Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Secret City
australijska serija
triler 8/10
U Kanberi, usred rastućeg tenzije između Kine i Amerike politički novinar Harijet Dankli,
otkriva tajnu
zaveru u politickom vrhu zbog cega mnogi dolaze u opasnost kao i ona sama.

images

Najzajebaniji lik u seriji je Marlo, zato što zver, a ne čovek. Onda Stringer, pošto je developer :lol: A Omar je jak i zaheban, ali on je ipak čovek, i to dobar...
... a sve to nema nikakve veze sa tim dal je gej ili nije ...

Nego meni nije jasno zašto se homoseksualnost u popularnoj mašti izjednačava sa slabošću - mnogo je teže da se rveš sa sopstvenim polom, nego sa suprotnim... znači logičnije bi bilo da su veće baje...

Najzajebaniji lik u seriji je Marlo, zato što zver, a ne čovek. Onda Stringer, pošto je developer :lol: A Omar je jak i zaheban, ali on je ipak čovek, i to dobar...
... a sve to nema nikakve veze sa tim dal je gej ili nije ...

Nego meni nije jasno zašto se homoseksualnost u popularnoj mašti izjednačava sa slabošću - mnogo je teže da se rveš sa sopstvenim polom, nego sa suprotnim... znači logičnije bi bilo da su veće baje...

Da, da... nego ne mogu da nađem na Vukajliji onu fotku sa komentarom- Medžike, šta te sve nađe u životu! ... Može i ova da posluži -

IMG_1459674137.jpg

Ovu fotku NE stavljam zbog H8 fore, nego zato što sam pristalica fluidnosti u odevanju :)
Kad ne biste bili tako konzervativni - vi muškarci - shvatili bi ste kako je dobro nositi suknju.
0edea9e9e9970b7a276c0ea3d9a2fc84.jpg

To neki izrazi za uvođenje "zapadnih vrednosti" u serbiansko društvo.

Što bi rekao Rambo Amadeus - Sedim ja tako u kafiću u Amsterdamu, i odjedanput mi se nakači golo muško dupe u kožnim panatalonama tačno ispred moje face.

Ovu fotku NE stavljam zbog H8 fore, nego zato što sam pristalica fluidnosti u odevanju :)
Kad ne biste bili tako konzervativni - vi muškarci - shvatili bi ste kako je dobro nositi suknju.
0edea9e9e9970b7a276c0ea3d9a2fc84.jpg
Ja nikako da skontam tu bolesnu opsednutost nekih ovdašnjih desničara peškirićima...To je baš čudno i bolesno ako oni sami nemaju taj poriv u sebi a pokušavaju da izgledaju ''mačo''...:neutral:

Back