serija "DR. HOUSE"

obozavam hausa njegov sarkazam ponekad mislim da pretera ali uvek na kraju uradi dobru stvar,osma sezona nije losa mada ne moze da bude dobra kao npr 1 2 3.ako se stvarno serija zavrsava tako sto haus umire mislim da bi bilo malo bezveze celu seriju je depresivan i na kraju da umre zar ne moze barem 1 da bude srecan?

obozavam hausa njegov sarkazam ponekad mislim da pretera ali uvek na kraju uradi dobru stvar,osma sezona nije losa mada ne moze da bude dobra kao npr 1 2 3.ako se stvarno serija zavrsava tako sto haus umire mislim da bi bilo malo bezveze celu seriju je depresivan i na kraju da umre zar ne moze barem 1 da bude srecan?

Pa gle , cela prica je ustvari o njegovoj zivotnoj filozofiji vs filozofija svakodnevnog coveka . Uz veliku inteligenciju dolazi i velika misaona opterecenja . Voleo bi da do kraja ostane svoj , pravi house :D

Eh, pa to što nije atraktivna ne znači da će da me nervira...to je malo seksistički. Naprotiv, podseća me na onu mladu genijalku iz prethodne sezone...zaboravih joj ime. A ona lepotica mi je ipak ispod Trinaestice...nekako mi je bezličnija.
ne nervira me ona zato sto nije atraktivna nego jednostavno lik kog ona glumi :) ona iz prosle sezone je bila slatka ali me je isto nervira zbog ponasanja.

Back