cemo citati od Jadikala da su DS i SPS najbolje stranke u Srbiji, jadni vi jadikali, ne znam kako vas nije sramota, pa sad ispade da verujete tom srbomrcu Kandicki, pa neverovatno jedan dan od radikla cujes pljuvanje po istoj a sutradan ispade kako se raduju tome sto srbomrzac kaze, pa kad lazete Srbiju kad je pljujete ili kad odobravate sta ona lupeta???

A gde si ti procitao da on nju voli?:hahaha::hahaha:

jesu poceli vec beli misevi da vam se prividjaju, a covek jos ni do kapije nije dosao:rotf::rotf:

Back