gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Zar nikome nije vise dosadio Hausov preterani cinizam?![]()
da vidimo... mmmmnope!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nikome nije vise dosadio Hausov preterani cinizam?![]()
+1da vidimo... mmmmnope!![]()
Nzm meni je serija nekako repetativna ... dodje bolesnik , niko nije siguran sta mu je (mada svako ima teoriju) i na kraju ga spasu , obicno je neka glupost resiva lekovima .
Sve to uz crni humor samog hous-a .
Ovog starog pijanduru mi dolazi dobro da izmlatim samo da mi je pri ruku!!!!
Ovo ***** tako necu nikad da gledam.....oh da LOST je iznad svaki film i seriju (oboje prosli, sadasnji, buduci.....paralelni?!?!?).
LOST JE NOVI STANDARD DO VECNOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovog starog pijanduru mi dolazi dobro da izmlatim samo da mi je pri ruku!!!!
Ovo ***** tako necu nikad da gledam.....oh da LOST je iznad svaki film i seriju (oboje prosli, sadasnji, buduci.....paralelni?!?!?).
LOST JE NOVI STANDARD DO VECNOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čini se interesantnim, videćemo iako sam siguran da on zapravo umire na kraju serije, što mi se uopšte ne svidja ali tako je to svaka serija mora da se uništi da bi se završila bez mogućnosti da se ponovo nastavi...valjda je to neka (surova) fora, evo ja npr ne znam nijednu seriju da se lepo završava (ne mislim da happy end iz latinoameričkih serija) zaista, bilo je par ali nekako opet to nije TAJ kraj...
Slazem se. Uglavnom svaku seriju upropaste na kraju.Ne kažemo da mora, ja lično to ne bih voleo ali smo pomenuli to američko glupavo ponašanje da svaku seriju tako upropaste, pošto smo u to toliko bili ubedjeni smišljali smo na koji način bi mi ubili Hausa, al' smo zlobni...