Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

LOST
-------------------
The X Files
Friends

Ovih dana gledam The Tudors(vezbam Engleski pa mi je to domaci zadatak) i ok je.Ko voli istorijske spektakle toplo preporucujem.Posle gledanja ove serije konacno sam shvatila zasto je nevinost bila tako cenjena u to doba-jer je to bila tako retka pojava kao tajfun u Srbiji :)

:D
Dobra serija - još jedna preporuka, a dobar i Jonathan Rhys Meyers:)

Steta sto je sasekose u pubertetu...nista...cekamo film i nadamo se nastavku :super:

Rome je odličan:ok:, možda bi postao dosadan, bolje tako nego da posle dođe u situaciju da se poredi sa Prison Break mada to je veoma teško:)

Jel' neko gleda Legendu o tragacu???
Sci-Fi kanal

Vrlo dojajna serijica,radi je ista ekipa koja je radila i Zinu. A Novi zeland dusu dao za snimanje fantasy serija.

Bas mu lezi uloga...
LEGE-15.jpg

Dexter ima još jednu epizodu do kraja četvrtog serijala, a sudeći po trejleru za tu epizodu, izgleda da je i kraj serije ... I bolje da bude tako, najviše još jedna sezona, čisto da raščiste sve moguće stvari (ili da poslednja epizoda traje 3-4 sata), a sve preko toga je preterivanje ...

Inače, ova sezona mi je najbolja do sada, treba sad dočekati nedelju i videti kraj ...

Dexter ima još jednu epizodu do kraja četvrtog serijala, a sudeći po trejleru za tu epizodu, izgleda da je i kraj serije ... I bolje da bude tako, najviše još jedna sezona, čisto da raščiste sve moguće stvari (ili da poslednja epizoda traje 3-4 sata), a sve preko toga je preterivanje ...

Inače, ova sezona mi je najbolja do sada, treba sad dočekati nedelju i videti kraj ...

Ja sam počela da gledam Dextera na Fox Crime, utorkom u 22h. Tu on ima porodicu. Koji je to serijal? Inače super je serija za sada:ok:

Gledam i CSI Las Vegas, ovo sad na RTS, verovatno najbolji od CSI serijala.:)

Ako ima malo dete, onda je to ova poslednja snimljena tj. četvrta ...

Hvala, biće da je ta, čudi me da puštaju najnoviju sezonu, Fox Crime uglavnom pušta stare serijale, npr sad ide 1. sezona Prison Break, Sopranos isto 1., 2. sezona tek. Počela sam i Tjudorove da gledam na Pinku, 1. serijal, ali ko će da dočeka njihov klizni termin oko 2, 3 posle ponoći:roll: Sviđa mi se serija, samo da unormale termine.

Back