Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al' su zato zadnje 4 epizode fantasticne, pa im je kod mene oprosten taj propust (sem ono za Kutnera).Ja bas gledam petu sezonu, i iskreno, bilo mi je bolje kada sam gledala onako amratonski... Nekako je bolje izgledalo. Sad tek vidim koliki su patos mnoge epizode (sa akcentom na "Joy to the world" ).
Jeste, jeste... Na svim mogucim listama po novinama i na TV-u je bila najsexi, ili barem medju top 10.I zaista, ali zaista ne razumem cemu toliki fokus na 13. Vecina ljudi je ne voli i smatra je jednim od najiritantnijih likova. Mozda zato sto je Olivia Wilde proglasena najseksi zenom sveta (ili tako nesto)?

Sto se mene tice slicajevi mogu da budu bilo kakvi, ionako ne gledam seriju zbog bolesnika kojima se desi nesto, dijagnoze i sl. Mnoge epizode koje nemaju neku bolestinu kao centar desavanja su mi mnogo bolje od vecine epizoda koje imaju ne znam kakav slucaj, "Broken" npr.I da, mislim da je seriji potrebno vise dobrih i komplikovanih slucajeva.

Al' su zato zadnje 4 epizode fantasticne, pa im je kod mene oprosten taj propust (sem ono za Kutnera).![]()
Jeste, jeste... Na svim mogucim listama po novinama i na TV-u je bila najsexi, ili barem medju top 10.![]()
Sto se mene tice slicajevi mogu da budu bilo kakvi, ionako ne gledam seriju zbog bolesnika kojima se desi nesto, dijagnoze i sl. Mnoge epizode koje nemaju neku bolestinu kao centar desavanja su mi mnogo bolje od vecine epizoda koje imaju ne znam kakav slucaj, "Broken" npr.![]()
Da znas da su debili.nikita123:opet emmya nije dobio,ovi Ameri su debili
nisam znala da je najbolje odjeven
Mislim da tu vise nisu znali kako odjednom da zavrse sa likom u iznenadnom trenutku, nego iz osvete, mada je sve moguce.To za Kutnera nema nikakvog smisla i cak mi se cini da su to uradili iz osvete prema glumcu. Stvarno bezveze. Mogli su nesto bolje da smisle kad je vec bila takva situacija. Ovako su samo napravili sebi "wtf" efekat.
To je tacno. Moj rodjak je poceo "House" da gleda zbog 13-tice.Doduse, muski ocigledno misle drugacije. Ali opet, nije bilo vredno toga da je na silu forsiraju onoliko. Iritantna je bas zestoko (ili je bar tako odglumila, ne znam kakva je privatno).
Bas su mu "tesko pale" prve 3 sezone bez nje, idiotizam. 

Sta ces.Broken je remek delo, i ako nista, za to je trebalo da dobije Emmy!

Mislim da tu vise nisu znali kako odjednom da zavrse sa likom u iznenadnom trenutku, nego iz osvete, mada je sve moguce.Sve to sa Obamom je bilo nekako prebrzo, pa izgleda da nisu bili pripremljeni na odlazak i onako idiotski sve zavrsili.
![]()
To je tacno. Moj rodjak je poceo "House" da gleda zbog 13-tice.Bas su mu "tesko pale" prve 3 sezone bez nje, idiotizam.
![]()

To je bilo njihovo objasnjenje za tako glup korak.Cuj, nisu znali. Pa saobracajna nesreca je najjednostavnija. Tu nema pripreme, plana, nista unapred ne treba da se nagovestava. I znam da bi im to mozda licilo na Amber, ali je najlogicniji korak.
Satro su planirali nesto drugacije ali nisu imali vremena jer je Kal Penn morao odmah da napusti seriju.
Bilo je milion nacina da to bolje izgleda, ovako je skroz bezveze. Ukusi su razliciti.Pa onda je to zbog muskih. Cini se da zene imaju znatno bolji izbor u seriji nego sto imaju muski, pa su resili da ubace 13 (mada nije da su Dzenifer i Liza ruzne, meni su bolje od nje). Ali sta ja znam. (I jos su kao bonus stavili da je 13 biseksualna).![]()
Videcemo kako ce se ona nova pokazati. Za Lisu se slazem.ma neznam meni su sve ženske zgodne u seriji,ova Jennifer i Olivia su baš lijepe cure dok Lisa mi sa godinama sve bolje izgleda. da sam frajer možda bi mi se najviše ova Lisa svidjela jel mi ženska ima neku karizmu i sexipil dok je Jeniffer sva slatkasta a Olivia istina malo bezlična nekako iako jako zgodna

). Zenske su ok, ali ih ima manje.
To stoji.Ja bas mislim da su muski "bolji". Gotovo nijedan nije "standardni lepotan" ali su manje-vise svi ok (sem Tauba). Zenske su ok, ali ih ima manje.

Voli covek crnke, sta ces.PS-Da li su svi primetili da su gotovo sve zeMske sa kojima se House muvao (osim Lydie) crnke?

Extra.Shady MoB:inace,uskoro(13. septembra) izlazi house md video igra za pc
http://www.housemdgame.com/
verovatno na foru greys anatomy game...
bice tih mini-igara oko lecenja pacijenata,ima 5 slucajeva,i nadam se dobroj prici posto je posebno pisana za igru![]()

Samo nastavi.Martin Lawrence:Završio sam 1. Super serija...
Samo nastavi.![]()

Mada, znam da kad je House u pitanju to tesko ide. 
Pominju i jos mnogo toga, ali nije uvek to dijagnoza.![]()
uvek kod dijagnoza provlace sarkoidozu i amiloidozu.
ovu sarkoidozu sam i ja neki dan uočila.
Odlicno.
To sam ja i napisala. Ima mnogo stvari koje pominju tokom dijagnoze, ne samo sarkoidozu i amiloidozu, mada su one najupamtljivije.>DiSSident<:Ne kao dijagnozu,ali kao mogucu dijagnozu.

To sam ja i napisala. Ima mnogo stvari koje pominju tokom dijagnoze, ne samo sarkoidozu i amiloidozu, mada su one najupamtljivije.![]()