Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Uzasno bedno i nemocno deluje drzava u situaciji kada se Sarovicu sudi u toj Palati Pravde za ono sto Seselj radi ispred te iste zgrade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzasno bedno i nemocno deluje drzava u situaciji kada se Sarovicu sudi u toj Palati Pravde za ono sto Seselj radi ispred te iste zgrade.
Опет ниси у току - Шаровићу се суди за исто то дело АЛИ ОД ПРЕ 3 ГОДИНЕ - И НА ТОМ СУЂЕЊУ ЈЕ ШЕШЕЉ СВЕДОК ----- а Шешељ је данас запалио заставу Хр........и одмах су подигли оптужницу против њега..........
Seselj je dokazao da je za kaveza, sada jel to u dusevnoj bolnici ili u zatvoru manje je bitno.
Mislim da su neki drugi za bolnicu pre od Seselja.Seselj je dokazao da je za kaveza, sada jel to u dusevnoj bolnici ili u zatvoru manje je bitno.
Vlada je kriva sto ga je uopste i primila nazad iz Haga. A kriv je najvise ovaj suludi sud gde se ne zna ko pije, a ko placa.
Trebalo je da mu se ponudi da dodje, ali da vlada garantuje da ne sme da mrda iz kuce.
Do danas nista vazno, a danas jel znas sta je radio. Sutra moze da pozove i da se ambasade ponovo pale, katolicke crkve, preostale dve dzamijeZbog cega da ne mrda? Sta je kome uradio "mrdanjem iz kuce"? Bas me interesuje o cemu se tu radi.
Vlada je kriva sto ga je uopste i primila nazad iz Haga. A kriv je najvise ovaj suludi sud gde se ne zna ko pije, a ko placa.
Trebalo je da mu se ponudi da dodje, ali da vlada garantuje da ne sme da mrda iz kuce.
Do danas nista vazno, a danas jel znas sta je radio. Sutra moze da pozove i da se ambasade ponovo pale, katolicke crkve, preostale dve dzamije
i to je za tebe u redu?
- - - - - - - - - -
Uostalom njega tribunal nije oslobodio nego ga je privremeno pustio jer je bolestan.
Uopste nije vazno tvoje misljenje, a ni moje , nego valjda postoje neki zakoni tako da paljenje zastave nekako nije u redu.Svaki covek ima pravo da radi sta smatra da je za njega najbolje. Taj tribunal za 12 godina tamo nije uspeo da mu dpokaze nista a ti evo vec izrices presudu za nj. politicke stavove. Ako je paljenje zastave krivicno delo, on, kao vrhunski pravnik to sigurno zna i svestan je posledica.
Ako ces iskreno, mene mnogo vise brine svaki potez koji vuce Vucic nego Seselj. Seselj je izdrzao sve dobrobiti americke demokratije u Hagu govoreci im sve vreme tamo, u lice sa lisicama, sta misli o njima. Zasto bi neko ocekivao da se plasi svojih dojucerasnjih saradnika ako se nije uplasio najmocnije sile sveta? To o paljenju katolickih crkvi i dzamija mu nije na teret stavila cak ni ta montirana optuznica, sto znaci da nicim nije nikada govorio u tom pravcu.
Druga je stvar sta ja licno mislim o paljenju bilo cije zastave ali ne vidim zasto je to veci problem od svega sto je taj covek proziveo.
Taj Hag je "spalio" srpski jezik svstavajuci ga u neku mesavinu BHS, pa to tebi nije smetalo.
Za njih je demokratija samo ono sto rade ili narede Ameri.Чекај, Војислав Шешељ је држављанин Републике Србије, у Београду живи, није крив ни за шта. Провео је скоро 12 година у притвору без пресуде, Хашки трибунал му је скоро 12 година кршио људска и процесна права. Зар би ти волела да му и Република Србија крши људска права ? Чудна ми је та ваша демократија, веома чудна...
Do danas nista vazno, a danas jel znas sta je radio. Sutra moze da pozove i da se ambasade ponovo pale, katolicke crkve, preostale dve dzamije
i to je za tebe u redu?
- - - - - - - - - -
Uostalom njega tribunal nije oslobodio nego ga je privremeno pustio jer je bolestan.
Uopste nije vazno tvoje misljenje, a ni moje , nego valjda postoje neki zakoni tako da paljenje zastave nekako nije u redu.
Ili, zasto se sudi tom Sarovicu?
E, preskoci me sa programom Seselja. To pricaj nekoj neukoj omladini, meni nemoj.Амбасаде непријатељских држава и злочиначких творевина може, то је вид политичке борбе. Они убијају наше сународнике, ми њима палимо амбасаде. Поштено. Али зашто би позивао да се пале католичке цркве и џамије ? Е, видиш, то је доказ да се бавиш политиком иако не знаш шта нуде странке, за шта се залажу појединци. Српска радикална странка, дакле и Војислав Шешељ, се залаже за братство Срба православаца, Срба католика, Срба муслимана, итд., дакле свих Срба. Поптуно је небитно да ли су православци, муслимани, да ли уопште верују у Бога.
Уосталом, у Хашком трибуналу је немогуће добити правду, то је политички суд - то су признали Вучић, Вулин, Љајић и Стефановић. Дакле обавеза Републике Србије је да брани Војислава Шешеља, грађанина Републике Србије, од хашке неправде.
Uopste nije vazno tvoje misljenje, a ni moje , nego valjda postoje neki zakoni tako da paljenje zastave nekako nije u redu.
Ili, zasto se sudi tom Sarovicu?
Za radikale nista ne predstavlja problem nego i tih nekoliko procenata koji su imali neke simpatije za radikale vise nemaju.Важи, није проблем, ево у Кривичном законику, члан 175 ако се не варам, пише да је забрањено палити државне заставе и заставе организација у чијем раду учествује Република Србија. Дакле, Шаровића и Шешеља могу да осуде због паљења америчке заставе и усташке крпе, јер је Република Србија нажалост признала злочиначку усташку творевину. У Шаровићевом служају, тужилац је тражио максималну казну од 100000 динара. Може попити и затворску казну, до три месеца, али нико неће бити осуђен на затворску казну због неких застава. И то је то. То не представља никакав проблем за радикале.
E, preskoci me sa programom Seselja. To pricaj nekoj neukoj omladini, meni nemoj.
Za radikale nista ne predstavlja problem nego i tih nekoliko procenata koji su imali neke simpatije za radikale vise nemaju.
Dokle bre vise zamlacivanja sa paljenjem zastava, ambasada? Ljudi ne mogu da prezive on trtlja o ustashama.
Zato ta stranka na moje veliko zadovoljstvo i ushicenje nece nikada preci cenzus.Па ти причаш о Шешељу, лупаш глупости. Морам да те подсетим шта је програм Српске радикалне странке, јер су сви Шешељеви поступци у складу са програмом Српске радикалне странке.
- - - - - - - - - -
Хајде, не лупетај. Ти знаш ко подржава радикале, ко их не подржава, кога шта занима. Пали, бре.
Zato ta stranka na moje veliko zadovoljstvo i ushicenje nece nikada preci cenzus.
Zato ta stranka na moje veliko zadovoljstvo i ushicenje nece nikada preci cenzus.