Seselj mora nazad u Hag?

........

• ........

glasova: 2 14,3%
  • .....

glasova: 3 21,4%
  • .......

glasova: 0 0,0%
  • ...........

glasova: 1 7,1%
  • ........

• .........

• ........

glasova: 2 14,3%
  • ......

• ........

glasova: 4 28,6%
  • ....

• ....

glasova: 7 50,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
Pre ce da bude da nasem "velikom vodji" pokazuju gde mu je mesto. Mnogo se zaigrao u ovo malo Srbije sto je ostalo, niko mu nece na crtu pa je umislio da je svemoguc. Mozda i jeste, u ovo malo Srbije, ali to je svejedno cetvrta evropska jugoistocna liga.

I sad cemo da gledamo kako je njemu, a nece mu biti nista lakse nego DSu kada je saradjivao sa Hagom a tadasnji SRSovci su vristali i dobacivali drvlje i kamenje iz opozicione hladovine.

Ne znam zašto bi njemu pokazivali gde mu je mesto, budući da on savesno izvršava sve naloge sa zapada. Eventualno zbog neuvođenje sankcija Rusiji, ali mi sad već ne izgleda nemoguća ona priča koju je pomenuo forumaš Kosta, da je sve ovo izrežirano tako da Vučić odigra ulogu u kojoj će se usprotiviti i "pobediti" Hag tako što neće isporučiti Šešelja, time će dokazati svoj "patriotizam", pokupiti još nešto političkih poena i ostati tu gde jeste da nastavi započeto. Uostalom, vreme će pokazati...

Internet bojna na Krsti ce biti spremna :mafijas:

Mita upravo reze nokte kako bi spremno uzeo tipkovnicu u ruku i branio Sekija kad to bude trebalo, a njegova jedinica bit ce smestena na sajtu PLANE FINDER gdje ce nadgledati da li put doktora Vojislava Šešelja u Hag prolazi u najboljem redu.

Ustanik ce cvileti, Hypno videti neke komplekse, markojunk ce se sam vratiti u Lazu gde mu je i mesto, a ostatak interet bojne na Krsti ce osuti rafalnu paljbu po Nikolicu i pogotovo Vucicu. "Srecom" nece biti ozledjenih

Ja jesam, što ga nismo slušali kad je bilo vreme...

Zato sto je Aleksandar morao da poslusa masone . . . . .. Nije imao muda da im kaze necu Jugu nego srpsku drzavu koju smo zasluzili. Jednostavno da kaze prvi smo u ovom delu Evrope digli ustanak protiv Turaka,tolike ratove vodili, toliko izginuli(33 odsto Srba u Srbiji je pobijeno u Prvom svetskom ratu) i to ih nismo vodili sto smo hteli kako danas se predstavlja nego zato sto smo se oslobadjali i vodili ratove na prostorima gde Srbi zive i na kraju krajeva da im kaze da ce ta srpska drzava biti na onim prostorima gde su Srbi vecina a ovo ostalo sto smo oslobodili eto im drzave Hrvatima i Slovencima pa neka rade sta znaju ! ! !

E on to nije smeo da uradi jer su mu pretili ko zna cim.Mozemo da nagadjamo dal su mu vikali da ce da ga ubiju,da ce da mu pobiju porodicu,da ce da uvedu u rat protiv Srbije momentalno Madjarsku,Bugarsku,Tursku ALI ON je bio kralj Srba i morao je da se BORI za SLOBODU kao sto je njegov PRADEDA KARADJORDJE ! Nije smeo da se suprotstavi masonima,vatikanu,engleskim diplomatama i te 1918 je potpisao i stavio pecat na dokument pod nazivom SRBI kao narod moraju nestati. To sto je kasnije delimicno pokusavao da se vrati na pravi put ga je kostalo glave. Posle njega i posle te 1918 Srbe vode poltroni i ulizice zapada i to traje i dan danas.

Posle njega bilo je jos njih koji su izdali pa su probali da se vrate na pravi put kao sto su Krcun i Djindjic i prosli su isto kao i kralj ! Sve ostalo su poltroni koji ravno 100 godina rade na nestajanju naseg naroda. I nemoj da se lozite da je Kostunica dobar on je samo imao jaku patriotsku opoziciju i zato je morao da balansira.Vucic,Tadic,srpski lideri od 45 do 90 su sve poltroni sa izuzetkom Milosevica koga je tesko definisati i moze biti tema jedne velike i siroke diskusije.

E sad Vucic mora da hapsi Seselja jer mu u suprotnom sledi napad na RS i scenarijo za Banja Luku koji je vidjen u Kninu,vojna pobuna u Pazaru,Presevu, novi pogrom na Kosovu itd. Mozemo samo da se nadamo i molimo da je Voja toliko jak da moze da izdrzi jos par godina u Hagu, da se nadamo da ce morati opet da ga puste i da ce moci jos neko vreme da se bori politicki u Srbiji ili da se nadamo da narod moze da se identifikuje sa Sarovicem i da se takodje nadamo da on nikada nece izdati i da je jak kao Seselj. Ali na kraju krajeva sve to bi nam donelo samo malo bolje stanje otprilike onakvo kao sto je bilo 2004-2008 da vlast ima u opoziciji radikale sa 30,35 odsto i da mora da balansira sto znaci da ne moze da se ponasa kao sad i da nas bas ovoliko kanali. Eto to je to. A da SRS dodje na vlast potrebno je da se ruske sluzbe ukljuce u desavanja na ovom prostoru i tek tad bi se zaustavila ova kola koja idu nizbrdo. A za sada nazalost nema pomaka po tom pitanju i Putina I Rusiju ocigledno ne zanima Srbija jer je to mozda neki njegov dogovor sa zapadom, neka politicka trgovina, trampa ili ko zna sta drugo . . . . .

Toliko o nasem propadanju,Hrvatima,1918 i Seselju

Mita upravo reze nokte kako bi spremno uzeo tipkovnicu u ruku i branio Sekija kad to bude trebalo, a njegova jedinica bit ce smestena na sajtu PLANE FINDER gdje ce nadgledati da li put doktora Vojislava Šešelja u Hag prolazi u najboljem redu.

Ustanik ce cvileti, Hypno videti neke komplekse, markojunk ce se sam vratiti u Lazu gde mu je i mesto, a ostatak interet bojne na Krsti ce osuti rafalnu paljbu po Nikolicu i pogotovo Vucinu. "Srecom" nece biti ozledjenih

А ти ћеш висити на главачке.

Када су га пустили мислили су да ће тако изазвати нереде, сада опет иду на исти резултат.

Je li botu a ako oce da izazovu nerede sto onda ne hapse Vucica ? Zar nemaju osnova? On je bio u vrhu SRS i mogu da ga optuze za saucesnistvo ?Sto bi hapsenje Seselja izazvalo nerede.

Bolje ti je da se opametis i da citiras Ducica a ne Vulina.

Naravno ako nisi ironican, ako jesi sala ti je neslana

- - - - - - - - - -

Па ти пресудио оно што Хаг није могао за 12 година....

Pa ti jos nisi cuo da je jankovic strucniji od Haga?

Je li botu a ako oce da izazovu nerede sto onda ne hapse Vucica ? Zar nemaju osnova? On je bio u vrhu SRS i mogu da ga optuze za saucesnistvo ?Sto bi hapsenje Seselja izazvalo nerede.

Bolje ti je da se opametis i da citiras Ducica a ne Vulina.

Naravno ako nisi ironican, ako jesi sala ti je neslana

- - - - - - - - - -

Pa ti jos nisi cuo da je jankovic strucniji od Haga?

Ако је и од њега, много је брате.

- - - - - - - - - -

Више провокаторска.

Да и све поменуто друштво на окупу.

Ustanik ce cvileti, Hypno videti neke komplekse, markojunk ce se sam vratiti u Lazu gde mu je i mesto, a ostatak interet bojne na Krsti ce osuti rafalnu paljbu po Nikolicu i pogotovo Vucicu. "Srecom" nece biti ozledjenih

Ja sam odredio dva poverljiva čoveka da se snađu za nekoliko burića !
Toma obećao rakiju gratis.
Ma, Srbin kad organizuje ispraćaj, ne sme da omane....
Još ako pomogne strani faktor, ooooojha !

SAMO NEKA GA PROBAJU ISPORUČITI!!

- - - - - - - - - -

Što se pališ na ustaške mantre, koje će u ustaškoj koloniji Srbiji imati prođu!
Tvoj će komentar biti izbrisan, ......kako bi presjek mišljenja javnosti na ovom forumu zadovoljio ustaške kriterije!

- - - - - - - - - -

Čik, da ga isporučite, .....isti dan pada vučići!!! aljeksandro
kako ono beše sa slobom? isporučili ga u tren oka a imao oko 49% naroda iza sebe na izborima , aman šeki će da leti sam imao je on tamo udobniji zatvor nego 90% srba u svojim domovima za vreme vlasti ds-a i kompanije

- - - - - - - - - -

А нама све горе. z:D

Ни једног Србина и неСрбина који је бранио СФР Југославију, Републику Српску Крајину, Републику Српску и СР Југославију не би изручио Трибуналу у Хагу.
Зна се да је НАТО преко фашистичких елемената у Југославији отпочео рат, од Словеније до Косова и Метохије.
Ко се брани има право да сва средства употребљава у одбрани и то није моје мишљење него Британског Империјалног Генералштаба.
previše smo srali , zato smo tako i prošli kako jesmo , a što se tiče izručivanja nema većeg izručitelja od onoga neobaveštenoga ako te neko pita , a taj nam se i posrao i na mrtve i na vojsku

kako ono beše sa slobom? isporučili ga u tren oka a imao oko 49% naroda iza sebe na izborima , aman šeki će da leti sam imao je on tamo udobniji zatvor nego 90% srba u svojim domovima za vreme vlasti ds-a i kompanije

- - - - - - - - - -

previše smo srali , zato smo tako i prošli kako jesmo , a što se tiče izručivanja nema većeg izručitelja od onoga neobaveštenoga ako te neko pita , a taj nam se i posrao i na mrtve i na vojsku

Колико се сећам ти си био у тих 49%, и треба господар Ву да зна да ћеш и њега продати за месни нарезак у бајатом лебу.

Mozda zbog vase (SNS+SPS+ostali proNATO) da, ali zbog nase sigurno ne. Kada kazem nase, mislim na sve normalne Srbe i gradjane Srbije zdravog razuma bez obzira da li su ili nisu (i nikada nece kao i ja) glasali za SRS.
Politka je jedno promenlivo stanje a istina je jedna. A, istinu da su Seselja tamo drzali 12 godina bez sposobnosti da mu dokazu bilo sta i izreknu presudu, da su ga pustili bez ikakvih uslova i da ga sada traze bez ikakvih pravnih pokrica, ne vide samo ostrasceni antisrbi i pro NATO i EU zavedeni koristoljupci.
I šta sada srbija da radi?
oćeš još da malo odemo pod neke sankcije?
možda da nas opet peglaju još malo?
ako pošalje SUD zahtev za šekija , mi imamo obavezui da ga izručimo -svidelo se to nama ili ne
i nemojte mi se tiu hvatati za glavu jaoooj velikosrpski izdajnici i sl.
isporučujemo ga živoga tamo
neki srbi baš nisu bili te sreće - pogotovu oni iz prošlosti sa čime se srbi diče kao recimo Karađorđem čija je glavica završila na tacni turskoga sultana , a dva loša ubiše miloša pa naređenju Ob...? ako se ne varam?

- - - - - - - - - -

Колико се сећам ти си био у тих 49%, и треба господар Ву да зна да ћеш и њега продати за месни нарезак у бајатом лебу.
Ne grešiš , ja sam bio među onim majmunima koji su stojali na braniku otadžbine srećom dozvao sam se pameti kada sam video šta su nam tadašnji političari uradili.

I šta sada srbija da radi?
oćeš još da malo odemo pod neke sankcije?
možda da nas opet peglaju još malo?
ako pošalje SUD zahtev za šekija , mi imamo obavezui da ga izručimo -svidelo se to nama ili ne
i nemojte mi se tiu hvatati za glavu jaoooj velikosrpski izdajnici i sl.
isporučujemo ga živoga tamo
neki srbi baš nisu bili te sreće - pogotovu oni iz prošlosti sa čime se srbi diče kao recimo Karađorđem čija je glavica završila na tacni turskoga sultana , a dva loša ubiše miloša pa naređenju Ob...? ako se ne varam?

Немамо. Можда ви напредњаци имате такву обавезу, али држава, Република Србија такву обавезу нема.

Ево, дајем вам један разлог - Војислав Шешељ је тешко болесна особа, мора да се лечи у Србији, јер у Хагу, у притвору не може да се лечи од рака.
Други разлог, Шешељу је Хашки трибунал скоро 12 година кршио људска и процесна права. Пошто је Војислав Шешељ држављавнин Републике Србије, та иста Република Србија има ОБАВЕЗУ да га брани од неправде. Твој премијер, Вучић, је сам признао да је немогуће добити правду у Хагу. Дакле, ако ову државу воде људи, и то озбиљни људи који знају да морају да поштују Устав Републике Србије пре свега, онда је јасно какав треба да буде одговор Владе Републике Србије у случају да Претресно веће каже да Шешеља треба изручити Хагу. Република Србија такву молбу треба да одбије. Због тога што брани све држављане Републике Србије од неправде. То јој је уставна обавеза.

Будите људи. Буди и ти човек, иако си... не, нећу рећи иначе ће ме модератори казнити. Али знаш ти добро шта сам хтео да напишем.

Немамо. Можда ви напредњаци имате такву обавезу, али држава, Република Србија такву обавезу нема.

Ево, дајем вам један разлог - Војислав Шешељ је тешко болесна особа, мора да се лечи у Србији, јер у Хагу, у притвору не може да се лечи од рака.
Други разлог, Шешељу је Хашки трибунал скоро 12 година кршио људска и процесна права. Пошто је Војислав Шешељ држављавнин Републике Србије, та иста Република Србија има ОБАВЕЗУ да га брани од неправде. Твој премијер, Вучић, је сам признао да је немогуће добити правду у Хагу. Дакле, ако ову државу воде људи, и то озбиљни људи који знају да морају да поштују Устав Републике Србије пре свега, онда је јасно какав треба да буде одговор Владе Републике Србије у случају да Претресно веће каже да Шешеља треба изручити Хагу. Република Србија такву молбу треба да одбије. Због тога што брани све држављане Републике Србије од неправде. То јој је уставна обавеза.

Будите људи. Буди и ти човек, иако си... не, нећу рећи иначе ће ме модератори казнити. Али знаш ти добро шта сам хтео да напишем.

To sto si napisao znaju svi ljudi u Srbiji koji imaju 8 razreda osnovne skole i koji znaju ko je na vlasti,da je SRS stranka i da je Hag sud.

Dakle SVI! Ali nasa vlast to nece uraditi jer mora da izvrsi naredjenje jer ona de fakto nije VLAST gradjanima Srbije. De fakto vrsilac vlasti je Kirbi i Brisel. Mada u zadnje vreme mislim da su direktni vlastodrsci Milo,Karamarko i Taci

Vlada će ispuniti sve zahteve Tribunala

Autor: S. Čongradin

- Vlada Srbije će u potpunosti i apsolutno ispoštovati zahtev Haškog tribunala u vezi sa isporučenjem haškog optuženika Vojislava Šešelja, rečeno je Danasu u vrhu vlasti. Kako su nam preneli izvori koji su zahtevali anonimnost, Vlada Srbije neće postavljati nikakva pitanja, niti će imati posebne zahteve ili reakcije u vezi sa zahtevom Haškog tribunala. Takođe, ukoliko Hag bude tražio da se Vojislav Šešelj odmah vrati u pritvorsku jedinicu u Sheveningenu, Vlada će u najkraćem roku doneti odluku o hapšenju Šešelja, s obzirom na njegov već izrečen stav da se sam neće odazvati pozivu da se vrati u Hag.

"Iz Haga tek treba da stigne odluka Pretresnog veća. Niko ne zna kada će ta odluka stići u Beograd. Ne zna se ni da li će biti zakazana sednica Pretresnog veća ili će Žalbeno veće to samo poslati, to još niko ne zna", ističu sagovornici Danasa iz vrha vlasti u Beogradu.
Na pitanje koji je rok u kojem Vlada Srbije treba da reaguje, naš izvor navodi da sve zavisi od toga šta će da piše u odluci.
"Može da piše da Vojislav Šešelj treba odmah da dođe u Hag, a može da se dogodi i da bude fiksiran datum, to se još ništa ne zna. Može da piše, recimo, da je sednica na kojoj će se raspravljati o Šešeljevom puštanju na privremenu slobodu i uslovima zakazana, primera radi, za 15. april, a da on treba da stigne u Hag do 13. aprila. Takođe, može da se desi da u toj odluci piše da odmah mora da se isporuči, bez ikakvog datuma", objašnjavaju sagovornici Danasa.
Prema njihovim rečima, Vlada Srbije ispuniće bez izuzetka zahtev Haškog tribunala, kakav god bude bio.
"Sednica Vlade biće zakazana u najkraćem mogućem roku i biće doneta odluka u skladu sa odlukom suda u Hagu", zaključuju sagovornici Danasa.
Kako je Danasu rečeno u Ministarstvu pravde, njihova uloga je proceduralne prirode, odnosno na njihovu adresu stiže zahtev Haškog tribunala da se Šešelj isporuči Hagu. Oni to potom prosleđuju Rasimu Ljajiću, predsedniku Saveta za saradnju sa Hagom, nakon čega Vlada Srbije zaseda i donosi odluku.
U Ministarstvu unutrašnjih poslova Danasu je rečeno da oni deluju tek nakon što od Ministarstva pravde dobiju nalog da uhapse Vojislava Šešelja. Za sada nije poznato koja jedinica MUP će privesti Vojislava Šešelja, odnosno nije poznato ni kada bi se to moglo dogoditi. Takođe, u odluci Žalbenog veća, koje je poništilo odluku o puštanju Šešelja na privremenu slobodu i naložilo prvostepenom veću da odmah zatraži njegov povratak u pritvorsku jedinicu u Sheveningenu, nema navedenog tačnog roka do kojeg bi Šešelj trebalo da se vrati u Hag, već se tumači da je reč o "primerenom roku". Sam Šešelj je izjavio da danas očekuje da dobije dopis iz Tribunala i najavljuje da će pokušati da ospori odluku o ukidanju privremene slobode.

Bez najave otpora

Kako će se tačno pristalice radikala ponašati ukoliko dođe do privođenja Šešelja iz njegove porodične kuće u Batajnici, za sada nije poznato. Prema navodima izvora bliskih SRS ne očekuje se aktivni otpor, ali se ironično na pitanje Danasa i odgovara "otkad to policija najavljuje hapšenje". Prema dostupnim informacijama, deo stranačkog obezbeđenja SRS je i u Šešeljevoj kući.
P.D.

http://www.danas.rs/danasrs/politika/vlada__ce_ispuniti_sve_zahteve_tribunala.56.html?news_id=299644

Sve u svemu ocekuje se prepad

Видим да се овде постављена анкета претворила у циркус..... али ево једне друге - тек да антисрпски лоби схвати какво је расположење народа:

ANKETA

Da li Vojislav Šešelj treba da se vrati u Hag?

Da, to je njegova obaveza
6,92%

Ako neće, neka ga država uhapsi i pošalje
6,86%

Ne, ovo je nastavak sprdnje iz Haga
79,52%

Treba da ode, ali tek kad se izleči
6,71%

Šta misle čitaoci VESTIonline?

Back