serija "DR. HOUSE"

Ovog klipa sam se sinoć setio.

A ovo je iz epizode koju sam sinoć odgledao.

ggg.jpg

:rotf: :rotf: :rotf:

ta epka mi je najdraža i najsmiješnija:worth::zcepanje: ona mala kad se zaljubi u housa i cijelo ono podj...nje na relaciji House i Cuddy mi je fenomenalno.

a neživciraju me toliko medicinski izrazi,možda zato šta sam navikla već

Neshto nisam fan lekarskih serjia,tipa rezi me,er...
Ali House,e to je vec,ako ne,postaje antologiska stvar.Naravno ameri ne bi bili ameri,morali su da angazuju engleske glumce i da malo ukrad od Ser Konana Dojla!!
Ali pustimo to na stranu.Obozavam lika.
Hju Lori ga je maestralno odigrao!!
Cela serija je odlicno uradjena

jeste čuli tužnu vjest,navodno da Robert S.L odlazi iz serije.Dao je neki intervju u kojem kaže da nezna dal će potpisat sljedeću sezonu ali ako se pojavi bit će možda u samo par epki.To mi je tako glupo
Nadam se da je to samo glasina. :( Wilson je dobar i jako zanimljiv lik, bila bi velika steta da zaista napusti seriju. :( Ionako je ove sezone nekako izbacen iz cele price, pa se iskreno nadam da ce u narednoj sezoni dobiti vecu ulogu, a ne da skroz napusti seriju. :roll:

a neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....Lisa Edelstein odlazi iz serije

There will be Huddy no more on House - co-star Lisa Edelstein will not return to the veteran Fox medical drama next season. Edelstein was one of 3 main cast members of House, along with Robert Sean Leonard and Omar Epps, whose original contracts expired at the end of this season. Leonard and Epps re-upped earlier this month when Edelstein's deal also looked on track to make.

But word is that she ultimately decided not to return to series for the next eighth (and likely final) season, putting an abrupt end to the on-again-off-again romance between her character, Dr. Cuddy and Hugh Laurie's Dr. House, aka Huddy. Along with Epps, Edelstein had been asked to take a salary cut, but the offer was still pretty good, so she is walking away from more than $2 million. Her departure will leave Olivia Wilde as the only regular female cast member but, with Wilde's hot movie career, she is rarely on full-time.

Ne znam kako neko može biti zagrižen za ovu seriju.Ok umjereno, ali baš da se divim ovoj seriji, e to mi već ne štima.
Glavni razlog zašto mislim da mi ne drži pažnju je isti kao i kod svih serija, a to je PREDVIDIVOST!
Dakle, predvidive su reakcije glavnog lika , neuspješno dijagnostifikovanje problema mladih doktora, sarkazam dr.house-a i td.
Odgled'o sam 2.3 serije i shvatio da sve liče jedna na drugu.

a neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....Lisa Edelstein odlazi iz serije

There will be Huddy no more on House - co-star Lisa Edelstein will not return to the veteran Fox medical drama next season. Edelstein was one of 3 main cast members of House, along with Robert Sean Leonard and Omar Epps, whose original contracts expired at the end of this season. Leonard and Epps re-upped earlier this month when Edelstein's deal also looked on track to make.

But word is that she ultimately decided not to return to series for the next eighth (and likely final) season, putting an abrupt end to the on-again-off-again romance between her character, Dr. Cuddy and Hugh Laurie's Dr. House, aka Huddy. Along with Epps, Edelstein had been asked to take a salary cut, but the offer was still pretty good, so she is walking away from more than $2 million. Her departure will leave Olivia Wilde as the only regular female cast member but, with Wilde's hot movie career, she is rarely on full-time.
Ko zna, mozda je ovo dobra stvar. :manikir:
Najavljuju da ce 8. sezona biti zadnja, i verujem da ce spremiti nesto odlicno vec za kraj ove sezone. :)

Ionako su nakon Huddy raskida bolje epizode, a cak se i ne oseca odsustvo ili manjak Cuddy u epizodama. :mrgreen:

Bitno je da ce RSL ostati u seriji. :D Kako sam procitala, nece biti u prvih nekoliko epizoda jer ide u pozoriste, ali se kasnije vraca. :ok:

Back