Šešelj izjavio da je Arkan "dobio po nosu" od muslimana kada je napao Zvornik

Tesko da je bio bas treci jer Ausvic, Treblinka i Sobibor bili su osjetno veci od njega. Jasenovac je bio nekako najslicniji Mauthausenu u obliznjoj Austriji.
У Матхаузену убијено измељу 100 и 300 хиљада, а у Јасеновцу 700 хиљада Срба, а да не говорим још колико Јевреја и Рома.

"Ustaški konc-logor Jasenovac u NDH bio je mnogo strašniji od najvećeg nacističkog stratišta, Aušvica", kaže Jevrejin Jaša Almuli, autor knjige "Jevreji i Srbi u Jasenovcu"

,,Лауфер'' му је јавио да се склони. И Шеки је проценио да је Хаг наподеснији тим пре што га тамо већ траже. Додуше захтев у Хаг је дошао из Бгд. ,,Ево вам га и не враћајте га''.
Када пресуда буде правоснажна, знаћемо о чему ,,се говори''. Дотле, живце на лед.
Vec po toku i ishodu svakog dana sudjenja koje traje 7 godina se zna o cemu " se govori"....................a svaka "peavosnazna" presuda,kakva god ona bila, ce da diskredituje taj sud..................bilo da ga osude bez dokaza, bilo da ga oslobode nakon 8-9 godina neduznog tamnovanja

Tesko da je bio bas treci jer Ausvic, Treblinka i Sobibor bili su osjetno veci od njega. Jasenovac je bio nekako najslicniji Mauthausenu u obliznjoj Austriji.

Dakako, to ni u kom slucaju ne umanjuje njegovu strahotu, no ipak se malo obrazuj prije nicim izazvanog lupanja proizvoljnih i neosnovanih teza po forumu.
Ma sve,sve, ..................ali su rvati imali jedini logor za decu u svetu................pitanje je da li se vi mozete obrazovati pre nego sto nadoknadite koju propustenu fazu u evolucionom razvoju

Kamo srece da vi stvarno stavite radikale van zakona, radi vaseg dobra.

jaaaaaooo kak je lepo kad se braca Hrvati tako brinu za nas ...

okanite se radikala, nije to dobro za vas, ma sta ce vam i oruzje, ono je samo nepotrebni trosak, a mi smo u NATO-u, mi cemo vas cuvati braco Srbi...kao i uvek.. ali samo malcice nagnite se glavom prema napred ... malo vise pokazite pokazite vrat i zatvorite oci ... sve ce biti ok ..

Tako izgleda ustaska "ljubav i briga"

Ne volim ni ja Radikale, ali su nuzno zlo, jedini adekvatan odgovor za uastasluk sa zapada

:lol:

Evo kako je to bilo da je Arkan ''dobio po nosu'' na Kula gradu, brdu iznad Zvornika, priča Samir Ništović aka kapetan-Almir:
http://www.armijabih.com/index.php?option=com_content&view=article&id=73&Itemid=64
Očito, oni su mislili da u porušenom Kula Gradu više nema nikoga. I krenuli su prema nama u streljačkom stroju. Naredio sam komandirima vodova da četnike puste što bliže. Četnici su nam se primicali, bez neke opreznosti, a mi smo čekali. Kad su nam prišli sasvim blizu, naredio sam vatru. Bila je to naša velika pobjeda. Naši borci su prosto kosili četnike i oni su padali kao snoplje. Nanijeli smo im velike gubitke. Preživjeli četnici su bježali prema Zvorniku. Tjerali smo ih, ali ne daleko. Toliko koliko nam je bilo dovoljno da sakupimo bogat ratni plijen: oružje, municiju, opremu. Onda smo se vratili na naše položaje.

http://www.armijabih.com/index.php?option=com_content&view=article&id=73&Itemid=64
Jedne noći smo razbili jednu četničku diverzantsku grupu koja je pokušala da zavara naše borce na prvoj liniji. Vođa te diverzantske grupe bio je Arkanov zet Rambo. Kada su se primakli našim položajima, na pitanje jednog borca, koga smo zvali Karadžić, ko ide, Rambo je odgovorio:“Muamed!“ Dakle nije znao da izgovori „h“. Naši su otvorili i ubili Ramba. Kada je saznao za smrt svoga zeta, u Zvornik je došao Arkan i ultimativno tražio da mu isporučimo Rambov leš.Ali, mi smo leš držali pet dana, sve dok na Kula Grad nije došao dr. Muhamed Jelkić iz Zvornika.

У Матхаузену убијено измељу 100 и 300 хиљада, а у Јасеновцу 700 хиљада Срба, а да не говорим још колико Јевреја и Рома.

Opet se provaljujes a maloprije sam ti lijepo rekao da to vise ne radis.

Navedi izvor za brojku od 700 tisuca Srba stradalih u Jasenovcu.

Ne volim ni ja Radikale, ali su nuzno zlo, jedini adekvatan odgovor za uastasluk sa zapada

Ovo je nesto najgluplje sto si do sad napisao na ovom forumu :lol: Ali valjda se zezas, bar se nadam.

Vasi radikali su iskljucivo vas (srpski) problem, a mi smo s vama raskrstili. Sad nam mozete samo pljunuti pod prozor te stiskati pesnice u jedu i nemoci.

Opet se provaljujes a maloprije sam ti lijepo rekao da to vise ne radis.

German generals issued reports of the number of victims as the war progressed. German military commanders gave different figures for the number of Serbs, Jews and others killed on the territory of the Independent State of Croatia. They circulated figures of 400,000 Serbs (Alexander Löhr); 350,000 Serbs (Lothar Rendulic); around 300,000 (Edmund Glaise von Horstenau); in 1943; "600-700,000 until March 1944" (Ernst Fick); 700,000 (Massenbach). Hermann Neubacher calculates:

Hermann Neubacher calculates:

"A third must become Catholic, a third must leave the country, and a third must die!" This last point of their program was accomplished. When prominent Ustasha leaders claimed that they slaughtered a million Serbs, that is, in my opinion, a boastful exaggeration. On the basis of the reports submitted to me, I believe that the number of defenseless victims slaughtered to be three quarters of a million. (Neubacher, Dr. Hermann. Special Assignment in the Southeast, p. 18-30.)

http://en.wikipedia.org/wiki/Jasenovac_concentration_camp

Ovo je nesto najgluplje sto si do sad napisao na ovom forumu :lol: Ali valjda se zezas, bar se nadam.

Vasi radikali su iskljucivo vas (srpski) problem, a mi smo s vama raskrstili. Sad nam mozete samo pljunuti pod prozor te stiskati pesnice u jedu i nemoci.

I dolaziti na vase forume, takodje u jadu i nemoci jel tako?

German generals issued reports of the number of victims as the war progressed. German military commanders gave different figures for the number of Serbs, Jews and others killed on the territory of the Independent State of Croatia. They circulated figures of 400,000 Serbs (Alexander Löhr); 350,000 Serbs (Lothar Rendulic); around 300,000 (Edmund Glaise von Horstenau); in 1943; "600-700,000 until March 1944" (Ernst Fick); 700,000 (Massenbach).

http://en.wikipedia.org/wiki/Jasenovac_concentration_camp

Pa eto, gotovo svi su "procijenili" cifru na osjetno manju od onoga cime vas horski zaglupljuju vasi komunisti, desnicari i SPC. Na stranu sto cifre govore o cijelo teritoriji NDH a ne samo o Jasenovcu, kako je tvoj ocito neupuceni i neobrazivani kolega tvrdio.

Link koji si dao kaze i slijedece, pa mi please to malo pojasni:

The Belgrade Museum of the Holocaust keeps a list of the names of 80,022 victims (mostly from Jasenovac), including approximately 52,000 Serbs...

Pa eto, gotovo svi su "procijenili" cifru na osjetno manju od onoga cime vas horski zaglupljuju vasi komunisti, desnicari i SPC. Na stranu sto cifre govore o cijelo teritoriji NDH a ne samo o Jasenovcu, kako je tvoj ocito neupuceni i neobrazivani kolega tvrdio.

Link koji si dao kaze i slijedece, pa mi please to malo pojasni:

The Belgrade Museum of the Holocaust keeps a list of the names of 80,022 victims (mostly from Jasenovac), including approximately 52,000 Serbs...

Trazio si izvor

Nemacki generali od kojih je jedan Hrvat poreklom, i nemacki ambasador u NDH se slazu da je broj ubijenih u stotinama hiljada.

Ko je bolje znao od njih sta se radilo na njihovom terenu?

Trazio si izvor

Nemacki generali od kojih je jedan Hrvat poreklom, i nemacki ambasador u NDH se slazu da je broj ubijenih u stotinama hiljada.

Ko je bolje znao od njih sta se radilo na njihovom terenu?

Da, stotine tisuca u NDH a ne izricito u samom Jasenovcu

Gle, imam za tebe jedan LINK vezan za ta pretjerivanja u zbrajanju zrtava, procitaj pa da popricamo.

Poslednja izmena od moderatora:
srpski nejaci, srpski, tako si ti "raskrstio" sa Srbima

Ne mozes ti bez Srba, nikad neces moci ;)

:lol: svasta...

Nego, pitao sam te za pojasnjenje citata sa linka koji si sam maloprije dao:

Da, stotine tisuca u NDH a ne izricito u samom Jasenovcu kako vec rekoh da tvoj kolega po neobrazovanosti i bezobrazluku tvrdi. I opet upola manje od 700 tisuca.

Gle, imam za tebe jedan LINK vezan za ta pretjerivanja u zbrajanju zrtava, procitaj pa da popricamo.

Da li ste ih pobili 200 ili 700 000 sigurno se nikad necemo sloziti

Ali namera je bila tu.

Ona nikad nije ni nestala. To vas cini drugacijim od svih ostalih.

To da ste s nama raskrstili vidi se po vasem neprestnom mesanju u unutrasnju politiku Srbije, kao na primeru priznavanja Kosova,pretnjama za presecanje koridora RS,........... a bili bi prvi kad bi se i Vojvodina trebala priznati, a sve zbog vasih bolesnih pretenzija na sve srpske tritorije, Srem, Banja Luka, cela posavina.................i pitaj Boga sta sve ne...................ali prvo cete morati da vratite sta ste ukrali, to je osnovno kucno vaspitanje, jer dotle nismo sigurno raskrstili...............a posle pravite nove planove za lepu vasu, tj. od toga sta od nje ostane

Ni centimetar Srbije nismo uzeli niti nam treba, eto vam je. Uzeli smo sto je nase.

Dakle, prica je zavrsena. :kafa:

Spaljivanje, ubijanje i proterivanje sigurno nije legitimno nigde na svetu pa tako ćete morati pred ulazak u Eu da vratite sve. Sve kuće ima ponovo da sazidate, naročito one koje ste rušili dinamitom i bagerima kako se srbi ne bi vratili na svoja vekovna ognjišta.

Spaljivanje, ubijanje i proterivanje sigurno nije legitimno nigde na svetu pa tako ćete morati pred ulazak u Eu da vratite sve. Sve kuće ima ponovo da sazidate, naročito one koje ste rušili dinamitom i bagerima kako se srbi ne bi vratili na svoja vekovna ognjišta.

E'o, ja se sad o'ma odjavljujem sa foruma i idem zidat srpske kuce. :lol: Katastrofa...

У усташком логору Јасеновац за вријеме Другог свјетског рата страдало је више од 800 000 људи, саопштила је данас Новоизабрани предсједник Комисије Србољуб Живановић рекао је да за сада доступни подаци говоре да је у Јасеновцу страдало више од 700. 000 Срба, више од 23. 000 Јевреја и око 80. 000 Рома.

Живановић је истакао да је број јасеновачких жртава на основу штампе објављене у НДХ износио око 1 400 000, али да одређена документа показују да је то преувеличано.

Према његовим ријечима, на основу извјештаја које је Њемачка војна обавјештајна служба слала Хитлеру наводи се да Хрвати нису успјели да убију у јасеновачким логорима смрти више од 700 000 Срба.
"Тај број се слаже углавном са бројевима које је дао хрватски љекар заробљеник логора у Јасеновцу Никола Николић, а слаже се и са налазима комисија судских медицинара и антрополога који су обављали испитивања на терену“, истакао је Живановић.

Izveštaj državne komisije FNRJ za utvrđivanje zločina

Има још безброј примера.. ;)

Back