serija "DR. HOUSE"

On jeste serija. Moze li se zamisliti MONK bez Salouba? Pre ce zavrsiti seriju...
Uostalom,serija ce u najboljem slucaju imati jos 2 sezone.Neka stisne zube,sta ce mu oba kolena u pedeset i kusur? Hoce maraton da trci? Samo manje scena hodanja i resen problem.
Zar nije u onim epizodama na pocetku trece i sa metadom eliminisao sepanje? Znaci samo je bol u pitanju,mogu da ubace neki plot device koji bi ga resio bola.

Prochitah sada da je u pitanju neka stara vest, negde sa snimanja treceg ili chetvrtog serijala, koja je neproverena. Na pochetku svakog serijala ubace takve neke vesti. Pre mesec dana prochitah kako je Hju naprasno napustio snimanje i otishao na par dana u London. To se desilo, ali za vreme snimanja prvog serijala. Zato ja nishta vishe ne verujem novinama. Tamo pishe i da su moji albumi prvoklasni, a niko ne pokazuje zelju da ih preslusha :)

Prochitah sada da je u pitanju neka stara vest, negde sa snimanja treceg ili chetvrtog serijala, koja je neproverena. Na pochetku svakog serijala ubace takve neke vesti. Pre mesec dana prochitah kako je Hju naprasno napustio snimanje i otishao na par dana u London. To se desilo, ali za vreme snimanja prvog serijala. Zato ja nishta vishe ne verujem novinama. Tamo pishe i da su moji albumi prvoklasni, a niko ne pokazuje zelju da ih preslusha :)

ma nece ova serija izdrzati jos dugo :) fox je poznat po tome da na slepo svake godine ukida serije,kvalitet uopste nije bitan..

Pustimo sada orangutane, prve dve epizode su pokazale da serija itekako vredi gledanja :D

da si objektivno gledala videla bi da je epizda bila ocajna...

nego...
"Princeton-Plainsboro is undergoing another major shake-up: Sources confirm to me exclusively that Jennifer Morrison is leaving House.
Neither Fox nor Morrison’s reps would comment, but I’m told the actress did not quit; her exit was a creative decision on the part of producers. Morrison — the first of the show’s original cast member’s to depart — shot her last scene earlier this week and her final episode will air in November."

:sad2:

Poslednja izmena:
Vec nekoliko puta rekoh da ne mogu da budem objektivna kada gledam nekog koga obozavam samo da vidim. Meni je epizoda (tj. dve epizode) bila sasvim O.K. Da ste pratili najave autora josh od pre dva meseca, znali biste da treba ochekivati neshto potpuno drugachije. Ovo je potpuno drugachije, ali ipak sasvim dobro, vrlo dobro!!! Bolje od onih glupavih serija koje uzeshe EMMY-e.

O.K. Jenny napushta seriju. Ne znam zashto, ali ta vest me nimalo nije pogodila.

:super:INFORMACIJA IZ PRVE RUKE. HJU LORI (HUGH LAURIE) NECE NI POD TACHKOM "RAZNO" NAPUSTITI SERIJU. VEST JE BILA ZAJEBANCIJA... IZVINJAVAM SE NA RECHIMA, ALI CHOVEK JE TIME TO LUPIO KADA SU GA SMARALI, A NOVINARI DRUKARE RASTRUBILE :)
ZIVEO NAM HJU JOSH STOTINU GODINA!!! :super::super::klap:

Odgledah prvu epizodu i mogu da kazem da sam zadovoljna. Obicno serije kako sezone odmicu pocinju da se razvodnjavaju, medjutim to jos uvek nije slucaj sa ovom serijom.

Lepo je videti totalno drugacijeg House-a od onog na kog smo navikli. U principu sve se menja iz korena. Kako ce to uticati na njegov zivot na poslovnom i privatnom planu, ostaje da se vidi. :)
U svakom slucaju - odlicno. :D

Back