Rusalka
Poznat
- Poruka
- 8.400
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajmo konacno jedna domaca
https://www.imdb.com/title/tt12802376/
koja bas valja. konacno.
mada sam je vjerovatno vec pomenuo...
Penny ali ona engleska ne americkaKoja je bolja serija, Penny Dreadful ili The Leftovers?![]()
Pogledao sam Barbarians. Mislim da ce ljubiteljima istorije biti blago razocarenje, sve je prilicno naivno i razvuceno, gluma isto nista posebno. Sama bitka u Teutoburskoj Sumi zbog koje sam i hteo da gledam seriju je nagurana u poslednju epizodu dok se prethodne epizode previse bave jurnjavom za onim plavusanom sto je ukrao orla i njegovom devojkom tj Arminijevom buducom zenom. Pohvale za vizuelni stil, kostime i koriscenje latinskog jezika radi autenticnosti.
obrni okreni - razočarenjeНе благо него велико разочарење.
obrni okreni - razočarenje![]()
makar se ovi nisu trudili da ubace obojene likove u antičku Evropu,Ту се слажем.
Јесам очекивао пуно али нидам био спреман за ову катастрофу.
makar se ovi nisu trudili da ubace obojene likove u antičku Evropu,
i za to zaslužuju priznanje
ili pazi ovoSreca pa su Nemci a ne BBC.
dobar je frajerili pazi ovo
Hanibal Barka je crnac i predvodi vojsku belih Kartaginjana![]()
ili pazi ovo
Hanibal Barka je crnac i predvodi vojsku belih Kartaginjana![]()
na audiciji nisu mogli da nađu hot belca jbgdobar je frajer
a svetlokosi dzizusi?na audiciji nisu mogli da nađu hot belca jbg![]()
a ovo je tek vrhunac gluposti i čisto gledanje dokle mogu da idu sa ispiračinom mozgaOvo i nije toliko van konteksta.
Vodio je uglavnom placenike iz Galije i severne Afrike.
Mozda da je malo svetliji bio bi pogodak, Afrikanci uz Sredozemlje su tamnoputi ali ne i crni.
Ovo je BBC Ahil.
![]()
Nema plavih lokni iz Ilijade gde je opisan kako izgleda.
ok, naprave i tu grešku al kosa može da se ofarba, belac može da prođe kao semit... crnac kao Evropljanin, ili Afrikanac sa severa ni slučajnoa svetlokosi dzizusi?
a svetlokosi dzizusi?
Opet svi su oni imali svetao ten, i današnji Tunšani i Marokanci su tek malo preplanuli i neke ne možeš da razlikuješ od belaca,Ovo i nije toliko van konteksta.
Mozda da je malo svetliji bio bi pogodak, Afrikanci uz Sredozemlje su tamnoputi ali ne i crni.
Ovo i nije toliko van konteksta.
Ovo je BBC Ahil.
![]()
Nema plavih lokni iz Ilijade gde je opisan kako izgleda.
Opet svi su oni imali svetao ten, i današnji Tunšani i Marokanci su tek malo preplanuli i neke ne možeš da razlikuješ od belaca,
ovde je jasno da je PC propaganda u pitanju
Severnoafricko stanovnistvo pre dolaska Arapa je uglavnom bila mesavina necivilizovanih Libijaca i Getula sa Persijancima i Jermenima.