Mike MC
Elita
- Poruka
- 18.874
sad pocelo,nije lose...dacu mu sansu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bile su dve epizode terora? Sviđa mi se...
Hap and Leonard
![]()
Dobra serija - malo noar, malo crna komedija, dobri likovi, odlični dijalozi, kul muzika. Nije spektakularno, ali ima fini tempo i lepo je urađeno. Preporuka.
I sta taj sedam sezona planira teroristicki napad? Brate zar ta serija nije dosadila i bogu i narodu.
Bacit ću se malo na old school dok čekam neku novu interesantnu seriju. Opet ću pogledati OZ ili Sopranose.
S obzirom na tvoj ukus izražen ovde bolje i da ne gledaš, drži se ti mejstrima![]()
deep state,
zanimljivo, videcemo tek je prva epizoda
A The Expanse? Krenula je treca sezona i prva epizoda sezone jako obecava.Ne svidja mi se trend ekranizacije popularnih triler, horor i sci-fi romana. The Alienist je totalni promasaj. Terror sam samo premotavala, knjigu sam brzo batalila jer je bila dosadna. Mr Mercedes je glupost, ali sve sto izadje iz Kingovog pera je iz meni potpuno nepoznatog razloga uzasno popularno i izvikano, a jedini njegov roman koji sam uspela da zavrsim je Crna kuca koju je pisao u duetu sa sjajnim Piterom Straubom. Videh da bi ove godine trebalo da izdje jos jedna serija zasnovana na vise Kingovih romana - Castle Rock. Pogledala sam trejlere i za divno cudo niko od glumaca mi nije iritantan, a izmedju ostalih glumi i Sisi Spejsik (Keri).