Truman
Elita
- Poruka
- 23.891
Bilo bi lepo da se završi tako što će naći ženu svog života. Šta ću kad sam romantičan. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadajmo se da ce se zavrsiti kao sto si rekoTo i ja kažem, možda je vreme za njega da doživi prosvetljenje...
obozavam hausa njegov sarkazam ponekad mislim da pretera ali uvek na kraju uradi dobru stvar,osma sezona nije losa mada ne moze da bude dobra kao npr 1 2 3.ako se stvarno serija zavrsava tako sto haus umire mislim da bi bilo malo bezveze celu seriju je depresivan i na kraju da umre zar ne moze barem 1 da bude srecan?
jos jedno pitanje jel osma sezona poslednja?
ne nervira me ona zato sto nije atraktivna nego jednostavno lik kog ona glumiEh, pa to što nije atraktivna ne znači da će da me nervira...to je malo seksistički. Naprotiv, podseća me na onu mladu genijalku iz prethodne sezone...zaboravih joj ime. A ona lepotica mi je ipak ispod Trinaestice...nekako mi je bezličnija.
meni su obe simpatične
kineskinja posebnoima toliko prostora da se njen lik razvija,
sve zato što je tako specifična
inače sama serija mi deluje kao da ide u propast...![]()
Sve nešto novije novije i gore i gore, za bilo koju stvar na svetu ovo se dešava, ali valjda će se popraviti 8 sezona.
P.S: Šta vam je kineskinja skrivila, baš je ok.![]()
ne znam mene nekako iritira ne zbog izgleda nego lik koji igra mi strasno ide na zivce![]()
ma neka dobije otkaz u sledecoj epizodi tako bi popravili 8 sezonu
p.s konacno se tema digla iz mrtvih
Slazem se. Cetvrta epizoda je bila najlosija ove sezone.Da, to je sigurno...ako je verovati producentima. Elem, odgledah i četvrtu epizodu osme sezone...baš mlakušno.
ja cu skinuti kad bude izasao prevod em sto nisam ekspert za engleski em mrzim da gledam bez prevoda![]()
Daj mi bre neki engleski prevod u .SUB ili kako već formatu pa ću ti ga ja prevesti na Srpski![]()