serija "DR. HOUSE"

Definitivno najbolja serija (o lekarima i bolnicama) ikad napravljena (a verujte mi odgledala sam skoro sve prethodne)!
Ne mogu da verujem da su na hrt-u prekinuli jednu epizodu iz dva dela, i eto sad ne znam sta se desilo dalje sa Hausom.

Hvala za slicice, popi.zdela sam kad je Emmy dobio onaj James Spider i "Sopranovi" . Vec drugu godinu ignorisu Hugh-a. :mad:
Emmys *****!

P.S Jao sto ja nisam ona plavusa, sa one slike. Ne bi mi smetalo da nema tog stakla> :D

JekaiGeorge:
Hvala za slicice, popi.zdela sam kad je Emmy dobio onaj James Spider i "Sopranovi" . Vec drugu godinu ignorisu Hugh-a. :mad:
Emmys *****!

P.S Jao sto ja nisam ona plavusa, sa one slike. Ne bi mi smetalo da nema tog stakla> :D
Hey, Spader je na mom avataru... :p Nego, jel istina da je potpisao za 5. sezonu, to do sada nisam cuo? Ako je 4. poslednja sigurno je taj emmy rezervisan za njega.

Potpisao za petu sezonu. A ako bi dobio Emmy-ja za poslednju sezonu nadam se da nikada nece da ga dobije :P . Izvini za Spader-a,ali mnogo sam se iznervirala. Ali koliko su dobri bili Emmy glasaci dokazuje statistika...Najgori ratings do sada. WUhaHAhaHA ... :evil:

ova serija ima sve sto ja volim. :D

zanimljive price i nepredvidljivi zapleti.
super dijalozi.
medicina. (oduvek sam se lozila na "bolnicke" serije)
obilje sarkazma. :lol:

+ genijalni hugh laurie. :D

najbolja serija u poslednjih par godina, jedva cekam da ponove krene da se prikazuje na rts-u. :D

Back