- Poruka
- 11.279
nije info nego dezinfo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo kod Terora, kontam da je neko od vas vrednih ljudi ovde prisutnih pročitao knjigu.Interesuje me koliko se prate knjiga i serija, i kakve su šanse za drugu sezonu ukoliko se budu pridržavali knjige?
Kad smo kod Terora, kontam da je neko od vas vrednih ljudi ovde prisutnih pročitao knjigu.Interesuje me koliko se prate knjiga i serija, i kakve su šanse za drugu sezonu ukoliko se budu pridržavali knjige?
Vec sam pisao skoro, mozda neposredno pred pocetak ili na samom pocetku emitovanja... ne vidim stvarno ni % sanse da bude i druga sezona. Ne znam sta bi mogli da u nju stave, sem da krenu neku novu celinu koja nema veze sa knjigom i samom prvom sezonom.
Meni se serija ne dopada. Onakva je kakvu sam bas i ocekivao, i pisao ovde - dosadna, spora, nedinamicna. Nije uopste prenesena mracna atmosfera i napetost iz knjige.
Sto se tice toga da li serija prati radnju knjige, recimo da prati, manje vise, nisam primetio veca odstupanja, sem sto gospodjica koja je nema je u knjizi nema od samog pocetka, nije govorila uopste. Kasnije ce se i razjasniti zasto, a vidim sinoc u seriji joj je stvor iskidao jezik... eto, to nije tacno prema knjizi.
Слабо пратиш,сама је себи одсјекла језик...
Pogledajte prilog 488880
Jel gledao neko, pošto se ne spominje previše?
Izgleda da jei 3. sezona u planu ...
Ima li stvarno neka dobra serija (npr sa realnom savremenom ili istorijskom tematikom)?
Samo nemojte predlagati nekakve gluposti:amerikanci sa pistoljima i sl. Kako vam vise ne dosadi?
Ima li stvarno neka dobra serija (npr sa realnom savremenom ili istorijskom tematikom)?
Samo nemojte predlagati nekakve gluposti:amerikanci sa pistoljima i sl. Kako vam vise ne dosadi?
Pogledajte prilog 488880
Jel gledao neko, pošto se ne spominje previše?
Izgleda da jei 3. sezona u planu ...
Od istorijskih, meni je The Tudors stvarno dobra serija!
teror - meni je knjiga dovoljna, jer nema sanse da se 10 % informacija iz knjige pojavi u seriji, ma ni 5%
zanimao bi me u seriji vizuelni prikaz sredine, teskoba brodova, i napor i neodustajanje tih posada. ali, ko gleda samo seriju mnogo je propustio, cak previse.
mozda pogledam
nisam gledao seriju, jos. samo sam komentarisao izjavu da knjiga nije nesto, sa kojom se ne slazemknjiga djeluje mnogo napetije nego serija
Zeznuto je naći prave titlove jer ima dve verzije serije - španska, gde epizode traju oko 70 minuta i Netflixova gde su epiziode 40 minuta ... U Španiji je serija prikazana iz cuga dok ihje Netflix podelio na dve sezone ...meni se ne gadjaju titlovi sa slikom, S01. do pola prve epizode je bilo kako treba, a dalje nema titlova. za drugu epizodu kao da su titlovi od drugog dela prve epizode. a plus sto je na spanskom!? engleski znam, ali spanski benliga
ako ima neka pomoc dobro bi dosla, rec je o 15 epizoda prve sezone