Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

da i ja obožavljem rednekove i te seljačke akcemte ali i područja npr i u justifiedu ak si gledala mmm južnjaci oni i mafije i aligatori i ta neka tematika i sceno grafija.isto jedna od najači i najunderejted serija ikad
Ahahaha čuj dal sam gledala džastifajd ahahaha
Ako odem kad u Amerike, Kentaki mi je adresa, Harlan da budem precizna

Mislim da mi najbolja scena kad Bojd krene sa KKK I nazi pizdarijama za jevreje a Rejlan ga pita 'du ju nou eni džuz?'
Ahahaha još mi smešno

jaoo ona gluperda AHAHAHA kakse zvaše,djui krou (jbt jel moguce imena das sećam,i to sam davno glo al et ostane ipak ponešto u sećanju kad je neš kvaliktetno u pitalju), presmešanmie bijo crkav8 mu
možda najači lik tamo iakoe sporedat dosta i nebitan
Ahahaha al bre kad utripuje da mu ukrali oba bubrega pa ga Rejlan tera da piša da proveri ahahaha pa ga proglasi za zamenika ko Vajat Erp jaoooo mora gledam džastifajd opet

auh moram i ja iznova brr inačo bukv nikad negledam višlje puta nešto,sem eventujalno komendija neka ak je u pitalju,a i tu sam samo friends gledo 2-3 puta sve epizode haha al inačo bukv nikad ništa a svi oko mene gledaju i po pet puta jednoteisto,nekapiram to jbt ma kolko datie dora neka serija,pored tolko onih koe nisi gledo,gubljenjo vremena -.- medjutime..uželo sam se nakon ove Diskusije moram prizmati :zaljubljena:

kraj je isto vrlo kul i sladak iako msm da nisam tako mislo kasam gledo tade al u retro spenktivi..hmm..

auh moram i ja iznova brr inačo bukv nikad negledam višlje puta nešto,sem eventujalno komendija neka ak je u pitalju,a i tu sam samo friends gledo 2-3 puta sve epizode haha al inačo bukv nikad ništa a svi oko mene gledaju i po pet puta jednoteisto,nekapiram to jbt ma kolko datie dora neka serija,pored tolko onih koe nisi gledo,gubljenjo vremena -.- medjutime..uželo sam se nakon ove Diskusije moram prizmati :zaljubljena:

kraj je isto vrlo kul i sladak iako msm da nisam tako mislo kasam gledo tade al u retro spenktivi..hmm..
Pa mene je izbedačilo što se uopšte završila serija
I nije baš da mogu milion puta da gledam seriju
Jedino što sam gledala milion puta i mogu opet je Sajnfeld
I kad je Leri Dejvid napravio Curb ja sam sa suzom u oku gledala jer me podseća na Sajnfelda

Pa mene je izbedačilo što se uopšte završila serija
I nije baš da mogu milion puta da gledam seriju
Jedino što sam gledala milion puta i mogu opet je Sajnfeld
I kad je Leri Dejvid napravio Curb ja sam sa suzom u oku gledala jer me podseća na Sajnfelda
haha e sade si me malo ''raznočarala'', nije mi se svido sejnfeld mada gledo sam ga pre višlje od 12 dina kasam bijo baš klinac tkd..možda bi mi se sade svidijo al sumljam,iako obožavam curb i znam dae radio isti lik al nekako..nemogu da se poredu po meni sejnfeld i curb..al daću mu šansu opet možda za 10-15 dina,,

haha e sade si me malo ''raznočarala'', nije mi se svido sejnfeld mada gledo sam ga pre višlje od 12 dina kasam bijo baš klinac tkd..možda bi mi se sade svidijo al sumljam,iako obožavam curb i znam dae radio isti lik al nekako..nemogu da se poredu po meni sejnfeld i curb..al daću mu šansu opet možda za 10-15 dina,,
Pa meni ništa ne može zameniti Sajnfelda, pogotovo kad su sitkomi u pitanju ahahaha
Pogledaj opet, šta da ti kažem
Ok, volim ja mnogo I Prijatelje
Ali
Sajnfeld >Prijatelji

Pa meni ništa ne može zameniti Sajnfelda, pogotovo kad su sitkomi u pitanju ahahaha
Pogledaj opet, šta da ti kažem
Ok, volim ja mnogo I Prijatelje
Ali
Sajnfeld >Prijatelji
kako buraz previše je vanila i mlako nekako :/

ja nevolim višlje toliko,probo sam iznova dai Gledam pre dvije godne i smorilo haha zasitijo sam se valda a i nije tolko smeštno prevazišo sam taj kumor

naj je bolji sintkom ipak filadelfija,pa curb pa milijon prazni mesta pa nzm onda šta..
e da gervaisa sam obožavo i njegovu extras i office al on je britanac to se neračunam..

Back