Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Lost-season1.jpg

Počeo pre nedelju dana, zasad nije loša...

eto je moja OMILJENAaaa <333

lost2_1280x1024.jpg

SAVRŠENA!!! Mada su mi prve tri sezone bolje od druge tri.

Fringe_by_Deinha1974.jpg

Prva sezona savršena, druga veoma dobra, treća mi se uopšte ne sviđa... nisam je ni odgledala do kraja. :( Smor. :(

http://2.***************/_V5kK0yI2S6s/TPGURWiWSNI/AAAAAAAAACU/g-ZkEerNkBc/s1600/dexter_wallpaper_1280x1024_4.jpg

Kvalitet im ne opada :D... jedino mi se treća sezona nije nešto posebno svidela, ali je gledljiva. :D Sa nestrpljenjem čekam da izađe cela sledeća sezona, pa da je odgledam u jednom danu. :D

Legend-of-The-Seeker-legend-of-the-seeker-9913591-1600-1200.jpg

Simpatična serija, nadam se da će biti i naredna sezona. :D

bones_wall05_1600x1200.jpg

I naravno, Bones... :D Uvek sjajna. :D

X-Files_intro.jpg

Serija mog detinjstva... pre desetak godina mi je bila mnoogo dobra... sada kada pogledam te iste epizode nisu mi ništa posebno...

3348467450172.jpg

Miss Marple Agate Kristi... :zaljubljena: Ovaj lik mi se mnogo više sviđa od Poaroa. :D Simpatična bakica... obožavam ovaj žanr. :D

bbc054.jpg

Crna Guja ZAKON!!! :D Hahahahahah, mogu ga gledati milion puta... kao i ove:

2905_alo_alo.jpg

Poslednja izmena:
Vampire Diaries 9/10 - skoro da nema dosadne epizode
Lost 9/10 - Jako dobra , radnja , ma sve super
Supernatural 8/10 Prilicno dobra , po neka epizoda smori , ali drzi paznju (prethodne sezone su bili vrh)
Camelot 7/10 - Na uznenadjenje moze da se gleda , cak je i zanimljiva , ko nije gledao , neka pogleda
Dexter 6.5/10 Prve dve sezone odlicne , kasnije pocne po malo da smara , ali niska ocena zbog prevoda (nema ga nigde da valja)
Game of the trones 7/10 (razvukli su radnju mnogo , skoro se nista i ne desi do zadnje epizode sezone )ali je ipak dobra .
The Walking dead 6.5/10 (nista preterano , nije lose , ali inace ne volim zombije)

. . .

Poslednja izmena:
Legend of the Seeker ti nije sada preozbiljan kao game of thrones,fantasy avantura koja mi je zanimljiva ,svidja mi se svet i kako se mnoge stvari zamisljene,ima 2 sezone a moja preporuka ti je da skines,ako ti se svidi super :)

A the Event,ti je SF triler,a meni se inace sf i triler stvari svidjaju pa mi je serija dobra,e sada ima samo jedna sezona jer je ukunuto,ali se kao suska da ce biti jos mozda,ja sam u svakom slucaju pogledao 22 epizode iz prve i voleo bi kada bi nastavili.

au toliko odgledanih serija a pola sam pozaboravljao,kao dobre bih izdvojio :

images

legendarna serija,nik sve govori

cast.jpg

veoma dobra serija,porodicna,kako za roditelje tako i za klince,mislim da ju je nemoguce naci za download

images

mene je ova serija odusevila,sex,ludilo,droga,alkohol,zurke,a ima veze sa letenjem :)

images

jedno od najboljih ostavrenje u segmentu serija

images

Klark Kent,supermen,pratio sam je do osme sezone i nesto prestao,izgubio interesovanje,mada veoma dobra serija

Two-and-a-Half-Men-seasons-1-7-30dvd-001_20110728185806.jpg

sad se daje,onako,komicna sa primesama vulgarnosti, koliko cujem Carli Sin umire i zamenjuje ga Eshton Kucer

images

ne postoji bolja serija,najludji doktor na svetu,imam sve narezano i hermeticki zatvoreno :D

images

Jack Bauer - CTU,legenda,napeta serija,jedna od mojih omiljenijih

nip-tuck.jpg

plasticni hirurzi,ludak kao sto je Julian McMahon u njoj je pun pogodak

images

ovoj seriji nije potrebno obrazlozenje

images

images

ovu seriju sam gledao malo sa tv-a malo skidao pa je nekako kompletirao,izvanredna glumica

images

ova serija je takodje legendarna,poredio bih je sa house m.d po kvalitetu

5a85252dbf86d3e5.jpg

mnogo davno sam je gledao,al se secam da se iscekivala svaka sledeca epizoda

images

serija je bila ok,davno sam je gledao,posle sam cuo da je glumac teska pijanica :whistling:

serije kao CSI ...... preporucujem,mada se meni najvise svidala ona iz Las Vegasa zbog glavnog glumca,Majami mi je malo naduvana,New York onako,Zlocinacki umovi,Bones ok

za sada toliko,mnogo sam ih pogledao da bih se svih setio,u principu ima dosta dobrih serija

Back