Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 9.058
Slažem se. Precenjena žestoko a nije više od sapunice za seljanu sa srednjeg zapada.Ne znam sta da mislim o ovoj seriji,malo preteruju u glumi realnosti i brutalnosti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se. Precenjena žestoko a nije više od sapunice za seljanu sa srednjeg zapada.Ne znam sta da mislim o ovoj seriji,malo preteruju u glumi realnosti i brutalnosti
jesu u Yuti ..gde je i dan danas najveca grupacija Mormonanisam imao pojma da su mormoni tako nešto učinili...![]()
Ja gledam S02/E06Trenutno repriziram Severance
Ladno izašla druga sezona, zaboravio sam da sam i gledao prvu koliko je davno bilaJa gledam S02/E06
Nije izasla cela sezonaLadno izašla druga sezona, zaboravio sam da sam i gledao prvu koliko je davno bila
dobro 3 godine i nije strašno![]()
Nemci kidaju te retro serije, nema veze što je ova nerealna, nije joj ni šarm u tome. Isto fantastična nemačka u tom retro fazonu je KleoAI 50-ih...![]()
![]()
Главна улога је у серији припала Ивану Реону, најомраженијем негативцу у фантастичној серији Game of Thrones, у којој је утјелотворио Ремзија Болтона.Играна Those About to Die
Радња серије је смјештена у период 79-81.године, кроз коју су обрађене личности императора Веспазикана (глуми га Ентони Хопкинс), синова муТита и Домицијана, каснијих императора, те још неке историјске личности уз разумљиво мноштво фиктивних личности.
Глума веома добра, драматуршки врхунслки одрађено, рада добро разрађена и допрађена, дихалози прилахођени причи гдје терминологија и сленг одгопварају више каснијим па и данашњем времену
Серија је прилагођена данашњој углавном америчкој публици, самим тим на штету вјеродостојнијег приказа, има подоста нетачности. Ту је и пошаст модерног времена, готово обавезно претјерано присуство хомосексуалних сцена да то постаје гротескно, човјек се запита "у тем Риму све сам пе.дерлук, блуд и настраности, бјеше ли шта нормално?". Но ваљда то тако мора данас, таква времена.
Ипак, вриједност серије јесте што се настојао приказати амбијент и свакодневни живот у Риму, и богатијих и оних сиромашнијих сталежа, вриједносни систем који је владао, морална схватања, Са посебним освром на игре, борбе гладијатора и још више трке двпколица,
Веома занимљива и гледљива серија.
Погледао сам ову серију из чисте зезанције али реално није толико лоша јер су кратке по 35 минута, гледаће се и друга сезона.Running Point
Komedija Ocena 7,5
Glumci : Kate Hudson,Drew Tarver,Scott MacArthur
Isla Gordon,imenovana je za predsednicu košarkaškog tima LA Vaves, koji je porodična firma.
Ona ima za cilj da dokaže da je bila pravi izbor uprkos skepticizmu.
Jeste, ako joj se da vremena, nekako se podvuče pod kožu... Ili sam oseljačio gledajući...Yellowstone ipak moze neka 8,pogledah 4 i 5 sezonu sad cu mozda prve 3