serija "DR. HOUSE"

Odgledao sam prve tri epizode sestog serijala i smorio se. Valjda ce od sledece Haus da se vrati na posao i radi ono u cemu je najbolji.

Sta imate protiv Olivije Vajld? Bas je simpaticna glumica.

http://2.***************/_Pdz1UBXpP3s/Sb1r_PVaz3I/AAAAAAAAAWI/R14W8GgQyzE/s400/Olivia+Wilde+crochet+dress+1.jpg

Odgledao sam prve tri epizode sestog serijala i smorio se. Valjda ce od sledece Haus da se vrati na posao i radi ono u cemu je najbolji.

Sta imate protiv Olivije Vajld? Bas je simpaticna glumica.

http://2.***************/_Pdz1UBXpP3s/Sb1r_PVaz3I/AAAAAAAAAWI/R14W8GgQyzE/s400/Olivia+Wilde+crochet+dress+1.jpg

meni je treca epizda bila simpaticna :) nema housa da smara,13 popila otkaz,onaj sa nosem napustio,Kadi i Vilson standardno smesni itd :)

Poslednja izmena:
Meni je do pre sat vremena bilo super, nema Nikole da smara... :)
Treca je bila preterano posvecena 13-ici i Formanu, a oni su mi (kao par) totalno dosadni.

eh da nema mene ti bi ovde caskala sama sa sobom :D priznaj da ti nedostajem ;)

animation03.gif

Poslednja izmena:
odgledao sam i novu epizodu i ....
ja sam zadovoljan
nekako su drugačije započeli ovaj šesti serijal...
mislio sam da će pola sezone da drže Hausa u instituciji, ali eto, on će od naredne epizode ponovo u staru ulogu, verovatno
Daleko od toga da je serija neinteresantna, nekako su joj udahnuli neku novu dimenziju, plus što će verovatno da ubace nove likove sada kada nema više 13-stice i nosatog u timu

ne znam da li je neko gledo poslednji film Hjua, elem tamo se bas vidi da je procelav. Ne znam kako uspevaju da se u seriji to ne vidi. Bas sam obracala paznju i kao da malo zamute taj deo glave (teme).
Ajd obratite paznju

Znam za to. Josh dok je sa Stivenom radio seriju. Znash kako je, malo prebacish odande gde imash, pa pokrijesh. On to privatno ne krije. Ja imam komshiju koji ima ultra kratku kosu, znam da je procelav, ali ima neshto shto prska na glavu, neki lak, pa mu se ne vidi. Meni to nije nimalo bitno, volim Hjua zato shto je ultra pozitivna lichnost, volim Housa jer je lood :D

Poslednja izmena:

Back