serija "DR. HOUSE"

Jako volim seriju ali često mi se javi ono pitanje: Šta će Hausu uopšte onaj tim i cela bolnica, on sve zna i na kraju sam ukapira i save the day...Znam, znam, neko od ljudi iz tima lupi nešto što nema veze s' vezom, on to poveže kako samo on zna i VOILA-bolesnik nije više ono što je bio.
Svidja mi se parodija na you...Nešto kao ne znaju šta je čoveku i dolaze da mu saopšte kao: Nažalost, ne znamo šta vam je. Mrtvi ste.
On: Mrtav...O ne...Šta sada da radim...
Haus saznaje šta je i naravno dolazi kod pacijenta a ovaj kaže:
Wow doktore Haus, umro sam ali vi ste me izlečili. Kako da vam zahvalim...
Lol...Da vidite samo kolika je kutija od vikodina koju Haus stalno vucara...hehe...

Čini se interesantnim, videćemo iako sam siguran da on zapravo umire na kraju serije, što mi se uopšte ne svidja ali tako je to svaka serija mora da se uništi da bi se završila bez mogućnosti da se ponovo nastavi...valjda je to neka (surova) fora, evo ja npr ne znam nijednu seriju da se lepo završava (ne mislim da happy end iz latinoameričkih serija) zaista, bilo je par ali nekako opet to nije TAJ kraj...

Ovog starog pijanduru mi dolazi dobro da izmlatim samo da mi je pri ruku!!!!

Ovo ***** tako necu nikad da gledam.....oh da LOST je iznad svaki film i seriju (oboje prosli, sadasnji, buduci.....paralelni?!?!?).

LOST JE NOVI STANDARD DO VECNOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovog starog pijanduru mi dolazi dobro da izmlatim samo da mi je pri ruku!!!!

Ovo ***** tako necu nikad da gledam.....oh da LOST je iznad svaki film i seriju (oboje prosli, sadasnji, buduci.....paralelni?!?!?).

LOST JE NOVI STANDARD DO VECNOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neverovatno je koliko ja ovu ličnost ne shvatam. I ja volim lost al brate ovo je prevazišlo sve...

Čini se interesantnim, videćemo iako sam siguran da on zapravo umire na kraju serije, što mi se uopšte ne svidja ali tako je to svaka serija mora da se uništi da bi se završila bez mogućnosti da se ponovo nastavi...valjda je to neka (surova) fora, evo ja npr ne znam nijednu seriju da se lepo završava (ne mislim da happy end iz latinoameričkih serija) zaista, bilo je par ali nekako opet to nije TAJ kraj...

Meni bi to bio idealan kraj serije, mada zvuci malo morbidno, ali ne mogu da zamislim Housa srecnog do kraja zivota. Odlazak in the blaze of glory bi nekako bio vise u njegovom stiliu.

Pa mozda ne bas tako teatralno, mozda bolje neka opsna boljka, epidemija, pa on oleci gomilu ljudi a on sam zakaci na kraju i ne moze sebe da spasi, tako recimo. Bas onak gorko sladak kraj pun ironije, very zajbano i americki.
A moze i da se predozira vikodinom. :cool:

Poslednja izmena:
Ne kažemo da mora, ja lično to ne bih voleo ali smo pomenuli to američko glupavo ponašanje da svaku seriju tako upropaste, pošto smo u to toliko bili ubedjeni smišljali smo na koji način bi mi ubili Hausa, al' smo zlobni...
Slazem se. Uglavnom svaku seriju upropaste na kraju.
A ne mora kraj serije da bude neki happy end, ali bi' po meni bilo glupo da ubiju House-a. :confused: Recimo, nesto na foru kraja 5. ili 7. sezone bi' bili odlicni kao kraj serije. Videcemo, ipak. ;)

Back