serija "DR. HOUSE"

ZIVEO NAM GREG!!! :) Nije, ne sekiraj se. Samo su malo rastegli prichu o 13-ici, pa to mozda malo smara. Mene smara, ako cemo iskreno cela ona pricha oko nje i... U svakom sluchaju House, poznatiji kao Greg :D, nikada nece biti sporedan lik!!!

Gluposti, Haus nije sporedni lik. Naravno da nece u toku cele serije prikazivati samo Grega, jer najzanimljiviji su njegovi odnosi sa drugim ljudima. A taj tim je on sam sastavio, tako da je na neki nacin i on njegov deo. Najbolji primer je Amber, postala je njegov sastavni deo (ne bas najpozeljniji) :) ali svakako veoma zanimljiv...

U 5. sezoni je inkasirao oko 10 miliona dolara.
Svaka cast,zasluzuje te pare vise od Sije LeBufa sigurno...
Vrhunski komicar,vrhunski karakterni glumac.
Ako niste vec, bacite pogled na kolekciju skeceva "bit of Fry and Laurie", gde glumi uz jos jednog vrhunskog komicara- Stephen Fry-a (Melchet iz crne guje)

Htedoh reci da mi je drago sto je postao jedan od,ako ne i najplaceniji network glumac.Ipak je u Americi iznos na ceku merilo.
A Sia je onaj mali iz Transformersa i Indijane Dzounsa.Kao da ima blizanca pa istovremeno glume u svim filmovima u proteklih par godina.

Htedoh reci da mi je drago sto je postao jedan od,ako ne i najplaceniji network glumac.Ipak je u Americi iznos na ceku merilo.
A Sia je onaj mali iz Transformersa i Indijane Dzounsa.Kao da ima blizanca pa istovremeno glume u svim filmovima u proteklih par godina.

Da, ali ja htedoh reci da svo njegovo zalaganje i blesenje na setu i po 16 sati dnevno treba biti nagradjeno, a ne da ga placaju k'o one koji se pojave, odrade svoju ulogu i zbrishu negde na celodnevno zezanje, a pominju ga vezano za seriju barabar sa Lauriem... Mozda komplikovano izlazem, rano je jutro, mozgic mi josh spava :D

Gaca kraljica :)

God Save the Queen!
mgqueen.gif

Back