gusha
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
U ovoj temi mozete postavljati pitanja vezana za neispravne mobilne telefone, i dobiti informacije u vezi sa vrstama kvarova, cenama popravki i rezervnim delovima.
Iako vecina kvarova na mobilnom telefonu zahteva odlazak u servis, posavetovacemo Vas kako i gde da najbrze i najefikasnije resite svoj problem...
Pa, izvol'te....
-------------------------------------------------------------------
Najcesci primer: telefon kupljen kod providera (Telenor, MTS, Vip) na ugovor, koji je u toku koriscenja ispao/udaren/pokvasen, itd. nema potrebe reklamirati u garantnom roku, jer takvi kvarovi ne podlezu garanciji, i bice Vam vraceni nakon 7-40 dana...
------------------------------------------------------------------
=================================
Iako vecina kvarova na mobilnom telefonu zahteva odlazak u servis, posavetovacemo Vas kako i gde da najbrze i najefikasnije resite svoj problem...
Pa, izvol'te....
-------------------------------------------------------------------
Najcesci primer: telefon kupljen kod providera (Telenor, MTS, Vip) na ugovor, koji je u toku koriscenja ispao/udaren/pokvasen, itd. nema potrebe reklamirati u garantnom roku, jer takvi kvarovi ne podlezu garanciji, i bice Vam vraceni nakon 7-40 dana...
------------------------------------------------------------------
=================================
Poslednja izmena:

Tada mi se na ekranu pojavi i mali trougao sa uzvicnikom u njemu.
.Video zapis je mnogo gori nego na SE 750i koji sam imao ranije ali mi je ukraden. Ja mislim kada se odabere high quality video da treba da se dobije slika druge velicine i bez toliko kockica.Molim detaljan odgovor.Inace kamera ima 3.2 mp.