serija "DR. HOUSE"

Skupljace on josh gomiletine nagrada, ne sekiraj se. Prvo mi je bilo zao shto nije dobio Globusa za glavnu ulogu, ali prochitah neke komentare da je "Dexter" morao da dobije nagradu, jer je glavni glumac opako bolestan. Bitno je da je HL uzeo nagradu za najomiljenijeg glumca od strane publike, kao i [H]OUSE team :)

Mislim da ce Dexter pouzimati josh gomiletinu nagrada na konto bolesti. To ti je Holivud. Znash kako je bilo sa Oskarom. Forest Gump, pa Moje levo stopalo... Bolest, bolest, bolest... Ipak, mislim da Hugh tera dalje po svome bez obzira na nagrade. Nadam se da ce Emmy zasijati u njegovim rukama ove godine.
Klip je fenomenalan. Videla sam ga, ali hvala na podsecanju!!! :)

Jeste da Hugh i "House" imaju po nekoliko od svih tih nagrada, ali je skroz trulo sto ih tako kategorizuju. No nema veze, bice on i dogodine nominovan. ;) Ne mora da bude bolestan (daleko bilo) da bi zasluzio neku nagradu. ;)

Stvarno je mocan klip, jedan od boljih u poslednje vreme, barem meni. :D Mada, ona Melanie sto ih sklapa su stvarno fantasticni. :super: Vidi se da se maximalno trudi, a verovatno ima i dobre programe, sto je najbitnije od svega.

Verujem da je C Holl dobar glumac, ali je ovo sada podobijao zbog bolesti. On je dobar bio i u proshlim serijalima, a nikad nisha da dobije. Ima dosta u izboru samilosti, a to mi se ne dopada. Ne zbog Dextera vec i zbog gomile drugih koji podobijashe grdne nagrade pred smrt ili chak posthumno. dajte im nagrade kada stvarno vrede, a ne iz sazaljenja!!!
No, vecheras Hju ponovo plashi narod!!! I LIKE IT!!! :D

Back