Stop-Cenzuri
Zainteresovan član
- Poruka
- 107
Шешељ је био у студију, али је видео да је Марић, по обичају, мортус и да, по обичају, фрфља те се окренуо и отишао...
Sent from my Samsung Galaxy S5 using Tapatalk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шешељ је био у студију, али је видео да је Марић, по обичају, мортус и да, по обичају, фрфља те се окренуо и отишао...
![]()
Je liVojislavu Šešelju otkazano gostovanje kod Milomira Marića
I što sad
Не лупетај!шта очекивати од комуниста него да гуше слободу јавне речи. то је део њиховог менталног склопа, њихове тоталитарне свести.
Емисија још траје. Телетабиси наступају све до 14:00 часова.Vučić i Toma pripremili pivo i kokice.
Čekaju da krene emisija sa njihovim idolom !
па комунизам је стигао из Европе, није из Африке.

Eno, ga Šeki na 38 kanalu ide emisija uživo.![]()
Vojislavu Šešelju otkazano gostovanje kod Milomira Marića
'Ајде чибе, бре!Ал' сам се нагледао цртаних филмова на TV Happy, као никада у животу, чекајући да ,,Кондор'' слети, све док ,,Лауфер'' рече да је емисија отказана. Тада сам схватио да ,,Кондор'' није она велика орлушина већ обични ,,Љутко''.
Жао ми је ових нео-четничића, фанова Шешеља који имају два дана жалости и не појављују се на Форуму.
Главу горе и ,,више среће други пут''.

Ал' сам се нагледао цртаних филмова на TV Happy, као никада у животу, чекајући да ,,Кондор'' слети, све док ,,Лауфер'' рече да је емисија отказана. Тада сам схватио да ,,Кондор'' није она велика орлушина већ обични ,,Љутко''.
Жао ми је ових нео-четничића, фанова Шешеља који имају два дана жалости и не појављују се на Форуму.
Главу горе и ,,више среће други пут''.

I ?
Nja-nja, Vučić udario cenzuru ...![]()

Dokle da čekam