Šešelj najveće razočaranje ovih izbora?

slaven777 je jedan od najcoool forumasa i jedan od najobjektivnih na istoriji. Jeste da ignorise pitanja na pp ali sve u svemu jako koristan za forum . Jedan od retkih od kojeg se moze mnogo toga nauciti

odlican je lik. vidi se da je obrazovan i vrlo je realan u diskusijama. cisto me zanima da li je ikada dobio kazneni poen od moderacije za sve ove godine.

meni je voja ok. ko moze da se razocara u voju?

crne demokrate sigurno ne

sns takodje.

a ni jankovic i janusevic

dakle, tema je promasila, osim sto je lelekacka i kukumavkacka

voja se davno izdigao od demokracijskog blata i buljuka. usao je u istoriju i pamcenje srpskog naroda

voja je danas politicar sa najvecim iskustvom, fotografskom memorijom i 12 godina robije bez presude u srcu eu

meni je voja ok. ko moze da se razocara u voju?

crne demokrate sigurno ne

sns takodje.

a ni jankovic i janusevic

dakle, tema je promasila, osim sto je lelekacka i kukumavkacka

voja se davno izdigao od demokracijskog blata i buljuka. usao je u istoriju i pamcenje srpskog naroda

Je li ti čekaš neke veće promene do objavljivanja konačnih rezultata ili šta.

pitali za tebe. traze kurire za voznju kamiona

c32656ca6359e421f3d9870ab452a237.jpg

idi u rodni sirijeki pitckovac

Poslednja izmena:
odlican je lik. vidi se da je obrazovan i vrlo je realan u diskusijama. cisto me zanima da li je ikada dobio kazneni poen od moderacije za sve ove godine.

Hehehe jesam, naravno. Svako je nekad i pogrešio u nekom trenutku; što pitaš? :)

vazno je da je dos popio nokaut

voja je stariji covek, on vise ne mora nista. niti zeli neku funkciju. bavi se politikom jer je to ono sto radi

Pazi, ja nisam napisao da je on doživeo neuspeh.

Ako je njegov politički cilj bio jačanje SNS i Vučiće, onda se može reći da ovi izbori predstavljaju njegov uspeh.
Postoje politički kandidati kojima cilj nije da na izborima pobede, te im nije bitno da li osvoje 1 ili 100 glasova uopšte.

Međutim, ova tema se radi o tome ne da je doživeo jedan lični (ne)uspeh, već da je razočaranje za jedan značajan deo biračkog tela koji imao velike nade.

Posle ovih izbora, biće kompromitovana Srpska radikalna stranka koja je do juče važila za glavnu opozicionu političku opciju u Srbiji, sa najviše predstavnika naroda u parlamentu. Jasno je da su predsednički izbori jedna sasvim druga priča, te da je moje lično mišljenje da bi SRS svakako prešla cenzus ukoliko se izbori održe, ali SRS će pretrpeti jedan dosta jači udarad od Dveri i Dosta je bilo sa ovakvim rezultatima. Epohalno, s obzirom da, dok je verovatno jedan deo SRS birača otišao Belom, jedan značajniji deo je ili ostao kući ili verovatnije glasao za Vučića. U slučaju ostatka opozicije došlo je do prešaltanja između kandidata, dok su Janković, Preletačević i Jeremić pokupili glasove od opozicionih političkih opcija, te nije Vučić ni od koga od njih preuzimao glasove. Neke glasove radikala, posebno pričom oko Rusije, pokupio jeste.

Poslednja izmena:
delujes mi kao stalozen covek koji tesko pada na provokacije a obicno se za to dobija kazneni poen.

Imam četiri kazne iz 2008. godine, od koje su tri bile izrečene na nepravilni način i vrlo brzo usledile odlaskom upravo tih moderatora, a jedna zato što sam otvorio temu o drugom korisniku, što nije bilo dopušteno. Potom, imam jednu iz 2010. godine, gde sam upotrebio jednu reč koja je upravo te godine bila uvrštena u reči koje neće biti dopuštene zbog pežorativnog konteksta (a što nisam znao, isto kao i u slučaju otvaranja teme o drugim korisnicima dve godine ranija) i jednu iz 2014. godine kada sam doživeo blaži nervni slom, otvorio otpozdravnu temu u kojoj sam, stravično iznerviran, opsovao mater polovini sveta i poželeo svakake užase, uz zbogom.

Ništa nije bio baš odgovor na provokaciju, sem možda ove poslednje, ukoliko se može smatrati trpljenje stvari od većeg broja ljudi u dužem vremenskom periodu provokacijom uopšte.

Poslednja izmena:
Imam četiri kazne iz 2008. godine, od koje su tri bile izrečene na nepravilni način i vrlo brzo usledile odlaskom upravo tih moderatora, a jedna zato što sam otvorio temu o drugom korisniku, što nije bilo dopušteno. Potom, imam jednu iz 2010. godine, gde sam upotrebio jednu reč koja je upravo te godine bila uvrštena u reči koje neće biti dopuštene zbog pežorativnog konteksta (a što nisam znao, isto kao i u slučaju otvaranja teme o drugim korisnicima dve godine ranija) i jednu iz 2014. godine kada sam doživeo blaži nervni slom, otvorio otpozdravnu temu u kojoj sam, stravično iznerviran, opsovao mater polovini sveta i poželeo svakake užase, uz zbogom.

Ništa nije bio baš odgovor na provokaciju, sem možda ove poslednje, ukoliko se može smatrati trpljenje stvari od većeg broja ljudi u dužem vremenskom periodu provokacijom uopšte.
Cool story bro. Da li će vaš lider vučić podneti ostavku, ili da nastavimo sa demonstracijama

Hehehe jesam, naravno. Svako je nekad i pogrešio u nekom trenutku; što pitaš? :)

Pazi, ja nisam napisao da je on doživeo neuspeh.

Ako je njegov politički cilj bio jačanje SNS i Vučiće, onda se može reći da ovi izbori predstavljaju njegov uspeh.
Postoje politički kandidati kojima cilj nije da na izborima pobede, te im nije bitno da li osvoje 1 ili 100 glasova uopšte.

Međutim, ova tema se radi o tome ne da je doživeo jedan lični (ne)uspeh, već da je razočaranje za jedan značajan deo biračkog tela koji imao velike nade.

Posle ovih izbora, biće kompromitovana Srpska radikalna stranka koja je do juče važila za glavnu opozicionu političku opciju u Srbiji, sa najviše predstavnika naroda u parlamentu. Jasno je da su predsednički izbori jedna sasvim druga priča, te da je moje lično mišljenje da bi SRS svakako prešla cenzus ukoliko se izbori održe, ali SRS će pretrpeti jedan dosta jači udarad od Dveri i Dosta je bilo sa ovakvim rezultatima. Epohalno, s obzirom da, dok je verovatno jedan deo SRS birača otišao Belom, jedan značajniji deo je ili ostao kući ili verovatnije glasao za Vučića. U slučaju ostatka opozicije došlo je do prešaltanja između kandidata, dok su Janković, Preletačević i Jeremić pokupili glasove od opozicionih političkih opcija, te nije Vučić ni od koga od njih preuzimao glasove. Neke glasove radikala, posebno pričom oko Rusije, pokupio jeste.

Не нервирај јагуарку...оће да свисне што је остала без сендвича.

seselja pljuckaju svi iz dos-a

znaju sta su radili, pa im je krivo sto on nije moralno, i inace, posrnuo. nego je primer kako covek treba da zastupa i brani drzavu i narod

ali, dz im bilo. kao sto se zna njegovo mesto u narodu, zna se i sta su sve oni pocinili. ta dela ne zastarewvaju

u cg je najruznije za nekog reci da je spiju i izdajica. i kod nas je slicno

vazno je da je dos popio nokaut

voja je stariji covek, on vise ne mora nista. niti zeli neku funkciju. bavi se politikom jer je to ono sto radi

Јесте, јако је пропао. Ето, само је Јанковић добио колико дјб+дс+чеда и чанак 2016. А, где су остали?
Ако се настави ова корумпирана власт снс они ће само јачати.

SRS na parlamentarnim izborima moze samo jos vise da "prdne u cabar" jer ti ovde nisi imao kandidata SPS-a, pa je jedan deo socijalista glasao za Seselja. Na gradskim izborima u BG sledece godine SRS ce biti ispod 2% a na parlamentarnim 2020. ce stranka postojati samo zahvaljujuci tome sto ima 22 poslanika u skupstini Srbije i 10 u Vojvodini, i samo ti okruzni odbori gde imaju poslanike ce kolko tolko funkcioniati (Vojvodina, Beograd, Nis, Sabac, Leskovac, Kraljevo, Smederevo, Prokuplje)

A kako je bilo ko mogao i da pomisli da ce Seselj da se stavi na istu stranu sa Cankom, Cedom i ostalom zutom bagrom, samo da bi bio opozicija.
On je bio i bice opozicija samo NATO placenicima.

Seselj je uvek bio uz vlast..to sa opozicijom je cirkus u kome je on glavni cirkusant iz cega je uzimao korist
..pa i sada.vazno da je prodao svoje komunisticke knjige u predsednickoj kampanji
Jednostavno Seselj treba da ide u penziju..i oslobodi ovu napacenu zemlju svoga prisustva
samo kada se setim Srbija do Tokija i Velika Srbija do Karlobaga,Ogulina, Karlovca i Virovitice
to je i Vucic govorio

Poslednja izmena:
Највећи лузери ових избора су Саша Јанковић, кога је подржала ДС и Вук Јеремић, који је спуцао велике паре у изборе... :mrgreen:

....а Шешељ се само лепо забављао, за мале паре.:D

О дебаклу Радуловићевом и оног Бошка Обрадоваића, да не говорим.:sad2:

• Podržavam
Reactions: 27E
Ja moram da ponovim da mi je zao velikog broja postenih glasaca SRS koji jos uvek nisu shvatili Sekijevu igru. Seko je odlicno odradio svoj zadatak as kao i Parovic i Canak. Vucic nasim parama sve kupuje.

Malo mi je jeftino da prozivate Seselja i njegove "gloope i krezave" glasace.........a od njegovog povratka ste kalkulisali da vam mi rusimo Vucica i da VAS MI dovedemo na vlast.

Toliko o vasoj i nasoj pameti i vrednosti vasih glasova i vasih predstavnika. Necete moci tudjim koorcem gloginje mlatiti.:bye:

Највећи лузери ових избора су Саша Јанковић, кога је подржала ДС и Вук Јеремић, који је спуцао велике паре у изборе... :mrgreen:

....а Шешељ се само лепо забављао, за мале паре.:D

О дебаклу Радуловићевом и оног Бошка Обрадоваића, да не говорим.:sad2:

ma jasno je da zapad ne bi dozvolio da voja ima preko 25% ili da pobedi.

zato je i bila kul kampanja

Seselj je uvek bio uz vlast..to sa opozicijom je cirkus u kome je on glavni cirkusant iz cega je uzimao korist
..pa i sada.vazno da je prodao svoje komunisticke knjige u predsednickoj kampanji
Jednostavno Seselj treba da ide u penziju..i oslobodi ovu napacenu zemlju svoga prisustva
samo kada se setim Srbija do Tokija i Velika Srbija do Karlobaga,Ogulina, Karlovca i Virovitice
to je i Vucic govorio

Nije nikad bio uz DOS-ovsku vlast.
Eto vidis, bice sa svakim, samo ne sa zutom bagrom, sto znaci da nema gorih od njih.
Tako misli 90% stanovnistva ove drzave, sa sve onima koji nisu izasli da glas:bye:aju.

Back