_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Haus u ludnici... Cudo da su se toga setili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) da posete ovu stranicu i glasaju. Chovek je zasluzio to, a i vredi pokushati. HVALA VAM UNAPRED!!!

Procitah negde da ce se pojaviti i Stiven Fraj kao polubrat ili tako nesto. Ne znam da li su to planovi scenarista ili neke zelje Lorija i Fraja ali bi bilo do jaja...
devojke, pridruzujem se i javno hausomaniji. Znaci glasala. elem podrzavam i da tema ne zamre do septembra. Ako vec ne mozemo da ga gledamo, onda cemo makar pricati o njemu. Mada ste vec sve rekle. Ja samo mogu da dodam. Hju je najseksi glumac... i zalim sto ga i ja nisam sanjala. Stara tema, ali ja je sad procitala pa seeto nadovezujem![]()

Ja ga nocas sanjah. Kao idemo u bioskop... Mnogo fin chovek !![]()

...A!!!! Mislish film... ovaj shto smo ... gledali? Pa, rekoh da smo samo ishli u bioskop 

Poziv svim ljubiteljima gospodina Hju Lorija (bar onima koji znaju ko je on) da posete ovu stranicu i glasaju. Chovek je zasluzio to, a i vredi pokushati. HVALA VAM UNAPRED!!!
http://www.petitionspot.com/petitions/EmmyforHugh

Potpisala i ja...Pa dobro ljudovi gde ste,kako provodite leto bez Hausa...?![]()

Mora House da spandrchi neku... Opasan je