Шешељ чува Тадићев режим

Није ли управо то и циљ? ;)

Могуће.
Само не знам како неколицина паметних посланика СРС трпи те будале. Да сам ја у тој странци вероватно бих имала невиђену жељу да убијем руководство исте а са њима и Лидију Вукићевић чију сврху апсолутно не могу да схватим, ма колико се трудила.

Могуће.
Само не знам како неколицина паметних посланика СРС трпи те будале. Да сам ја у тој странци вероватно бих имала невиђену жељу да убијем руководство исте а са њима и Лидију Вукићевић чију сврху апсолутно не могу да схватим, ма колико се трудила.

Pošto vi drugarice niste još doživeli transformaciju i još niste postali gospođa-ica vi to ne možete da SHVATITE :P

Имам и ја право на свој став, без обзира на информације које други пружају.
Имаш. Али немој то исто оспоравати другима.
Али поента је шта?
Направити ме буда.лом.:)
То си ти рекла.
Провина си бре, много.
Откуд ти уопште идеја да сам хтела бити непровидна? :roll:
Најдиректније и најотвореније сам ти нешто рекла, а управо ти избегаваш одговоре, вадиш реченице из контекста и придајеш им значење које немају.

Могуће.
Зна се да су странке организоване по принципу хијерархије и послушности.
Ако штрчиш, нећеш тамо дуго опстати
А они сами врло добро знају своју сврху, (та је једина сигурно видљива и нама): привилегије свих врста. У случају посланика то је најочигледније, али постоји и милион других начина да се кроз странку профитира, наравно, ко уме и ко је такав тип.
Ништа ново, нити за нас специфично.

Зна се да су странке организоване по принципу хијерархије и послушности.
Ако штрчиш, нећеш тамо дуго опстати
А они сами врло добро знају своју сврху, (та је једина сигурно видљива и нама): привилегије свих врста. У случају посланика то је најочигледније, али постоји и милион других начина да се кроз странку профитира, наравно, ко уме и ко је такав тип.
Ништа ново, нити за нас специфично.

У СРС поприлично профитирају, ако узмемо у обзир да годинама нису у власти. Нико није одговарао за оно што је рађено деведесетих, већина се огребала за куће и станове а поред својих посланичких плата успели су да увале и родбину у странку.

Која? Кад шутира врата у Скупштини? Кад чупа оног мајмуна Србу Живановића? Кад вређа жене и назива их бабама? Кад у Скупштини помиње љубавнице и дизање ногу? Кад назива Драшковића г-овнетом? Кад назива Тадића усташом?
Опрости и извини али ово не раде ни Тадић ни Чеда ни било ко други ;) Испаде да из тог Крагујевца само долазе неки чобани, почев од Томе преко Наташе и Наташе Кандић ...

:worth::ok::ok:

У СРС поприлично профитирају, ако узмемо у обзир да годинама нису у власти. Нико није одговарао за оно што је рађено деведесетих, већина се огребала за куће и станове а поред својих посланичких плата успели су да увале и родбину у странку.

Kao i svi, tj SVE stranke:dash::thumbdown:

Pa na kojim obećanjima i ovi naprdni uspeše da vrbuju zaluđene : " Zaposlićemo ti bližu i dalju familiju...ubacićemo te u RIK da ga zaradiš koji mEleon :mrgreen:....ma izboksovaćemo ti gajbu u Beeegišu dok si rek'o keks..." i koliko takvih sličnih bljuvotina:dash::dash::dash:

Mi ovde cesemo jezik, ooops tastaturu a oni svi zajedno do jednoga (pozicija-opozicija-privaljeni-...itd) lepo se razbacuju sa nasim parama. razj*ebavaju nam zemljiu...i smeju nam se u lice!!!!!
Kod njih je sve stvar dogovora Vrana Vrani oci nevadi!!!!!!

Pa o tome i pričamo ovde...bar većina normalnih, sem šačice nadajućih naprdnjaka koji se nadaju da će im se pristupnicom u ovu grupu prevejanih , a generalno neobrazovanih i seljački Ljukavih, ostvariti životni snovi da se iščupaju iz svojih učmalih žabokrečina:lol:
Na svu sreću, u manjini su , a to pokazuje i neIzlaznost na ovim lokalnim izborima, tj. sveopšti BOJKOT mislećeg naroda , koji misli isto kao ti, ja i velika većina forumaša:lol:

Poznato je , bar nama koji i upotrebimo mozak s vremena na vreme , da su lokalni izbori veoma bitni za svaku Opštinu...missim kada bi ovo bila regularna država sa regularnom vlasti i vladom...ovako, to nam je - što nam je...ja ne vidim dalje :dash::thumbdown:

Сад можемо да нагађамо разлоге подјеле али је очигледно да је у СНС прешао крем СРС-а. Ипак су у СНС-у Јоргованка Табаковић и генерал Божидар Делић.

Eeee moj Nikola...ako su tebi krem nekog društva natapirana JorgoBanka i plačljivi penzionisani oficir , onda nešto ozbiljno nije u redu:sad2::lol:

p.s. Moj stric je bio klasić sa ovim plačljivkom dok je još bio aktivan i mogu ti reći da se ni malo nije promenio...onomad su mu samo pertle virile iz zadnjica nadređenih , bar kada je njegova lična korist bila u pitanju , a vidimo da se ništa nije promenilo ni sada , te zaključak nije teško doneti...obratiti pažnju samo na boldovano i ništa više ne treba.;):lol:

зар сељак Зоран Живковић није био ПРЕМИЈЕР!?
ЕУ ропски:dash:

Oво ни је промакло

Доказ да факултет није гаранција ни зашта добро у животу

Он је један обичан безвезњак и ништарија. 2003 у емисији "Није српски ћутати" предлагао је да се смање ионако мизерне пензије, "због будућих нараштаја". Замисли ту жалостан народ и и "елиту" коиме је таква особа премијер

Имаш. Али немој то исто оспоравати другима.

То си ти рекла.

Откуд ти уопште идеја да сам хтела бити непровидна? :roll:
Најдиректније и најотвореније сам ти нешто рекла, а управо ти избегаваш одговоре, вадиш реченице из контекста и придајеш им значење које немају.
Милунка, нисмо ти и ја, јуче, први пут у животу водиле конверзацију па да ти не знам намере и ставове.;)

И батали ту заједљивост, као што рекох, ако не умеш нормално да разговараш, без надмености и заједљивости, нећемо ни разговарати.

Ммммм....а зашта су се дуги огребали, па ником ништа, чак седе и даље у министарским фотељама. :roll:

Будимо реални, СРС је имао прилике најмање да узме јер никад нису били у власти, самим тим ни на извору новца.

Далеко од тога да их браним и да сматрам да не треба да одговарају за оно лоше што су урадили, али ајде да кренемо да чистимо државу по реду, од најгорих...како каже стара пословица ''риба од главе смрди''.

Oво ни је промакло

Он је један обичан безвезњак и ништарија. 2003 у емисији "Није српски ћутати" предлагао је да се смање ионако мизерне пензије, "због будућих нараштаја". Замисли ту жалостан народ и и "елиту" коиме је таква особа премијер

Када је он постао премијер, хтео сам да плачем.

Ммммм....а зашта су се дуги огребали, па ником ништа, чак седе и даље у министарским фотељама. :roll:

Будимо реални, СРС је имао прилике најмање да узме јер никад нису били у власти, самим тим ни на извору новца.

Далеко од тога да их браним и да сматрам да не треба да одговарају за оно лоше што су урадили, али ајде да кренемо да чистимо државу по реду, од најгорих...како каже стара пословица ''риба од главе смрди''.

Пази краде се на сваком кораку од дневница, до соталих ствари.
А на власти СУ БИЛИ, и на републичком пар година али и на локалном нивоу све до сада.
Дакле на локалу толико може д се покраде да је невероватно.
Договор између ДС и СРС је и био да ће да жмуре на крађе на локалном нивоу ако ови разбију сопствену партију.

И како смо видели перјанице сукоба против Томе су баш они који би заглавили затвор због лоповлука, Тодоровић, Јовановићка...

Oво ни је промакло

On i nije imao nikakav fakultet dok je bio premijer , mozda je u medjuvremenu neki od ovih nasih' famoznih 'privatnih zavrsio ali nemam takva saznanja

Будимо реални, СРС је имао прилике најмање да узме јер никад нису били у власти, самим тим ни на извору новца.Далеко од тога да их браним и да сматрам да не треба да одговарају за оно лоше што су урадили, али ајде да кренемо да чистимо државу по реду, од најгорих...како каже стара пословица ''риба од главе смрди''.

Jednom i ti nesto da pogodis!!>Dok je drugaricinih livada i tvojih izvora,nece biti zime,pod uslovom da preguramo jesen !!>

Слажем се ја са тим сасвим. Само сам хтела да објасним да ни они баш нису јадни и угрожени, каквим се представљају.

Back