Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

11.22.63
misterija , naucna fantastika , triler

Gledao sam je zbog ovoga drugog

S.F mini serija koja za razliku od mnogih sl ostvarenja ima pricu . . .

Ko voli ovaj zanr za svaku preporuku

http://www.imdb.com/title/tt2879552/

Pogledajte prilog 374861

obradjuje Americko bolno pitanje , ubistvo J.F.K i vecitu dilemu , sme li se povratkom u proslost menjati buducnost
fenomenalna serija.ja preporucijem i onima koji nisu ljubitelji SF-a.mislim da tu i nema elemenata sf-a nego fantazije.sf je o tehnici a ovde toga nema

hah, sto bi reko onaj iz Zivot je cudo eee tu sam malo skeptican...

fargo je sa onim svemirskim brodom i krajem druge pokvario malo utisak, gledacu ga i dalje ali iskreno nemam nikakvih osjecanja vezanih za njega; pa ga ne bi ni branio...
ali TD je neuporedivo bolja serija, iznenadjujes me Verbale :think:
jedino vrijedno, bukvalno jedina stvar u hanibalu sto ja nalazim, je sto koreografi i scenografi lijepo uklope boje zidova sa bojama kosulja i cipela likova koji se nalaze u kadru.. a i to ponekad izgleda previse artificial..
hanibal me zapravo podsjeca na Refnovu valhalu... nista, samo zbir lijepih boja

Trenutno gledam:
Vinyl

ocena 8/10
Rec je o HBO dramsko-muzickoj seriji ciju je prvu od deset epizoda rezirao Martin Skorseze, po scenariju koji je napisao sa Ricom Koenom, Mikom Dzegerom i Terensom Vinterom...Radnja serije smestena je u New York krajem sedamdesetih i pocetkom osamdesetih godina proslog veka, a prati zivot dva prijatelja koja godinama opstaju u muzickoj industriji. Uloga pevaca grupe Nasty Bits igra James Jagger, sin Micka Jaggera.

Pogledajte prilog 375511

Poslednja izmena:
Vinyl
ocena 8/10
Rec je o HBOdramskoj seriji ciju je prvu od deset epizoda reziraoe Martin Skorseze, po scenariju koji je napisao sa Ricom Koenom, Mikom Dzegerom i Terensom Vinterom.
Radnja serije smestena je u New York krajem sedamdesetih i pocetkom osamdesetih godina proslog veka, a prati zivot dva prijatelja koja godinama opstaju u muzickoj industriji. Uloga pevaca grupe Nasty Bits igra James Jagger, sin Micka Jaggera.

Pogledajte prilog 375512

12729108_1013364395377661_7860292662720420482_n.jpg

:heart::cmok:

dosije x razocarao.mnogo su neozbiljni i nije zanimljiva serija valjda misle da ce da pridobiju publiku na humor koji i nije neki..pratim x files stranicu na fb i dosadni su koliko se reklamiraju, stalno izbacuju neke gifove itd.kad im je serija sranje onda moraju da hvataju publiku na reklamu..

- - - - - - - - - -

Back