- Poruka
- 62.443
Breaking Bad Rulz.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Breaking Bad Rulz.![]()

Zamjerka....Quinn. Od njegovog prvog pojavljivanja,cekam da ga Dexter sveze za sto.
Pogledala sam prvu epizodu serije Arrow... jer sam videla da i ma ocenu 9.1.
Pa.... nije za mene.
![]()
Ako volite serije tipa Lost, Terra Nova, Falling Skies... samo napred..
Ako vise volite serije kao Dexter, Breaking Bad, Six Feet Under... ne nije za vas.
Ako volite sve navedeno.... give it a try![]()
snimila. Tako da bih gledao i ovo bez obzira na kvalitet, ali stvarno je ok. Serija za opustanje, akcija, avantura, lepotice, prava serija za radnicku klasu.Pogledala sam prvu epizodu serije Arrow... jer sam videla da i ma ocenu 9.1.
Pa.... nije za mene.
![]()
Ako volite serije tipa Lost, Terra Nova, Falling Skies... samo napred..
Ako vise volite serije kao Dexter, Breaking Bad, Six Feet Under... ne nije za vas.
Ako volite sve navedeno.... give it a try![]()
Arrow najvise lici na The Cape, samo bez mistike i magije. Nema veze sa ostalim serijama. Na Terra Novu lici Last Resort koji preporucujem.![]()
Nisam mislila da lici na te serije u tom smislu
Ne lici na te serije u tom smislu. Pa price su TOTALNO razlicite, nisam ni pomislila da ce neko pogresno razumeti
Da budem jasna:
Ako najvise volite kvalitetnu glumu i inteligentan dijalog - Arrow serija nije za vas.
Ako najvise volite efekte, pristojnu glumu, sto jednostavniji dijalog i "eye candy" glumce. Samo napred. Tacno sam opisala Arrow.
Ako volite oba - give it a try![]()
Ja bas navodim kao slicne serije gde je slicna ideja, radnja, vizuelni dozivljaj. A ne kvalitet dijaloga. jer je to subjektivno.

Jeste subjektivno ako uporedis Fight Club sa Snatch....
Ali ne ako uporedis Terra Novu, Lost ili Arrow sa Breaking Bad ili Six Feet Under... Mislim...![]()
Kad se setim The Wire-a..Svaki dijalog napisan sa posebnom paznjom,da se odusevis..Preterujes malo sa Breaking Bad. Ima jedan legendarni dijalog u celoj seriji, kad Saul objasnjava Dzesiju zasto mora da pere pare. Sve ostalo je standard. Znas koliko ima genijalnih dijaloga/monologa u drugim serijama koje ne gledas.
A drugo poredis seriju koja ima jednu epizodu sa serijom koja ima 5 sezona. Uporedi prvu epizodu Breaking Bad, koja je najgora epizoda u svih 5 sezona, sa prvom epizodom Arrow na primer. Videces da je pitanje sta je tu bolje.
Preterujes malo sa Breaking Bad. Ima jedan legendarni dijalog u celoj seriji, kad Saul objasnjava Dzesiju zasto mora da pere pare. Sve ostalo je standard. Znas koliko ima genijalnih dijaloga/monologa u drugim serijama koje ne gledas.
A drugo poredis seriju koja ima jednu epizodu sa serijom koja ima 5 sezona. Uporedi prvu epizodu Breaking Bad, koja je najgora epizoda u svih 5 sezona, sa prvom epizodom Arrow na primer. Videces da je pitanje sta je tu bolje.

Druga serija koja to jako dobro radi je Mad Men. Zato neki kukaju kako je dosadna i mozda i jeste malo, jer smo mi navikli na dijaloge , akciju itd....
Jako dobra serija, meni nije dosadna uopste. Serije kao Terra Nova, Arrow, Falling Skies, Lost i taj nivo... e TO mi je dosadno. Mad Men nije. Arrow najvise lici na The Cape, samo bez mistike i magije. Nema veze sa ostalim serijama. Na Terra Novu lici Last Resort koji preporucujem.
Last Resort je preslikana Tera Nova samo sto se desava na nasoj planeti u sadasnjosti. Super moderna podmornica, na malom egzoticnom ostrvu, dok ih cela Americka vojska juri, tu su i neki lokalni krimosi kao pandan pobunjenicima. 1 na 1 kopija, samo bez SF-a, dinosaurusa i prelepih glumica.
Arrow je ok za moje pojmove. Preporucujem. Solidna ekipa dobrih glumaca i jedna zvezdica, nikad lepsa, Katie Cassidy. Gledao sam 99% svega sto je Katiesnimila. Tako da bih gledao i ovo bez obzira na kvalitet, ali stvarno je ok. Serija za opustanje, akcija, avantura, lepotice, prava serija za radnicku klasu.
Pratim 3 serije trenutno:
Supernatural sezona 8,ovu pratim jos od prve sezone i obozavam seriju,onako je bas po mom ukusu
Last Resort sezona 1,skroz nova serija,dosta akcije i zanimljiva je za nas sto volimo podmornice
The Walking Dead sezona 3,moja omiljena serija,napravljena po istoimenom stripu,zombie survival serija,takodje jako zanimljiva,preporucujem

Ja sam poceo da gledam seriju Brone/The Bridge (http://www.imdb.com/title/tt1733785/):
![]()
Skandinavci su majstori za krimi serije i mislim da su u istom rangu sa Englezima...
Elem, plot je sledeci: jedna istaknuta svedska politicarka je ubijena na mostu koji spaja dva grada (Malme i Kopenhagen) i dve drzave (Svedsku i Dansku)...
Njeno prepolovljeno telo je ostavljeno na sredini mosta, na liniji koja razdvaja dve drzave...
Svedska detektivka i danski detektiv rade zajedno na rasvetljavanju slucaja...
Sumorno, misteriozno, pomalo sporo, sa jako hot svedskom detektivkom...
Pa ko voli, nek' izvoli...
Ovih dana gledam:
Louie - prva sezona
![]()
Pozitivno iznenadjenje, odlican, svez, inteligentan humor! Svaka epizoda bolja od prethodne...
Stvarno preporuka!