ecio94
Domaćin
- Poruka
- 3.443
Kakva je? Trejler obećava.The Last Frontier
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je? Trejler obećava.The Last Frontier
Dobra.Kakva je? Trejler obećava.
BlokiranŠta je sa Festom??!!!
Odgleda 1883...prvih prvih 6 epizoda ,,,odlicne..a onda ono sto mi je smetalo, je pretvaranje naturalističke krvave drame u tinejdžersku „soap-operu“, istini za volju i dalje krvavu.Od jake 8 do tanke 7 . Gledamo 1923..Naravno.
Imas i jos jedan prikvel pre toga 1883 i bice jedan posle ovog 1944.
Ali u sustini mozes da ih gledas kao potpuno nezavisne serije jer se desavaju daleko u proslosti u odnosu na likove iz sadasnjeg vremena.
To su njihovi preci i kako su dosli u USA i kako su se obogatili.
Gledaj slobodno. Dobri su Harrison i Helen, ali Julia Schlaepfer je ukrala show.![]()
Odgledao...kazu da je svaka epizoda kostala 30 mil dolara ....hteo sam da odustanem kada sam odgledao drugu epizodu prve sezone...na moju zalost nisam ,nastavio sam da gledam...zakljucno sa sedmom epizodom (traje 2 sata) druge sezone....toliko nelogicnosti....ubiti celu porodicu zbog zemlje i moći u prvom razvoju tog područja kada se to područje jedva naselilo....i toliko toga u seriji je jednostavno odvratno i nepotrebno, i baš teško za gledanje....nema moju preporuku za gledanje...nasuprot...obilazak u sirokim luku.gledao li neko ovu seriju sa Harison Ford-om, jel vredi pažnje ?
---------------
![]()