Шешељ као папа Римски

Хаха...па,ти мене сад зезаш!

Ја не знам шта је за тебе успех,али успех је кад имаш највеће бирачко тело,као појединачна странка.

Друго,није само Шешељ за то заслужан,заслужни су и остали укључујући и Тому.Па,све што би напао до сад,нападао би и досадашња Томина дела.

Остави се тога...

Сврха постојања политичке странке је да дође на власт а не да има велико бирачко тело.
Дакле осам година ниједан политички успех.
Ја не могу да гласам за неспособне.
Иначе да знаш да ни без овог разлаза више нисам хтео да гласам за СРС.

То ти је као да кажеш "Ја сам нахбогатији човек у граду"
А сву лову држиш у банци и хвалиш се да имаш највећи рачун!
А ни цента не узмеш да уложиш у нешто да ти доноси новац, нити да купиш нешто . него "Имам највећи рачун у банци" а живиш као последњи клошар!

То је била СРС.

Poslednja izmena:
Сврха постојања политичке странке је да дође на власт а не да има велико бирачко тело.

А ни цента не узмеш да уложиш у нешто да ти доноси новац, нити да купиш нешто . него "Имам највећи рачун у банци" а живиш као последњи клошар!

То је била СРС.

:ok::ok::ok::ok::ok:

15:58
НИКОЛИЋ: ДОБИЛИ СМО ПРИВРЕМЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ У СКУПШТИНИ

БЕОГРАД – Шеф посланичке групе „Напред Србијо” Томислав Николић изјавио је данас да су посалници тог клуба добили привремене просторије у Скупштини Србије, пошто су посланици Српске радикалне странке ‑ брутално провалили у старе”.

„Нисмо добили нове просторије, већ смо се иселили из старих, пошто су у њих брутално провалили посланици СРС, и поред скупштинског обезбеђења и запослених претурали по нашим личним стварима”, рекао је Николић новинарима у парламенту.

Он је објаснио да су се послници клуба „Напред Србијо” привремено сместили у две канцеларије и да очекује да Админситративни одбор скупштине донесе одлуку „где ће ко да седи” и у којим канцеларијама.

Николић је нагласио да су се до сада таква питања решавала „џентлменски”, али да је очигледно да посланици СРС према њима не желе да примене џентлменске методе.

Јели ово врхунац српског патриотизма и идеологије српског национализма на делу?
Уааааууу... ломи, удри разваљуј!
----

То је била СРС.

Ако ти мислиш да је макијавелизам нешто што је добро,онда ја немам шта да ти кажем.
Ако мислиш да треба мењати политику коју си годинама стварао на историјским,моралним и логичким темељима,само да би се докопао власти,онда такође немам шта да ти кажем.

Ј б г,не слажемо се и то је то.Ја никада нећу подржати ни једну политичку партију која ће се залагати за ЕУ док ова вршља по Србији(Космету).

Ако ти мислиш да је макијавелизам нешто што је добро,онда ја немам шта да ти кажем.
А ако ти сматраш Макијавелизмом да изађеш и заиста ДОБИЈЕШ изборе, онда до мог!

Ако мислиш да треба мењати политику коју си годинама стварао на историјским,моралним и логичким темељима,само да би се докопао власти,онда такође немам шта да ти кажем.

Ово ме подсећа на сцену из Монтипајтоновог "Потраге за светим гралом"
"Сине, ово ће једног дана све бити твоје! Рекли су ми да сам луд и да не могу да изградим замак у мочвари, али ја сам га изградио!- и потонуо је! Али ја се нисам обесхрабрио и изградио сам нови!- и он је потонуо!. али ја сма изградио нови..."

Ј б г,не слажемо се и то је то.Ја никада нећу подржати ни једну политичку партију која ће се залагати за ЕУ док ова вршља по Србији(Космету).

Питај шешеља
1. Што је рекао "Да уђемо у владу када је пало косово, неће нас да окриве"
2. Издвојио Војвођански СРС као посебни

Poslednja izmena:

Čak i ako će to da nam očuva, odnosno vrati Kosovo?

..a shta se deshava sa onom primadonom Vuchicem?
cuti ka ***** :mrgreen:,moguce je da jos vaga kome ce se prikljuciti ,mada ja licno mislim da je odlucio nego da odugovlaci kako bi se u medijima o njemu pricalo kao o nekom bitnom faktoru u politici od koga kao nesto zavisi , na kraju ce nam sa poznatim tuznim glasom i stasom i dugim dramskim pauzama objasniti kako je dugo razmisljao jadan i kako se na kraju teska srca odlucio (verovatno za Tomu )

ok je sto nikolic napada i zalaze se za reforme , al on nema za to vecinu u stranci tako da mu jedino preostaje da formira drugu radikalnu stranku protiv cega ja nemam nista protiv.

inace te reforme su samo kvazi reforme sustina cele price je borba izmedju nikolica i seselja ko ce kontrolisati SRS i u toj borbi nikolic je izasao porazen.

Da bog da se i u porodici posvadjali ko je za koga!

Овај раскол унутар СРС има највеће сличности са реформом католичке цркве то јест реформом Мартина Лутера.
Сличности су знатне-

- Мартин Лутер се борио не против Католичке цркве, не против идеологије, већ против начина управљања католичком црквом
Сукоб Шешеља са Николићем је готово техничке природе, не ради се о идејном сукобу већ опет о управљању странком.

- Мартин Лутер није желео да ствара сопствену цркву, неђутим папа је успео да га екскомуницира из Католичке цркве, бојећи се да ће Лутеров утицај срушити његов.
Николић није имао намеру да прави своју странку, али је очигледно да ће до тога доћи пошто је Шешељ уплашен да ако остане у СРС, Николић би могао да угрози његов примат.

- Реформа Мартина Лутера имала је одлике
- Критике врха цркве и црквених достојника
- Критика начина опхођења према пастви
- Критика да се црква одвојила од Хришћанства а Папа постао диктатор

Николић има готово исте замерке, он не напада Радикализам или основе српског национализма, већ врх странке и начин опхођења према чланству и самој идеји национализма.

Da ne predaješ možda preveliki značaj i Šešelju i Tomislavu Nikoliću? :eek:

Čak i ako će to da nam očuva, odnosno vrati Kosovo?

bas ce lizanje bulje EU nacistima da nam vrati Kosovo :hahaha:

kako ce bre ulazak u EU da nam vrati Kosovo kad je u toj organizaciji ogromna vecina zemalja priznala njegovu nezavisnost?

Kako ti mislis da mi povratimo Kosovo ako budemo u EU?

To je kao da si se zalagao za ulazak Srbije u savez nacisticke nemacke u drugom svetskom ratu u nadi da ces tako da povratis ono sto su ti nacisti prethodno uzeli ....

Misli da se ovde nesto muti, a za ciji racun, nije lako odgovoriti, ko igra prljavu igru mozda saznamo u narednom vremenu, a mozda i nikada , kao po obicaju
Ko ovde koga navodno izdaje, nisu cista posla, Seselj zeli sigurno kuci, mozda se sa nekim nagodio, Karadzic je pao, da li ce uskoro i Mladic, saznacemo mozda ne zadugo, ovi drugi navodno zele veliku saradnju saEU, a do juce sto su govorili, ne spominju vise ni Kosovo ni nista sto je bilo za njih sveto... Tadic odjednom pouzdan saradnik... hej Srbijo kuda plovis u ovim teskim danima, svi obecavaju a narod kako zivi...

bas ce lizanje bulje EU nacistima da nam vrati Kosovo :hahaha:

kako ce bre ulazak u EU da nam vrati Kosovo kad je u toj organizaciji ogromna vecina zemalja priznala njegovu nezavisnost?

Kako ti mislis da mi povratimo Kosovo ako budemo u EU?

To je kao da si se zalagao za ulazak Srbije u savez nacisticke nemacke u drugom svetskom ratu u nadi da ces tako da povratis ono sto su ti nacisti prethodno uzeli ....

Tako što kao članica EU ima pravo da ne odobri prijem i sve radnje pre toga za Kosovo. Moći će ili da crknu od gladi izolovani ili da se vrate pod srpski integritet.

Back