nikola987
Primećen član
- Poruka
- 862
nece niko dobiti otkaz nego ce sam otici onaj nosatiJaooo bice veoma interesantno...Mozda ste i znali ali etoooo...Neko iz novog tima dobija otkaz ali ostaje u seriji..Kameron i Chejas se vracaju u tim...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nece niko dobiti otkaz nego ce sam otici onaj nosatiJaooo bice veoma interesantno...Mozda ste i znali ali etoooo...Neko iz novog tima dobija otkaz ali ostaje u seriji..Kameron i Chejas se vracaju u tim...![]()

...Meni je svejedno ko ce otici,vazno je da se ono dvoje vracaju...Novi promooo...Nice nice......Meni je svejedno ko ce otici,vazno je da se ono dvoje vracaju...

...Stari tim i jos ludji Haus...
...Mislim da ce ova sezona biti bolja,zanimljivija od prethodne 
Gora sigurno ne moze biti i da hoceTo i kazem.....Stari tim i jos ludji Haus...
![]()
![]()
...Mislim da ce ova sezona biti bolja,zanimljivija od prethodne
![]()

)))....U ponedeljak 21-og pocinju sasvim nove i otkacene epizode naj naj serije House m.d)))....
...Ni meni nije jasno zato su im premijere gotovo svake serije u septembru i to obicno oko 21-og...
...zato sto moraju sve epizode lepo da rasporede do aprila valjda,kad bi svake sedmice od sptembra emitovali po jednu epizodu tek onda serija ninasta ne bi licila...6-ti......Ni meni nije jasno zato su im premijere gotovo svake serije u septembru i to obicno oko 21-og...
...
6-ti......Ni meni nije jasno zato su im premijere gotovo svake serije u septembru i to obicno oko 21-og...
...

Nece...Zato ziveo net
![]()
![]()
![]()
Nema teorije da gledam jednu epizodu nedeljno, samo se nerviram zato cekam da se sve zavrsi pa skidam. Nacekacu se 

Meni je najbitnije da je Greg ludji nego ikad![]()

Ali nece biti kod nas![]()
Nece...Zato ziveo net
![]()
![]()
![]()

...Sa Amber je umrlo i sve dobro u serijiSto sam se nasmejala danas...Neka likusa je na Housovom forumu izjavila kako su njena predvidjanja da ce vratiti Amber u seriju...Ali ne kao halucinaciju nego zivu......Meni se ne znam zasto svideo njen lik ali da je mrtva mrtva je...
...