Bufalo Bil
Domaćin
- Poruka
- 3.308
Izgleda da si totalno pomeshao serije. "L words" je sasvim druga tema 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Izgleda da si totalno pomeshao serije. "L words" je sasvim druga tema![]()
...Lepo si mu rekla...
...Nikola ja ne znam koliko si ti epizoda gledao ali kada vec tako komentarises budi informisan o dogadjajima u seriji a mogu da se kladim da to tvoje "vidjenje" Hausa se sastoji od gledanja svake desete epizode i od komentara drugih ljudi... 
![]()
![]()
...Lepo si mu rekla...
...Nikola ja ne znam koliko si ti epizoda gledao ali kada vec tako komentarises budi informisan o dogadjajima u seriji a mogu da se kladim da to tvoje "vidjenje" Hausa se sastoji od gledanja svake desete epizode i od komentara drugih ljudi...
![]()
Sem stavke 5 na spisku i nije mnogo pogresio.Te epizode gde pacijent rikne su po pravilu jake.
Potrebno je malo suspendovati disbilif jer i nije cilj serije da bude realna sa medicinskog aspekta.
Mislim...znaci...besplatna vrhunska nega u USA,prednizon kao cudesni eliksir,rezonance bez cekanja i za sve...prestao sam da obracam paznju na takve stvari.
Ali zato ima Lorija i originalan koncept.
Koja vam je omiljena epizoda? Za mene je 4x11 sa Mirom Sorvino.Volem Miru
Evo meni je npr ona gde je glumila Carmen Electra... Zasto? Zato sto se te jedine savrseno secam,malo je odskocila od ostalih,isto kao sto je tupewaru
omiljena epizda sa Mirom Sorvinom 
Ti onda definitivno ne obracash paznju na neke nijanse. Najbolje epizode po meni su:
prvi serijal: The kids & 3 stories
drugi serijal: Destractions
treci serijal:Lines in the sand
chetvrti serijal: Alone
peti serijal: Cat of death
Zar nije 3 stories bas ta sa Karmen? Meni se ta sa mackom bas nije svidela (na slucaj mislim)
Rekli smo omiljenu epizodu,a ne da izvlacis samo one koje su imalo valjale
ajd sad od ovih 20 izaberi jednu![]()

Hm, sobzirom da si fan Housa,a ne kapiras sarkazam zaista se pitam sta se tebi zapravo dopada u toj seriji?By the way, vidim da ti ni matematika nije jacha strana. Nabrojala sam svega 6 epizoda, nikako dvadeset![]()

mnogo toga, zapravo sve, a ti, obzirom da si toliko sarkastichan, a i ne vidish dobro, obrati paznju na smajlija na kraju moje izjave.

dakle palo je primirje vidim - good, good (ali moze biti i lose ako posle ovoga opet sledi svadja ili nesto slicno 

A sta ste zapeli sa brojem 5? Ajde evo ispravljam ga
![]()
dakle palo je primirje vidim - good, good (ali moze biti i lose ako posle ovoga opet sledi svadja ili nesto slicno
)
1.pacijent jadan dodje kod njega - pa na kraju dodje kod njega, ali moze on da leci ljude i na polovima, a ne dodju uvek kod njega, ima tu dosta prevara, spletki, on dodje kod pacijenta - ucenjuju ga da leci nekoga itd...
2.uz veliku raspravu lece za bolest od koje ne boluje pa mu bude gore - a kako bi trebalo da bude-da odmah bez provere pogode od cega neko boluje - u ostalom on prima samo ekstremne slucajeve, od kojih drugi lekari dizu ruke - on vam je poslednja solucija
3.kada ukapiraju da su nesto sje*ali onda ga lece drugacije dok se on ne oporavi - jeste ovo je stvarno nestvarno. U stvarnom svetu nikad ne otkriju da je lecenje pogresno dok ne umresnormalno je da pokusaju sa vise terapija
4.House se upoznaje sa pacijentom(ili rodbinom i ponasa se klasicno za njega) - svako se ponasa klasicno za sebe - to se zove karakter i svi ga imamo
5.pacijent iz cista mira umre! - nece biti - uvek se krije neka bolest, trovanje, pogresno lecenje, ili jednostavno ubistvo - life is cruel
6.house prica nesto bezveze i sine mu ideja kako da ozivi pacijenta - procitaj samo jednu knjigu iz psihologije pa ti ovaj sistem nece biti tako cudan. Haus razmislja i onda posle par neuspenih pokusaja postavi ispravnu dijagnozu (ili se konacno slozi za predlozima svog tima)
7.pacijent ziv i zdrav - ne uvek ziv i ne uvek zdrav - a u ostalom zar to nije cilj lecenja - da ozdravite? Ko bi jos isao kod lekara ako bi u bolnici trebalo da umre a ima 20-30 godina npr.
vidis, sve moze da se izvrne. Meni je inace svaki pocetak omiljen kad pokusavam da shvatim ko ce biti pacijent - par puta se i desilo da pogodim
Evo i ja da nabacam par zanimljivih epizoda:
Damned If You Do, Failure to Communicate, No Reason, Half-Wit - ova je bas dobra, Airborne, Frozen - i ova je odlicna, No More Mr. Nice Guy, House's Head, Let Them Eat Cake i cela zbrka sa Amber i Hausom...
I u genijalnim serijama poput "Avanture Sherloka Holmsa" i "Poaro"-u pricha ide utabanim tokom. Stoga, Nikola, da ne krshimo primirje, potrudi se da ne bacash neke smorne izjave bar na ovoj temi koju ja i gomila istomishljenika obozavamo. Jel' to O.K. za tebe?

A sta ste zapeli sa brojem 5? Ajde evo ispravljam ga
5.pacijentu iz cista mira bude jos gore!
happy?
ali zapravo ni jedna od stavki nije trebala da ispadne toliko bukvalna da bi je sad iznova i iznova analizirali,vec sam naveo samo da pokazem da se radnja u housu desava kroz ove korake i nikako drugacije,sto je bzvze i jako smorno...