serija "DR. HOUSE"

Dobra epizoda...Pa izgleda da ce se Kameron i Kadijeva zameniti...Kadijevoj treba vise slobodnog vremena zbog bebe...Ali joj treba neko ko ce se suprostavljati Hausu a Kameron jeste potpuno drugacija licnost od pocetka cetvrte sezone,jaca je...Ali da li je dovoljno jaka da se suprostavlja Hausu...Jedva cekam sledecu...:D:D:D

nekapiram seriju dali on treba da bude smesan?
dali je moguce da tako nesto nije u ludnicu?

Haus treba da predstavlja osobu koja svoju neverovatno nisku emocijalnu inteligenciju krije iza brda cinizma, arogancije, bahatosti i neverovatnog znanja. Skoro svaka njegova fora je ironicna tako da ih treba pratiti sa paznjom da bi se shvatilo sta je zapravo hteo da kaze.

Haus treba da predstavlja osobu koja svoju neverovatno nisku emocijalnu inteligenciju krije iza brda cinizma, arogancije, bahatosti i neverovatnog znanja. Skoro svaka njegova fora je ironicna tako da ih treba pratiti sa paznjom da bi se shvatilo sta je zapravo hteo da kaze.

Pre bih rekla, preveliku emotivnost i strah od iste (strah od bliskosti, zavisnosti, otkrivanja, predaje drugom biću, strah od odbačenosti, rastajanja... bla, bla z;)
Sjajno se maskira. Znam čoveka z:lol:

ps. nije lako naći put do ranjenog srca uplašene srne....

Poslednja izmena:
Na to sam i mislila z;) Emocionalna inteligencija sto je visa to je covek bolji u iskazivanju emocija, i generalno u snalazenju sa svojim i tudjim emocijama. Sto je EQ nizi to covek sve manje ume da izadje na kraj sa svojim i tudjim emocijama, i zato igra psiholoske igre koje mu sluze da zaobidje celu pricu oko emocija. To ti je Haus. Emocionalno na nivou deteta.

Svi smo mi po malo nalik na Hausa. Ko kaze da nije, jos vise je Haus nego drugi. Svako (hocu reci - vecina) se skriva, igra neke igre samo u mnogo manjoj meri od njega i ne tako otvoreno. Serija dodje kao psiholoska analize danasnjeg coveka koji se polako udaljava od emocijalnih stvari i vrlo cesto prepusta nekom zaboravu, bekstvu. Posao, posao, posao, droga, alkohol... nisam neki psiholog, ali verujem da ovo ima nekog osnova... Preuvelicavanje je uvek zabavno u svakom slucaju.

Sto je sledeca tuzna? Jel bio neki pregled za sledecu epizodu, ja nisam videla?

To im je 100-ta epizoda...
...Ja jednostavno mislim da Haus alkoholom i Vikodinom zeli da pobegne od neke stvarnosti,od bola,od odbacivanja...A mozda ne bi bio takav da mu Stejsi nije uradila to sto je uradila...A njega i njegov cinizam je stvarno tesko (ne)voleti...:D

Pa ne znam bas da li je Stejsi kriva, ali je svakako samo pogorsala njegovo stanje (i hvala joj na tome). Secas se u jednoj epizodi (2 sezona valjda) ju je Kameron pitala kakav je bio pre, a ona je odgovorila isti.

Stanje joj se bas brzo pogorsalo, valjda ce Haus nesto smisliti... Nece je valjda ubiti u 100. epizodi :(

Secam se te epizode i mislim da je nemoguce da je bio isti...Ako je onda bio sa Stejsi i bio takav kakav je zasto posle nje nije imao neku ozbiljnu vezu...Mislim da je ona mnogo uticala na njega,na to da on postane takav kao sto si i rekla hvala joj na tome...

Mislim da joj se stanje pogorsalo bas zbog onih lekova koje joj je Foreman zamenio...On se bas vezao za nju i samo hoce da joj olaksa..A negde sam citala da ce neko naputiti seriju...Doduse to je njihova zuta stampa pa im bas ne treba puno verovati...

I mene je, kai i Kameron, tada iznenadio taj odgovor, ali sto vise razmisljam, shvatam da mu je noga sada samo izgovor da jos slobodnije nastavi svoj prosli zivot, mada je sada kako se cini jos prilicno nesposoban ili se plasi veze sa nekom zenom, tj. posle Stejsi. Opet on je sam raskinuo po drugi put sa njom jer misli da... e sad stvarno ne mogu da se setim koji mu je izgovor bio, nesto tipa bices srecna s njim, sa mnom nikad....

cccc, pa, mi nismo obeležili, možda najslađu nagradu za našeg slatkiša :lol:

Naravno, najslađe je kada ti kolege dodele nagradu.

Nagrada udruženja filmskih i TV glumaca - Screen Actors Guild (SAG)

Ohh, that British accent :cool:

Nikako da odgledam ovu od pre tri dana "The Greater Good". To je 100. ako se ne varam?

Gledao neko?

Poslednja izmena:
Uskoro je vreme i za 101. i verujem da ce biti bas zanimljiva, a imam neke informacije da ce 102. potresti Hausov svet...

@eve

Nakani se, pogledaj gore preview sto je miller_girl postavila pa onda i celu epizodu. Mali nagovestaj, neko se igra sa Hausom... a njegova logika i taktika ce zacuditi cak i Wilsona...

Hugh Laurie, :cmok2: zanimljiv kao i uvek. Pa sad cete da me streljate ali ja sam mislila da ce Spader osvojiti ovu nagradu :besna:.

Gotova si! Već si streljana :lol:

Šalim se, naravno.
Mislim da se najviše gospodin William Shatner iznenadio. Kao da je on očekivao nagradu.

Pogledaću je sasvim sigurno večeras, odn. noćas pred spavanje ;)

Jesi li i ti primetila da se naš H iznenada bavi tuđim ljubavnim problemima, odn. bodri sve ostale da ukoliko zaista vole, posvete se toj ljubavi. Sećaš se šta je rekao Foremanu

"If you love her, you do stupid things". :sad2:
Tu me rasplakao. Ne liči na Hausa :(

Evo, nađoh citat na imdb-u:

Dr. Gregory House: I'm the last person you'd come to for ethical advice, literally. Which means you've asked every other person and no one's given you the answer you want.
Dr. Eric Foreman: Or I respect your opinion and I want to hear what comes to your mind.
.........
Dr. Gregory House: No cure then. Pros are you might delay the onset of symptoms, give her a year maybe three. She's still dead before you're 45. The question is: are those few years worth risking the rest of your life in medicine?
Dr. Eric Foreman: [Foreman thinks for a moment] No.
Dr. Gregory House: There, wasn't so hard was it?
Dr. Eric Foreman: Thank you.
Dr. Gregory House: You're welcome.
[Foreman starts to leave]
Dr. Gregory House: Unless you love her.
[Foreman stops and turns around]
Dr. Gregory House: If you love her, you do stupid things.

Možda mi je to bila i najlepša scena u prošloj ep. :heart:

William Shatner, stara legenda, a zaista je imao zanimljivu facu, ja sam snimak morala par puta da premotavam samo da bih to videla ponovo
hahaus2.gif

Ma Haus je genije... Zna da ubode ali i da bude iznenadjujuce dobar... nije to prvi put, a svakako nece biti ni poslednji... veruj mi...

14.ep bas i nije bila nesto posebno...Sem konacne dijagnoze,koja mi je bila :hahaha: ne znam zasto,:P...Bas je bila smor...A kako me je jos i Kadi nervirala...I Wilsona mi je bilo zaoo...:sad2:...Kad se setim 4.16...Preplakala sam kada je Amber umrla...Valjda ce sledeca biti bolja...Odoh sada da vidim promo za sledecu...:D

Back