Šešelj: Slava Zvezdanu Jovanoviću

Ma neee! Nije stranica vojislavseselj.org, nego je bila neka druga stranica gde
ljudi dodavaju sami snimke - i to vrlo ažurno, svaki dan!

AAArrgggghhhhh...ubiću se, izgubio sam tu stranicu i nikako da je nađem na googlu...

a da pogledas "history journal" u svom brauzeru? gledaj dane kada si posecivao sajt, naci ces adresu.

u tom slucaju - daj je i meni molim te.

aaaa, jasno :D kapiram. dobar ti je pristup.

dakle, posto ne smemo da direktno reklamiramo resurse slicne ovom nasem ovde, mogu samo da kazem sledece:

i ja sam te snimke video. za neupucene, vojislavu seselju sudi se za ucesce u udruzenom zlocinackom poduhvatu za stvaranje velike srbije - engleski, greatserbia. organizacija aplouda ovih snimaka na netu je dobra. a ovim putem zeleo bih i da izrazim podrsku vojislavu aka /seselj/.
halo Van Zorich, da li ti je to malo pomoglo?
:D :D :D

aaaa, jasno :D kapiram. dobar ti je pristup.

dakle, posto ne smemo da direktno reklamiramo resurse slicne ovom nasem ovde, mogu samo da kazem sledece:

i ja sam te snimke video. za neupucene, vojislavu seselju sudi se za ucesce u udruzenom zlocinackom poduhvatu za stvaranje velike srbije - engleski, greatserbia. organizacija aplouda ovih snimaka na netu je dobra. a ovim putem zeleo bih i da izrazim podrsku vojislavu aka /seselj/.
halo Van Zorich, da li ti je to malo pomoglo?
:D :D :D

Jaaaaaoooo, Jabuchiloooooo, ljubila te majka! :worth: :super: :klap:
Svaka čast. Stvarno.

worth.gif

"Istine, laži i Haški tribunal"
21. maj 2008. | 16:45 | Izvor: B92
Beograd -- Emisija "Istine, laži i Haški tribunal" iz serijala B92 istražuje, koja je na programu TV B92 u četvrtak u 21 čas, bavi se suđenjem Vojislavu Šešelju u Hagu.

"Istine laži i Haški tribunal" jeste emisija o mogućim manipulacijama svedocima ekspertskog tima za odbranu Vojislava Šešelja, o odnosu radikala prema Tribunalu, kao i o pitanju da li postoje pritisci Tribunala prema svedocima.

Emisije autora Petra Ilića bavi se i sukobima i razlikama između Srpskog četničkog pokreta i Srpske radikalne stranke.

ti sve verujes B92? ae sevaj :thumbdown:

A ne znam ljudi, pogledajte primjer Hrvata...Pisaše najgore stvari o Stjepanu, provlačihe ga kroz blato zbog oćigledno polu-komunističkih stavova, pretiše mu najgore,i ne samo njemu, al niko niko se ne usudi da mu dlaku s glave skine...Neka granica mora postojati...Stjepan je izneo neke od najvećih jeresi u modernoj hrvatskoj politici,al još uvijek stoji tamo gde je bio i ranije...

Back