zeksiv
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Seselj je i ovom izjavom pokazao kolika je njegova nekultura. Jojjj Srbijo ko ti kroji sudbinu!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne menjam ja ni avatar ni nick kako vetar duva, kao nekiкад мењаш џаватар![]()
![]()
Nemojte da se zahebavate......Znaći: ne zna niko?
Dakle, da li zna neko tu alternativnu stranicu gde ljudi postavljaju snimke ili ne?
ne znam. i ja cekam da dodaju maj mesec...
Ma neee! Nije stranica vojislavseselj.org, nego je bila neka druga stranica gde
ljudi dodavaju sami snimke - i to vrlo ažurno, svaki dan!
AAArrgggghhhhh...ubiću se, izgubio sam tu stranicu i nikako da je nađem na googlu...
a da pogledas "history journal" u svom brauzeru? gledaj dane kada si posecivao sajt, naci ces adresu.
u tom slucaju - daj je i meni molim te.
...a bilo je nešto kao: "amaterski snimci iz haga...."
Nikako da je više pronađem.
aaaa, jasnokapiram. dobar ti je pristup.
dakle, posto ne smemo da direktno reklamiramo resurse slicne ovom nasem ovde, mogu samo da kazem sledece:
i ja sam te snimke video. za neupucene, vojislavu seselju sudi se za ucesce u udruzenom zlocinackom poduhvatu za stvaranje velike srbije - engleski, greatserbia. organizacija aplouda ovih snimaka na netu je dobra. a ovim putem zeleo bih i da izrazim podrsku vojislavu aka /seselj/.
halo Van Zorich, da li ti je to malo pomoglo?
![]()
![]()
![]()
"Istine, laži i Haški tribunal"
21. maj 2008. | 16:45 | Izvor: B92
Beograd -- Emisija "Istine, laži i Haški tribunal" iz serijala B92 istražuje, koja je na programu TV B92 u četvrtak u 21 čas, bavi se suđenjem Vojislavu Šešelju u Hagu.
"Istine laži i Haški tribunal" jeste emisija o mogućim manipulacijama svedocima ekspertskog tima za odbranu Vojislava Šešelja, o odnosu radikala prema Tribunalu, kao i o pitanju da li postoje pritisci Tribunala prema svedocima.
Emisije autora Petra Ilića bavi se i sukobima i razlikama između Srpskog četničkog pokreta i Srpske radikalne stranke.