Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.251
Jeste, stokilas.
Zar ti stvarno mislis da je on zapadu neka prepreka?
Ometa pronatovsku propagandu.
On je snazan proruski eksponent .Zato ga uklanjaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, stokilas.
Zar ti stvarno mislis da je on zapadu neka prepreka?
Mozda jesam. Ali se ne bavim politikom.
Samo trpim posledice bavljenja istom raznih klovnova, budala i olosa.
I sve to je postao unazad par meseci? Nisu znali da je proruski i antinatovski nastrojen kad su ga pustali?Ometa pronatovsku propagandu.
Klasicna izjava luzera.
Svi su im krivi za njihovu sudbinu, samo su oni jadni neduzni.
Da, cudno je da dr.stefanovic ima vec spremnu izjavu.Сад знамо зашто је отказан митинг напредњака у Новом Саду.
Уклањају га из Београда да би наудили режиму Александра Вучића, који сад ма шта да уради неће ваљати по његову власт.. Ако после Блера у влади Србије ухапси Шешеља биће демонстрација, а ако каже "нећу да ухапсим Шешеља по цену европског пута" - имаће "мајдан".Ometa pronatovsku propagandu.
Oće biti nereda?
Ili će sve ostati na forumu?
Уклањају га из Београда да би наудили режиму Александра Вучића, који сад ма шта да уради неће ваљати по његову власт.. Ако после Блера ухапси Шешеља биће демонстрација, а ако каже "нећу да ухапсим Шешеља по цену европског пута" - имаће "мајдан".
Пустили су га да би преавио демонстрације и рушио режим , а он се нагодио, што је било за очекивати, па је МИ6 покренуо план Б.
Da, cudno je da dr.stefanovic ima vec spremnu izjavu.
NE DAM SESELJA
Stefanović: Neka Hag sam hapsi Šešelja
I sve to je postao unazad par meseci? Nisu znali da je proruski i antinatovski nastrojen kad su ga pustali?
Naivno Gruzanine....
- - - - - - - - - -
A sto onda ti ne uzmes sudbinu u ruke nego se nadas Seselju da ti resi sudbinu?
Mislim, ti nisi od luzerske fele...
Zamisli da tako nesto izjavi ministar unutrasnjih poslova?![]()
Ovaj zaziva neku UN "mirovnu misiju" u Srbiji? Kako da Hag uhapsi Šešelja u Srbiji?
Oće biti nereda?
Ili će sve ostati na forumu?
Nidje veze
Zamisli da tako nesto izjavi ministar unutrasnjih poslova?
Neverovatno, ali istinito![]()

Уклањају га из Београда да би наудили режиму Александра Вучића, који сад ма шта да уради неће ваљати по његову власт.. Ако после Блера у влади Србије ухапси Шешеља биће демонстрација, а ако каже "нећу да ухапсим Шешеља по цену европског пута" - имаће "мајдан".
Пустили су га да би правио демонстрације и рушио режим , а он се нагодио, паре од кумова узео, што је било за очекивати, па је МИ6 покренуо план Б.
Уклањају га из Београда да би наудили режиму Александра Вучића, који сад ма шта да уради неће ваљати по његову власт.. Ако после Блера у влади Србије ухапси Шешеља биће демонстрација, а ако каже "нећу да ухапсим Шешеља по цену европског пута" - имаће "мајдан".
Пустили су га да би правио демонстрације и рушио режим , а он се нагодио, паре од кумова узео, што је било за очекивати, па је МИ6 покренуо план Б.
Rusi nemaju druga posla, bas im je sve potaman, sada im fali samo jos da se zamajavaju Hagom i Seseljem.Preterujes.
Ako su i krenuli na tu varijantu , nece im uspeti. Narod je ovde prosao Ukrajinski sindrom jos pre same Ukraine.
To bi im bilo previse optimisticki.Tim pre sto bi Rusi mogli sada da se umesaju.
Svi smo se mi nadali da ce barem malo potkaciti svoje bivse kmetove, ali jok bre.
Seselj je samo jak na recima ili kada treba da se pale zastave.
Par meseci??? Dvanaest teskih godina je stvarao on taj imidz.
Njega i neprijatelj respektuje.
Pustili su ga da ispitaju javno mnenje.
U osnovi oni konstantno eksperimentisu.
Sto se tice moje ili bilo cije sudbine: Moja je samo u mojim i Bozjim rukama, kao sto je tvoja samo u tvojim i Bozjim rukama. Nikakav Seselj ti nije kriv za tvoje lose poteze.
Rusi nemaju druga posla, bas im je sve potaman, sada im fali samo jos da se zamajavaju Hagom i Seseljem.
Sada teoretski može i bilo ko iz NATO da uhapsi i kidnapuje Šešelja: oni od podpisa IPAP mogu da se kreču svuda slobodno po Srbiji i uživaju absolutan imunitet.
Niko njima u Srbiji ne može ni da ih zaustavi, a kamoli da uhapse nekog od NATO.
Sada teoretski može i bilo ko iz NATO da uhapsi i kidnapuje Šešelja: oni od podpisa IPAP mogu da se kreču svuda slobodno po Srbiji i uživaju absolutan imunitet.
Niko njima u Srbiji ne može ni da ih zaustavi, a kamoli da uhapse nekog od NATO.
Nisam uopste pominjala moje lose poteze.
Govorimo o politicarima koji kroje nasu sudbinu.
U suprotnom bi svi mi ziveli bajno, ne bi im znali ni imena a kamoli nesto drugo.