serija "DR. HOUSE"

Videh sad na rts-ovom forumu da je serija tad ispala iz programske seme zbog engleskog pacijenta koji je traja tri sata, inace serija se i dalje prikazuje, hvala bogu, gledam je svake nedelje... i svaki put ostavi jak utisak na mene...

Hju je savrsen....

21c1d9f18io8kt-1.jpg

ja bas volim ovu seriju.sta znam,meni je bolja od svih u tom faxu. mada ni chikago nije bio los. a scenario je super. e a kad sam skontala da je on onaj zatupljeni iz black adder frapirala sam.koja promena. dobro mu stoje godine,ali ja sam slaba na britance tako da je ovo totalno subjektivno...samo tad valjda nije imao plave oci?sociva?ili ja imam crno-beli tv:)))

karakteran lik

Izgleda da je RTS otkupio samo prvu sezonu. Kao po obicaju ovi nasi nikada ne zavrse zapoceto, dok na HRT-u prikazuju drugu sezonu i verovatno ce preko leta poceti sa trecom.

A definitivno se slazem sa tobom mishka, te oci...

224xy2-1.jpg

HRT ima bas dobar program, sve odlicne serije. Predpostavljam da ce uzeti i sledecu sezonu, uvek uzimaju sve sezone. Logicno malo kasne, ali uvek prikazu.
Nije da sam neki fan hrvatskih televizija, ali za razliku od nasih, gde mozemo redovno da pratimo "Selo gori a bab se ceslja" ,"Seljaci" i jos hiljadu drugih seljackih gluposti, njihove televizije su stvarno vrh.
LEtnja sema na HRT2 je savrsena. OTH,OC, CSI, Law and Order.
NEsto sam nacula da RTS pocinje sa prikazivanjem serije Nip/Tuck , sto i nije tako lose...

Jeste Hugh je vrh glumac....brilijantno je odradio ovu ulogu.
Uvek ce biti prelep...i kad je bio mladji i sada i uvek...meni se prvi put svideo kad sam ga videla u 101 dalmatinac filmu...i Sam u kuci....Svaka uloga mu odlicno lezi i krajnje profesionalno svaku odglumi...Dr House je zakon

Back