goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
To mi deluje kao neko američko propagandno s****...The Americans,jedna od najboljih špijunskih serija koju trenutno pratim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi deluje kao neko američko propagandno s****...The Americans,jedna od najboljih špijunskih serija koju trenutno pratim.
Nije brate veruj mi,nema rusofobije.Glavni likovi su KGB špijuniTo mi deluje kao neko američko propagandno s****...![]()
To mi deluje kao neko američko propagandno s****...![]()
paa u neku ruku i jeste propaganda haha tj rusi i jesu prikazani kao ''zli''
a amerikanci su uglavnom ''dobri'' i saosećajni i slično
paa u neku ruku i jeste propaganda haha tj rusi i jesu prikazani kao ''zli''
a amerikanci su uglavnom ''dobri'' i saosećajni i slično
Taj Big Bang je meni toliko sranjeeee uopste mi nije niti smesno niti zanimljivo... bas mi idu na urac sve te americke serije gde se publika smeje kao luda na brasno na nesto sto uopste nije zanimljivo a kamoli smesno.
Te retardacije sam samo kod Mucki mogao da svarim.
Нажалост си у праву колега...Muka mi je više i od ruske i od amwričke propagande, toliko BUKE ima od njih da ne možeš da čuješ svoje misli, niti doneseš Svoj sud!
Ta big bang theory, zajedno sa How I meet your mother, je najprecenjenija serija ubedljivo! Sta je onde smesno i koji je ono humor... strasno! Pokusavao sam X puta da gledam i skontam u cemu je fora... Nisam neko ko unapred osudi delo, uvek dam sansu, trudim se da sagledam sto realnije mogu, da prokljuvim i umetnicki dojam, neku drugu poruku koju salje.... ali ove dve serije po meni ne zasluzuju ni 10% uspeha i gledanosti koji su imale.
Jim Parsons без поговора развалио а и добио је заслужено златни глобус,такође квалитетна серија Everybody Loves Raymond.Ta big bang theory, zajedno sa How I meet your mother, je najprecenjenija serija ubedljivo! Sta je onde smesno i koji je ono humor... strasno! Pokusavao sam X puta da gledam i skontam u cemu je fora... Nisam neko ko unapred osudi delo, uvek dam sansu, trudim se da sagledam sto realnije mogu, da prokljuvim i umetnicki dojam, neku drugu poruku koju salje.... ali ove dve serije po meni ne zasluzuju ni 10% uspeha i gledanosti koji su imale.
A humor ti je "Ne dirajte ništa,rek'o tata da sačekamo dok se on ne vrne!"?
To je samo serija.Ja je gledam zog dobre glume i priče,bili mene tuki i za USA i za Sovjetski savez koji se već davno raspao.
kako znaš ovo i kakve to ima veze sa bilo čime?Delom ali je americka publika bila potpuno na strani porodice Jennings.
šta je bolesno u humoru te serije? msm dobar mi je humor uglavnom al ne vidim ništa bolesno,bolesni humor je npr u it's always sunny i donekle u curb your enthusiasmСве у свему сјетио сам се још једне болесне хуморне серије Modern Family.Тотално лудило са искусним Ed O'Neill-ом.
Mozda ti samo ne lezi ta vrsta humora, nista to nije cudno. Ove dve seriju nisu remek dela naravno, ali dobre su za razbibrigu i odmaranje mozga. Ja sam HIMYM gledao zbog ludog Barnija naravno a i zbog raznih socijalnih odnosa koji su prikazani na malo drugaciji nacin, a potkovani su ludim teorijama.Ta big bang theory, zajedno sa How I meet your mother, je najprecenjenija serija ubedljivo! Sta je onde smesno i koji je ono humor... strasno! Pokusavao sam X puta da gledam i skontam u cemu je fora... Nisam neko ko unapred osudi delo, uvek dam sansu, trudim se da sagledam sto realnije mogu, da prokljuvim i umetnicki dojam, neku drugu poruku koju salje.... ali ove dve serije po meni ne zasluzuju ni 10% uspeha i gledanosti koji su imale.
Ako ti je New Girl dobra, mozes da probas i Brooklyn Nine Nine.Evo sad sam bas odgledao 2 epizode how i meet your mother... kad dodjem s posla i odmaram, mrzi me da odem po daljinskii onda gledam... znači plače mi se od serije
Te koje si pobrojao, su klasici i uz friends najbolje serije tog tipa. Od novijih bas retko koja mi legne... mozda New girl, otkacena i ima finoh fora.
Mozda ti samo ne lezi ta vrsta humora, nista to nije cudno. Ove dve seriju nisu remek dela naravno, ali dobre su za razbibrigu i odmaranje mozga. Ja sam HIMYM gledao zbog ludog Barnija naravno a i zbog raznih socijalnih odnosa koji su prikazani na malo drugaciji nacin, a potkovani su ludim teorijama.
Ajme meni
onaj Terror - niš posebno
al aj, biće sam ja suviše očekivala
.. vidit ćemo
možda postane bolje i neću zijevati kao slon
Sve je to na isti kalup i jeste razbibriga nekih 10-ak epizoda, kasnije postane dosadno ... Mućke su svaka epizoda jedinstvena i verovatno znaš napamet svaku a ovih se nećeš sećati kad prestanu da se emitujuMozda ti samo ne lezi ta vrsta humora, nista to nije cudno. Ove dve seriju nisu remek dela naravno, ali dobre su za razbibrigu i odmaranje mozga. Ja sam HIMYM gledao zbog ludog Barnija naravno a i zbog raznih socijalnih odnosa koji su prikazani na malo drugaciji nacin, a potkovani su ludim teorijama.
Da si popljuvao Mucke, Crnu Guju ili Coupling (od tih sitkomova mozda i najbolji) imali bismo problem, ovako sve kul.![]()
Mućke su svaka epizoda jedinstvena
Del Boj je možda i najbolji lik u istoriji televizije